Отговори
# 240

-Ти птичко,нежна моя,мила,
къде отлиташ сам-сама?!
В сърцето ми гнездо любовно свила,
не ме оставяй тъжен във ноща!!!

-В небето името ти ще изпиша
с най-ярките звезди!
Ликът ти,с мойте люлякови мисли диша,
поглежда ме през лунните коси!!!

# 241
Ако ви харесва стихчето Маги или някой от другите които умеят,могат да го поставят под същата снимка на първи пост на началната страница.Може да се пробвам да измисля и за останалите снимки,но изисква време,за да измисля нещо по-хубаво!/Бърза работа-срам за майстора! Laughing/

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА МУРАТУБА!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Бъди жива и здрава, радвай се на прекрасните мигове на живота,
носи в себе си любовта и я раздавай на своите близки и приятели!

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Цветя за МУРАТУБА  от Мурат и Туба / Мурат  как е протегнал ръка с красивите рози през компа, защото тя  най-често е пред него/  

А тези цветя са от мен с пожелание целият и ден да е цветен !

и да завърши с купон в приятна компания!  .

# 243
Честити Рожден ден, Муратуба! Бъди жива и здрава!Приятно изкарване!

# 244
Evich74,ще го включа в началната страница,но сега не ме пуска да правя редакции,явно проблем от форума,но за новата тема задължително ще го включим...

# 245
Със погледите си горещи,
ни изгарят като в пещи,
така се гледат в очите,
че завиждат им  звездите.
С  поглед казват всичко те,
и думите излишни стават, 
а аз се чудя и се мая,
каква магия ме омая,
та рими,наредих
и клипчета,колажи сътворих.
Нито Перла и Мехмет,
ме залепиха като муха на мед,
нито Онур и Шехерезада
ми донесоха наслада.
Но със Аси и със Демир
мога да творя без спир.
Те така ме покориха,
че сърцето ми плениха,
като се погледнат те така,
с толкоз страст и топлина,
стоплят моята душа!
С тях приказката изживявам,
и грам не съжалявам,
че се оставих да ме покорят,
и с погледи да ме пленят!
И когато пречките се отстранят,
а те на любовта се отдадат,
с тях ще стигнем ний докрая,
докато ни заведат до рая!!!
Омагъосаха ме тайно,
но знам ще е безкрайно!

Автор - Дафи

Взех го от началната страница,има други интересни стихчета,сътворени от фенове....

# 246
ЧРД, Муратуба!!! Hug Hug

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН muratuba!!!
Да си жива и здрава и все усмихната и позитивно настроена.
"Колкото повече , толкова повече!"
Happy Birthday!

smile3525 smile3525 smile3525

# 248
Момичета преди малко коментирах мураТуба с една моя приятелка , която не е гледала нито Аси , нито 1001 нощи , нито Любов и наказание , нито Пленителката на сърца (хубавото е , че е започнала да поправя грешките) , та направих един анализ , който бих искала да споделя и с вас.

