Новите ни козметични похождения 8

• 60 014
  • 672
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Bluevelvet, би ли споделила впечатления от продуктите на Шисейдо - за каква възраст са, попиват ли, имат ли ефект. Аз имах околоочния - малко като вазелин го чувсвах и го подарих... А ревитълайзинг, но емулсията, много ми хареса от тестери, но като отидох да си я купя, ме разубедиха, че била за 40+...

# 541
Балсамче за устни от новата серия на Wet n Wild
моето е най-светло розовото

# 542
А откъде си взе продукта на Wet n wild, тъй като пишеш ,че е нова серия и не зная дали я има навсякъде,където има останалите продукти на марката.

# 543
А откъде си взе продукта на Wet n wild, тъй като пишеш ,че е нова серия и не зная дали я има навсякъде,където има останалите продукти на марката.

От Бонжур си го взех.  Peace

# 544
# 545

# 546
  • Стара Загора

Събира ли се?
Немога да си намеря матово червило, което да не става на черти като го сложа... дори и с гланц отгоре.  Tired

# 547
За жалост се събира. Трябва да сложа балсам на устните отдолу за да седи добре. И да съм ги ексфоалирала преди това
Но ако слагам отгоре гланц седи много хубаво Peace

# 548
# 549

Как е базата и за колко я взе?  Hug

Аз днес се разписах с пудра на Манхатън:

# 550
Hellena_, имам абсолютно същата пудра, в същия цвят и съм много доволна. Simple Smile

# 551
Hellena_, имам абсолютно същата пудра, в същия цвят и съм много доволна. Simple Smile

Не съм се омазала основно още, но засега от теста на малък учасатък и аз съм доста доволна - фина и същевременно покривна.  Peace

# 552

Към тях получих и много хубава четка за коса.
Още си купих нови молив за вежди и сенки.

# 553
Не издърържах да си поръчам и аз въпреки,че скоро ми я подариха..Това са най-хубавите сенки,които съм имала някога Heart Eyes Heart Eyes

# 554
  • София
Ехаааа честито!  Crazy Бързо казвай за колко и от къде! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт