Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 519
  • 212
  •   1
Отговори
# 195
Да, и тъй като аз бях във Варна, поканих Пламен и майка му Деси.  Те са без кола и наистина им костваха не малки усилия за да дойдат.

# 196
Еййй Ина, много ме зарадва с аватара си!  Hug Hug Hug
И аз съм много доволна, че прие да се снимаш а и снимката ви стана толкова хубава!

И за Кирчо  Cry имаше фоосесия есента освен за Анджи.  Peace Да, трябва да се внимава като се събират парите, но и хората трябва да са нащрек. Аз доколкото си спомних предложих снимките са се правят след банков документ че са платени парите по сметка - така е най-чисто според мен и следващият път (когато и да е това) е хубаво да обмислим този вариант. Така освен, че отпада риска да те тупнат по главата fight и да ти вземат парите (Дуци, апропо аз тогава те изпратих с поглед почти до булеварда, както ми каза Mr. Green)  и родителите ще са спокойни че парите им отиват точно там където трябва.  Peace

Така, моля ако някой си познае детенцето и не съм му пратила снимки все още, да ми пише ЛС и да има още малко търпение...  Embarassed http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/sets/72157623676818562/
За Сияна знам, но там имам още малко снимки да оправя Wink

# 197
(Дуци, апропо аз тогава те изпратих с поглед почти до булеварда, както ми каза Mr. Green
Щеше да влезеш в боя ако се наложи, нали Mr. Green Благодаря ти.

Аз доколкото си спомних предложих снимките са се правят след банков документ че са платени парите по сметка - така е най-чисто според мен и следващият път (когато и да е това) е хубаво да обмислим този вариант. Така освен, че отпада риска да те тупнат по главата fight и да ти вземат парите и родителите ще са спокойни че парите им отиват точно там където трябва.  Peace
Абсолютно съм съгласна, така на някой ще му отпадне ангажимент да ги мисли парите и на другия ден, да ходи да ги внася също така. Мисля, че достатъчно работа имаме с обработката на снимките, а и самото снимане Simple Smile

# 198
# 199
моите дечица ги снимаха Калина, Слави и Лулу... вече получих снимчиците от Слави (чудни, чудни), Калина ги обработва в момента, а Лулу, явно не си четеш личните съобщения и затова и тук ще си позволя да те помоля да ми пратиш нашите снимки  Embarassed... благодаря  Hug

И аз не съм чувала Лулу от 15.03 насам, когато ходихме при нея в студиото. И на мен ми се иска да си видя снимките вече, предполагам, че няма време да ги обработи, но се надявам скоро да успее да ги прати

# 200
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Все още не ме е потърсила майката на тази госпожица, за да й дам снимките. Скайп- nayatralala, в случай, че някой си я познае!

# 201
Момичета, имате ли някаква връзка с лулу? Не знам да се надявам ли на снимките, чаках ги с толкова мерак, а мина месец и никакъв знак от нея...

# 202
И аз "издирвам" фотографката на моята щерка Blush  Мисля, че беше dodo_dodo. Само ще помоля, ако влезне тук и я разпознае сред своите модели, да пише. Предварително благодаря.

http://farm3.static.flickr.com/2601/4456638341_0eff0d8392.jpg

Сърдечно благодаря на tchara за тази снимка Simple Smile

# 203
Дуци, опитвах да ти пиша ЛС, но кутията ти е пълна. Пиша тук, за да не пъпля и във фотографската. Не е спешно. Само информативно.

# 204
  • Sofia
И аз "издирвам" фотографката на моята щерка Blush  Мисля, че беше dodo_dodo. Само ще помоля, ако влезне тук и я разпознае сред своите модели, да пише. Предварително благодаря.

http://farm3.static.flickr.com/2601/4456638341_0eff0d8392.jpg

Сърдечно благодаря на tchara за тази снимка Simple Smile

Тук съм  Simple Smile
Момичета много бавно напредвам със снимките, но уверявам ви, че всички ще ги получите. И много се надявам да имате търпение. Снимките са ужасно много, а никак не искам да ги претупвам.
Желанието ми е да вложа цялото си старание в тях, защото те са специални и вие го заслужавате  Embarassed

Freli, пусни ми мейла си на ЛС, за да го имам, моля.

# 205
Аз да попитам ще повторите ли скоро това събитие, защото предишното сме го изпуснали, а бихме желали да се включим

# 206
Момичета, имате ли някаква връзка с лулу? Не знам да се надявам ли на снимките, чаках ги с толкова мерак, а мина месец и никакъв знак от нея...

даам, същата работа newsm78

# 207

даам, същата работа newsm78

да. снимките на лулу са в мен от снощи.
моля пишете ми на скайп.
(kalinaarsova)

от мен едни близнета Simple Smile
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4525753984/

# 208
йеее, значи всичко е на шест  Peace Калина, мерси за включването...

# 209
Мили мами, всичко е наред  с всички снимки. Simple Smile
Обработката на снимките отнема доста време, и като се получат струпвания на много наснимани наведнъж, малко се забавят следващите стъпки. Всички, които снимахме, имаме доста други ангажименти, знаете как времето не стига за нищо.
Целта беше да съберем пари за Вики бързо. Благодаря ви за търпението и разбирането.
мойте снимки ще са готови до седмица.

Общи условия

Активация на акаунт