Новите ни козметични похождения 8

• 60 002
  • 672
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм ползвала на  Dr. Renaud кремче за младежка кожа, мисля че беше с краставица беше преди 2 години и бях доволна ... иначе козметичката ми ползва само такава козметика и винаги ми слага маски и  кремче от тях и не мога да се оплача. Даже сега като ми свърши този крем мисля да взема този с малинка хидратиращия.

# 646
  • Ст Загора
от вчера -
 http://nasito88.snimka.bg/other/new.463503.18362101 - ампулка за коса , против цъфтеж на Evelon
и лак за нокти lovie - http://nasito88.snimka.bg/other/new.463503.18362106

# 647
Амра да се включа и аз с един от най- любимите ми червени лакове:
Перфект 227
Ооо, мерси, Майка Зайка , много мило, че си се сетила Hug Ще го погледна този цвят, който препоръчваш, макар че майка ми точно вчера е взела вече някакъв червен лак на Deborah -  

Още не съм го пробвала, но ако не ми хареса ще имам предвид цветовете, които и ти и останалите момичета препоръчахте Simple Smile
А от днес това -

# 648
Амра, като пробваш измиващия гел, моля те кажи дали си доволна, добре ли измива. Аз ползвам тоника от серията и много ми допада, за разлика от Нормадерм на Виши.

# 649
Амра, като пробваш измиващия гел, моля те кажи дали си доволна, добре ли измива. Аз ползвам тоника от серията и много ми допада, за разлика от Нормадерм на Виши.
Ползвала съм преди около година този измиващ гел, но си спомням, че не се пенеше особено. Това ме подразни тогава, но пък кожата ми беше в много добро състояние благодарение на гела, т.е. повлия ми добре. Но непременно ще ти пиша дали съм доволна и дали измива добре като го пробвам пак Simple Smile

# 650
не съм го пробвала още, чакам да ми свърши опаковката от биодерма себиум гел-а  Peace
Би ли споделила защо сменяш гела на биодерма, че мн му се чудя   bouquet На мен гелчето на La Roche ми е лекичко някак си и все ми се струва, че не ми е измито лицето.Дано пък на теб да ти хареса  Hug
вече 3 опаковки на биодерма съм ползвала, купих ла рош защото е на добра цена за количеството (преди време съм го ползвала-не е лош, на биодерма е една идея по-добър според мен)  -малко да го редувам  Peace

# 651
За въпросния Ла Рош, измиваш гел за грим ли е? Т.е., става ли за грима на очите, защото доста от тези продукти не се препоръчват за зоната около очите.
В момента ползвам демакииращ гел на Авен и съм доволна, но ако открия някоя оферта за качествен такъв продукт, бих го сменила за разнообразие.

# 652
~ Касиопея ~    bouquet

# 653
За въпросния Ла Рош, измиваш гел за грим ли е? Т.е., става ли за грима на очите, защото доста от тези продукти не се препоръчват за зоната около очите.
В момента ползвам демакииращ гел на Авен и съм доволна, но ако открия някоя оферта за качествен такъв продукт, бих го сменила за разнообразие.
По принцип на всички измиващи средства за мазна или смесена кожа пише да се избягва околоочния контур, но аз не го спазвам това и си мия изцяло лицето с гела. От повечето гелове нищо не ми става, не ми се изсушава околоочната зона, единствено от този на Vichy, понеже е по-агресивен леко изсушава, но е хубаво да се избягва тази зона явно щом така пише. А ако съм се гримирала ползвам и допълнително лосион за разгримиране, защото само с измиващ гел грима от очите не се маха.

# 654
  • София, Лагера
Аз съм ползвала на  Dr. Renaud кремче за младежка кожа, мисля че беше с краставица беше преди 2 години и бях доволна ... иначе козметичката ми ползва само такава козметика и винаги ми слага маски и  кремче от тях и не мога да се оплача. Даже сега като ми свърши този крем мисля да взема този с малинка хидратиращия.
Hug И аз се навих покрай козметичката, така че може да премина на този вариант, разбира се след съответното допитване до бгмамите  Mr. Green...

# 655
аз на биодерма го ползвам и за грима на очите-не ми изсушава, за ла рош не знам как ще е  Peace

# 656
Момичета, ползвали ли сте скоро някакъв продукт, който успешно подтиска омазняването в Т-зоната? Че идва лято и лъщенето започва..  Grinning

# 657
  • USA, Steak State
Клиник 3-та стъпка за комбинирана и мазна кожа.
А комбинация с измиващия гел и тоника направо си изсушава яко.

# 658
Клиник 3-та стъпка за комбинирана и мазна кожа.
А комбинация с измиващия гел и тоника направо си изсушава яко.

Ммм, не мога нещо да се ориентирам.  Confused За тази серия ли става въпрос:

http://www.clinique.com/product/CATEGORY14109/PROD10125/3_step/3 … p_Sets/index.tmpl

А всъщност коя е стъпка 3.. Dramatically Different Moisturizing Gel ли? Blush

# 659
  • USA, Steak State
Именно.. Но комбинацията им е мазноубиец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт