Новите ни козметични похождения 8

• 59 974
  • 672
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
Червило на Клиник и Лореал,като Лореал го купих от Б-я и се изненадах,колко е евтино...

# 618
в кафяво, което стои като много меко черно, суперски вариант за през деня

Amra - мерси  Hug - това съм написала, мога да добавя, че извива изненадващо добре и разделя много естествено миглите, чудесна спирала, определено препоръчвам, за всички с цвят на косата различен от черен. Много се чудех на пластмасовата четка, първата такава спирала ми е тази, много съм доволна  Grinning

# 619
GagaMaga а това промоция ли е на Макс Фактор спиралата и молива към фондьотена или нещо се бъркам newsm78

# 620
Ами не точно; промоцията е ако закупиш който и да е фон дьо тен на Макс Фактор, ти дават спирала 2000 Calories безплатно (ужасна спирала  Sick). Кафявата си я купих отделно, а молива е на Буржоа. В Бюти Зоната в Мол София имаше промоция - спирала Max Factor False Lash+молив за очи безплатен. Много ми се сториха изтормозени обаче, не посмях от там да я взема.

# 621
благодаря мила   bouquet и за отзивите за спиралата , ползвам фдт и съм доволна, ще се  разгледам и при нас -  по-не се намират промоции,  но и щом тази 2000 калории не става  по-добре спирала с молив:peace:

# 622
Това от днес:

Гагче, значи не прави кукленски миглите, а ги разделя и удължава така ли?

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 13:36 от Анонимен

# 623
Ако съдим по моите мигли - да. Не стои като снопчета/пръчки, а доста по-естествено Simple Smile.

# 624
# 625

Amra - мерси  Hug - това съм написала, мога да добавя, че извива изненадващо добре и разделя много естествено миглите, чудесна спирала, определено препоръчвам, за всички с цвят на косата различен от черен. Много се чудех на пластмасовата четка, първата такава спирала ми е тази, много съм доволна  Grinning

Мерси за обяснението Hug Аз мислех, че ставало въпрос за другата а Max factor, че е кафява Laughing Така или иначе на мен черна ми трябва, аз се интересувах най-вече дали разделя добре миглите. Следващата спирала, която ще си взема искам да е с гумена четка и сега се колебая между тази и Masterpiece, нали и двете са с гумени четки Crazy

# 626

Мерси за обяснението Hug Аз мислех, че ставало въпрос за другата а Max factor, че е кафява Laughing Така или иначе на мен черна ми трябва, аз се интересувах най-вече дали разделя добре миглите. Следващата спирала, която ще си взема искам да е с гумена четка и сега се колебая между тази и Masterpiece, нали и двете са с гумени четки Crazy
Ако се колебаеш между Мастерпийс макс и Фолс лаш ефект, с 2 ръце бих ти препоръчала Мастерпийс макс. Имала съм и двете, определено тя е в пъти по-добра Peace

# 627
Zoe A.P.  , kak e ружът на L`oreal ?

# 628
Здравейте  Simple Smile

# 629

Общи условия

Активация на акаунт