11 епизод на Любов и наказание.Изгледах го и смея да твърдя , че Кудрет вече ме загуби като фен изцяло!!!Първо копираше 1001 Нощи , а сега започна и Аси... Какво си мисли , че като изкопира сцените ще получи същата химия ли?!Дълбоко греши!Ти бива , бива ама това неговото на нищо не прилича.С тая Стрина Ясемина (айсберг) няма как да очаква такива сцени.Да не говорим , че дори и да беше подходяща , Мурат нямаше как да ги повтори сцените , защото я няма тръпката , пред него не е Туба...Силно разочарована!!!И за да не се чудиш за какво ти говоря: http://www.dailymotion.com/video/xcm3h4_as...r-06_shortfilms
Няма база за сравнение!Стрина случайно , за да не се намокри си взима чадърче...Аси дори не може да мисли за друго , освен за това , че иска да прегърне Демир.Целувката при Стрина и Саваш беше жалък опит да направят нещо , но какво и те не знаят...Целувката м/у Аси и Демир беше изпепеляваща.След поредния им скандал (в който и двамата се караха , а не Демир да и вика "Права си хайде тръгвай , да не настинеш (кво ли си вика Мурат "Аре махай ми се от главата , че не мога да те гледам")) , Аси беше изкарала Демир извън кожа и той не се сдържа и я целуна...Сцената на брега със Стрина и Саваш беше някаква никаква.Все едно гледам брат и сестра да си говорят за миналото.Сцената на брега м/у Аси и Демир спираше дъха.То не беше нежност , не бяха погледи , не беше любов.Прегръдката м/у Стрина и Саваш беше като на братя!Стрина толкова груба , че няма на къде..., а и Саваш толкова се чудеше преди да я прегърне , кво ли си вика "Наистина ли е нужно да го правя?".Прегръдката м/у Аси и Демир беше магическа , Демир така я обгърна с ръце , сякаш искаше да се слее с нея , да бъдат едно цяло завинаги.При него нямаше грам колебание , прегръщаше я с усмивка и очи викащи "Обичам те!"Като видях и сцената с колието вече ми писна!Да не говорим , че пак не стана както трябва!Ами репликата "Има нещо в мен , което е твое"!!!!! Демир каза същото на Аси!!!!!!! (ама не в този еп , но все пак го каза)Мурат сложи колието на Туба толкова нежно , бавно (искаше да се наслади на момента максимално) , каза и "Мога да го слагам на шията ти всеки ден.Няма да се оплаквам!" , а дори все още не си бяха признали направо какво чувстват един към друг.Целувката на Стрина и Саваш , какво беше??? Телата им на метри само дето и грабнал лицето малко по към него.При всяка една целувка с Аси той я притискаше максимално до него... Ами на вечерята...Стрина и Саваш си бяха като приятели , колежанчета - ако го гледаш без звук или в случая на муз. фон то изглежда така: "-Как си?
-Добре , ти?
-Не съвсем , ама карай!"
Да не говорим , че то дори и репликите им не бяха "любовни" , ама карай , нейсе както казват турците! (в превод "все едно").М/у Аси и Демир химията личеше в погледите.Не можеш и да си помислиш , че са дори "просто приятели"!!!
Разликата е огромна , въпреки факта , че Кудрет знае как се използва опцията "copy-paste".

# 249

muratuba, честит рожден ден! Осъществената любов на МuraТuba ти пожелавам!Весел купон!

# 250
ЧРД!!! Мило момиче и от мен  пожелания за рождения ти ден. Така както днес е прекрасен слънчев ден, така и  при теб винаги  да има много и само хубави и прекрасни преживявания.  Заслужаваш го.

# 251
~Naivnica , разби ме с тоя анализ!  bouquet Ама и моите мисли се въртят в същия кръг. И безпристрастен да си, пак не е възможно да не забележиш разликите и да видиш къде блика магията, а къде я няма никаква и професионализмът хич не помага! Peace  

# 252
То е очевидно.Дори и момичетата от темата на Наказанието ще го забележът ако гледат клипа!(друг е въпроса , че едва ли ще го признаят , нали все пак това е Кудрет Rolling Eyes ) Ииии мерси за цветята! Mr. Green Hug

# 253
....., нали все пак това е Кудрет Rolling Eyes ) Ииии мерси за цветята! Mr. Green Hug[/i][/b][/center]

И Кудрет да е, талант е, не го оспорвам, но никой не е застрахован от издънки (малко силна е думата в случая, ама не намерих друга) Grinning, да не ме  #2gunfire фенките на сериала! Peace

# 254
Не се притеснявай , ако теб могат да те  #2gunfire за думите ти , мен трябва значи да ме разпънат на кръст за моите Joy Mr. Green :

"11 епизод на Любов и наказание.Изгледах го и смея да твърдя , че Кудрет вече ме загуби като фен изцяло!!!Първо копираше 1001 Нощи , а сега започна и Аси... Какво си мисли , че като изкопира сцените ще получи същата химия ли?!Дълбоко греши!Ти бива , бива ама това неговото на нищо не прилича."

"Разликата е огромна , въпреки факта , че Кудрет знае как се използва опцията "copy-paste"."

Общи условия

Активация на акаунт