Новите ни козметични похождения 8

• 60 023
  • 672
  •   1
Отговори
# 510
Amra, моят любим червен лак е на Перфект, номер 32. Доста хора ми го харесват и ме питат кой номер е. Пробвай го, за мен е класически червен лак.

# 511
Нанасяш спиралата от горната страна на миглите и извиваш към външния край,не както обикновено се слага спирала.
Рутинното движение,което го прави всяка жена ,когато си слага спирала е накрая. Първо повдигаш миглите отгоре и леко встрани,и тогава завършваш типичното "нанасяне" или "разресване" .

# 512
# 513
Нанасяш спиралата от горната страна на миглите и извиваш към външния край,не както обикновено се слага спирала.
Рутинното движение,което го прави всяка жена ,когато си слага спирала е накрая. Първо повдигаш миглите отгоре и леко встрани,и тогава завършваш типичното "нанасяне" или "разресване" .

Интересно звучи, ще пробвам, но от сега ми се струва, че ще си омажа целите клепачи и другото, което се опасявам е - ако си сложа първо от горната страна, няма ли много да натежат миглите, после иди ги повдигай отдолу  newsm78

# 514

Интересно звучи, ще пробвам, но от сега ми се струва, че ще си омажа целите клепачи и другото, което се опасявам е - ако си сложа първо от горната страна, няма ли много да натежат миглите, после иди ги повдигай отдолу  newsm78

Не ,няма точно затова накрая се нанася и отдолу. Не претупвайте четката със спирала ,не е нужно да се напластява. Няма да се омажеш просто бъди стрателна и ще свикнеш. Занимавам се с грим , а мой най-добър приятел работи за Шанел в Париж и ми показал доста трикове за грима,които аз практикувам и ефектът е поразяващ.

# 515
Моля, сподели ни  Praynig Grinning

# 516
днес мога да се похваля с много неща:
1.орзене шампоан с бира за мазна коса
2.лак за коса вела форте за дълга коса
3.крем за стрии на скин докторс и към него тестери на всички кремове за лице на тази козметика.
много съм доволна Hug Heart Eyes

# 517
Амра, аз поради подобна причина вече хич не се свеня и направо спирам въпросната девойка и я питам любезно независимо дали става дума за лак, за боя за коса или нещо друго. Винаги ми отговарят с радост защото това си е един вид комплимент. На мен също ми се е случвало да ме питат така за разни неща и винаги ми е ставало приятно.

Addri Hug права си, че това наистина е комплимент, но аз се срамувам така да питам непознати жени Embarassed .....  не знае човек на каква жена ще попадне. А и точно за лак едва ли жената ще си знае номера на лака, с които се е лакирала Laughing Виж за друго ако е по-може Simple Smile

minana , непременно ще погледна мейбълинския, който препоръчваш, мерси    bouquet

peperuda333 , и този на Перфект ще погледна също, благодаря и на теб за съвета Simple Smile
Вече почвам даже да записвам, че като отида в магазина да не ги забравя кои бяха номерата Laughing

Ето такова нещо търся - май го водят алено червен лак, не съм сигурна:

# 518
Това са най-новите ми придобивки

# 519
Не можах да устоя на това  Laughing

# 520
  • София
каква му е цената ? и аз го разглеждах, но за продажба в бг site не го намерих.

# 521
  • в Кошера
Amra, точно алено червено си е  Peace

Сещам се за един такъв, евтинджос при това - Perfect No. 34

# 522
каква му е цената ? и аз го разглеждах, но за продажба в бг site не го намерих.

За ФДТ на Clinique ли е въпроса? Ако да, цената е 52 лв. от магазина на Клиник/ЕЛ на Витошка. По сайтовете още го няма, съвсем нов е.

# 523

Не ,няма точно затова накрая се нанася и отдолу. Не претупвайте четката със спирала ,не е нужно да се напластява. Няма да се омажеш просто бъди стрателна и ще свикнеш. Занимавам се с грим , а мой най-добър приятел работи за Шанел в Париж и ми показал доста трикове за грима,които аз практикувам и ефектът е поразяващ.

Интересно наистина. Ще пробвам!

# 524

Още в началото, когато слагаш на върховете ли ививаш встрани? А след като нанесеш и в корена на миглите, слага ли се после втори пласт?   Аз ако сложа само 1 пласт, нещо не ми личат добре и затова, след като изсъхне първия, повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт