Новите ни козметични похождения 8

• 60 067
  • 672
  •   1
Отговори
# 570
Изглажда ли фините линийки?
Според мен  ги заглажда,  но моето лице е гладко ...и не съм много обективна .Крема е добър определено  Peace
За мен е важно  лицето да не усеща дискомфорт опъване ..което   се усеща  при суха кожа.Крема да е  богат плътен   bouquet
Преди крема винаги  нанасям  серум.

# 571
Лирена, взимам ги от приятелка фризьорка. Иначе доколкото знам не се продават свободно.
Продават се в магазините на Christian of Roma и в някои обикновени козметични магазини.

# 572
Изглажда ли фините линийки?
Според мен  ги заглажда,  но моето лице е гладко ...и не съм много обективна .Крема е добър определено  Peace
За мен е важно  лицето да не усеща дискомфорт опъване ..което   се усеща  при суха кожа.Крема да е  богат плътен   bouquet
Преди крема винаги  нанасям  серум.

А кой серум слагаш под околоочния крем  Blush

# 573
Под  очите не  слагам никакъв серум само крем ,около очите  и  шията слагам серум.Не  слагам  тк  околоочните серуми  ми  до изсушават кожата .Ползвала съм  на Есте   този  http://www.esteelauder.com/product/images/311x311/1P8G_311x311.jpg,  не съм впечатлена Hug

# 574
Благодаря, май ще си поръчам кремчето   bouquet

# 575
Благодаря, май ще си поръчам кремчето   bouquet
Пробвай първо  тестер Peace

# 576
  • София
Bluevelvet, Вивиан, благодаря  bouquet
Между другото се присетих, че имам един тестер на Шисейдо от Биопърформънс избелващия вариант. И естествено го затествах - никак не е лош - ако продължи да ми понася, ще е следващата ми придобивка. Нямам петна за избелване, не мога да преценя дали маха петна, но кожата някак грейва младо от него.

# 577
# 578
  ruporuuМоля за отзиви за този продукт:
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=24032

# 579

Има и червило в комплекта, а като подарък дават много нежен часовник, но не мога да открия снимки.

# 580
Лирена, взимам ги от приятелка фризьорка. Иначе доколкото знам не се продават свободно.

Е , много жалко.... и аз исках да си взема, но...... Hug

# 581
  • USA, Steak State
Тройна опаковка

# 582

И аз наскоро си я купих.  Blush Много по-добра и нежна от всякакви за еднкоратна употреба, които съм ползвала, били те и на Жилет.

# 583
  • USA, Steak State
Аз по принцип си ползвам с петте сменяеми ножчета, но това си дойде като подарък към едни покупки и ще си ги ползвам. Simple Smile

# 584

Има и червило в комплекта, а като подарък дават много нежен часовник, но не мога да открия снимки.

Доволна ли си от продуктите, не съм си взимала нищо, но съм чувала добри отзиви. Колко струва комплекта и какво съдържа точно?
Мерси предварително.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт