Новите ни козметични похождения 8

• 59 984
  • 672
  •   1
Отговори
# 585
  • USA, Steak State
dollface Извинявай, докато чакаш мнение на Анн Шърли, мога и аз да споделя впечатленията си.
Доста им се чудех и онзи ден имах възможността да пробвам измиващия гел, който е за чувствителна кожа.
Аз съм със смесен тип кожа и много ми допадна гел-а. Някак кожата ти става.. копринена... не дразни, не лющи.. страхотен продукт. Смятам да си го закупя като по свършат тези гелове, които съм си накупила.

# 586
dollface, комплектът ми е подарък и не съм питала за цената, но предполагам, че е поне стотина лева, за да дават като подарък часовник и несесер.

Червилото е тъмно червено, като от другата страна е автоматичен молив за устни. Предполагам, че има други цветове. Аз обожавам червените и изобщо ярките червила, но това едва ли ще го използвам. Прекалено тъмно е.

Останалите неща са страхотни. Розовото шише е измиващ гел за лице, за премахване на грим също става. Бялото шише е лосион за тяло, но него не съм го пробвала все още. И последното е хидратиращ крем за лице за чувствителна кожа. И преди съм имала такъв, малко по - различен, но бях много доволна. Дано съм ти била поне малко полезна. Wink

# 587
dollface и аз да споделя мнението си за кремчето, от което останах много доволна.И аз ще чакам отговора на Анн Шърли с нетърпение.А също и да попитам дали са френско производство или някъде другаде, защото това което ползвах аз ми беше подарък от сестра от Франция.

# 588

Oх, много ми харесва червилото на Диор. Става ли за носене като бижу изобщо или е бутафорно?
И от България ли го купи?  Party

# 589
  • София
dollface и аз да споделя мнението си за кремчето, от което останах много доволна.И аз ще чакам отговора на Анн Шърли с нетърпение.А също и да попитам дали са френско производство или някъде другаде, защото това което ползвах аз ми беше подарък от сестра от Франция.
Френско е,Авен по принцип е балнеолечебен курорт във Франция.

# 590
# 591
Леле това на Диор е уаааууу,но така като гледам 120$ ли е?   Shocked Да не е с камъни сваровски?

# 592
Здравейте момичета, съжалявам, че разводнявам темата, но понеже ми е спешно, пък и вие сте на "ти" с шопинга, реших да попитам(че и аз да се похваля с нещо). Промоцията на фон дьо тените на Виши с подарък 3 в 1 за почистване на лицето виждали ли сте я някъде? В момента върви реклама по ТВ и съм решила да пробвам, но незнам дали е вече в аптеките...За София става въпрос.
Благодаря предварително!  Hug

# 593
  • София
И аз да пусна едно питане, много съм "на зор":
Търся продукт за измиване  на лицето С ВОДА, който да маха без остатък фон дьо тена, да е много нежен към кожата, да не "опъва" след това, т.е. да не изсушава, ако може и да хидратира и да е за комбинирана кожа (суха/със слабо мазна Т-зона) - да отпушва порите хубаво.
Досега ползвах Дарфен - Мляко за измиване с вода с върбинка за чувствителна кожа - много беше хубаво. Ама все си мисля, че има и по-евтини варианти (70 лв е 125 мл...). Чудя се на гела за лице за чувствителна кожа на Биодерма, или за суха кожа (пак на Биодерма),  или нещо на Уриаж, а може и това на Авен, за което говорите, макар да бях ползвала Trixera-та и беше супер изсушаващ...

# 594
  • Belgium

Oх, много ми харесва червилото на Диор. Става ли за носене като бижу изобщо или е бутафорно?
И от България ли го купи?  Party

Не е червило, а гланц за устни. Абсолютно става за носене като бижу, то така е направено  Laughing

От България е.

Леле това на Диор е уаааууу,но така като гледам 120$ ли е?   Shocked Да не е с камъни сваровски?

Да с камъни Сваровски е, а и заради самата марка, цената скача.

Ето как стои:

# 595
  • София
и гланц I love just u, на който не намирам снимка.

# 596
  • Пловдив
На мен измиващият гел на Авен не ми хареса особено. Като изключим, че не се пени, ми лютеше на очите и не почистваше напълно спиралата.

# 597
  • Belgium
Търся продукт за измиване  на лицето С ВОДА, който да маха без остатък фон дьо тена, да е много нежен към кожата, да не "опъва" след това, т.е. да не изсушава, ако може и да хидратира и да е за комбинирана кожа (суха/със слабо мазна Т-зона) - да отпушва порите хубаво.
Досега ползвах Дарфен - Мляко за измиване с вода с върбинка за чувствителна кожа - много беше хубаво. Ама все си мисля, че има и по-евтини варианти (70 лв е 125 мл...). Чудя се на гела за лице за чувствителна кожа на Биодерма, или за суха кожа (пак на Биодерма),  или нещо на Уриаж, а може и това на Авен, за което говорите, макар да бях ползвала Trixera-та и беше супер изсушаващ...

P-r-o-l-e-t с две ръце ти препоръчвам мицеларната вода на Биодерма Sensibio H20 за чувствителна кожа. Маха перфектно грима и е много нежна към кожата и очите. Освен това струва 20тина лева за 125 мл. Laughing

# 598
Купих си гарниер 3 в 1, признавам си бях скептично натсроена,но много добре ми почиства кожата, препоръчвам го на тези, които го нямат..Евтин ,но хубав продукт Peace

ЛУ Очите ми останаха в това бижу  Shocked Страхотно е  Flutter

# 599

P-r-o-l-e-t с две ръце ти препоръчвам мицеларната вода на Биодерма Sensibio H20 за чувствителна кожа. Маха перфектно грима и е много нежна към кожата и очите. Освен това струва 20тина лева за 125 мл. Laughing
И аз се присъединявам към това мнение. За мен е един от най-сполучливите продукти на пазара. Казвам го като "горда" притежателка на изключително реактивна/чувствителна кожа - алергизирам към 9 от 10 продукта.

Общи условия

Активация на акаунт