Отговори
# 255
И аз мисля като Naivnica ......много точен и правилен анализ.Като цяло филма е хубав,но любовните сцени са толкова прозрачни и пошли,че няма накъде повече,а за сериал от подобен жанр те са много  важни...Липсва и душевно и физическо привличане,и наистина това с копи-то е малко смешно за режисьор от ранга на Кудрет...Абе има много недомислици в този сериал - за претенциите които има,че е един от най-добрите в момента ....трябваше да не се допускат такива фрапантни грешки-явно неподхождане на главните актьори.....и т.нат.Да ,има и такива ,които не признават тези грешки,но как да кажеш на черното бяло,"когато фактите говорят и боговете мълчат".......все си казвам ,че ще задобреят с времето,но.....май ще си останем с чакането!
Гледам,че в другата тема обсъждат повече другите актьори....еми какво да обсъждаш за Я-С....някаква любов на думи....

Жалко,че Мурат е повлечен надолу.....и няма да видим изпепеляваща любов отново....а той има възможностите,но за любовта трябват ДВАМА,а в новоя сериал е само ЕДИН....

Naivnica,добре дошла в клуба на "свободно изразяващите  мнението си" ,без да се притесняват,че някой ще ги ...
#2gunfire

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 12:29 от _magi_

# 256
_magi_ благодаря за допълнението!  bouquet  bouquet  bouquet Вчера , ако не бяхте дали линк за превода , дори нямаше да се поинтересувам дали има вече такъв!Сцените с Ясемин и тези в рекламната агенция направо ги сменям , скука та чак да заспиш!

# 257
Аз съм насъ6тото мнението,като на Naivnica.аз 4ак на моменти като гледам ЛиН и се дразня,тя тая стрина е мн неприятна и е толкова сухареста.няма грам емоция в нея и колко грубо говори,дъв4е думите.дано,ако снимат сериала дълго да не вземе мурат да я зацелува както целува6е туба.затова и по-добре сава6 накрая да е с 4и4ек,6тото тя ми е една добри4ка и мили4ка,дори е по-хубава от ясемин.

# 258
И от мен едно рамо за страхотния анализ на NAIVNICA.Да ви кажа честно и на мен ЛиН почва да ми дотегва!Няма химия!Сюжета ми идва леко натоварващ!Няма ги миговете на хубав хумор,каквито носеше Гани и Али Кемал в" 1001 нощи"и Керим и Аслан в "Аси"!Смятам,че особено за филм,излъчван във вечерните часове,е наложително да притежава и елементи,носещи чист смях,колкото и проблеми да се разглеждат в него!И историята на Шехерезада бе покъртителна,но имаше и моменти в които "отдъхвахме"от натоварващия сюжет.

# 259
В момента следя и "Любов назаем".Не може да измести "1001 нощи"и"Аси"от сърцето ми,но ми допада с чудесната комбинация от хумор и сериозни моменти.Хлапето Мемо и чичко Кемал ме убиват./която от вас го гледа,знае за какво говоря./Та за това говорех в предния си пост.

# 260

лицето на Я. е повече от безчувствено,не изразява никаква емоция....

# 261
В момента следя и "Любов назаем".Не може да измести "1001 нощи"и"Аси"от сърцето ми,но ми допада с чудесната комбинация от хумор и сериозни моменти.Хлапето Мемо и чичко Кемал ме убиват./която от вас го гледа,знае за какво говоря./Та за това говорех в предния си пост.

Много леко и готино серилаче....Мемо е страхотен....подходящ е за времето си,разтоварва....

# 262
Във ЛиН,можеха в образа на Мустафа например или знам ли,в някой друг,да вкарат нещо по-забавно.Комшиите имат невероятно чувство за хумор и смешките им се получават много добре.А и умеят добре да ги вмъкват в иначе сериозни филми.

# 263
И аз мисля като вас много са повторенията от Аси много сцени буквално се повтарят особено в последните два епизода.Къде остана таланта на Кудрет? А може би не сам права?

# 264

Naivnica,добре дошла в клуба на "свободно изразяващите  мнението си" ,без да се притесняват,че някой ще ги ...
#2gunfire

Мерси много _magi_ според мен този клуб не трябваше изобщо да го има , трябваше всеки да си казва това , което мисли направо без да се притеснява от другите мнение , нали все пак това е интернет пространство..., но както и да е.Радвам се , че не съм единствената , която може да потвърди писаното по-горе!Благодаря ви момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Един филм , за да стане най-малкото "харесван" трябва да притежава от всичко по малко , било то хумор , екшън , любов , драма , ...В ЛиН виждаме само екшън и драма!Начало на работната седмицата (не е понеделник , но пак може да се каже , че е "начало") е все пак.Хората прибиращи се от работа или у-ще искат да се отпуснат , разведрят , а не допълнително да се натоварват с такива истории.Извинете ме ако греша ама то на Саваш едва ли не света му се срути - първо "Бердел" , после криенето от Ясемин за женитбата си , наркотиците , сега пък "бебе" , Мустафа с неговите идиотщини и за капак Ясемин и Чичек се срещат.Малко в повечко ми идва , заедно със Саваш се натоварвам и аз.То от такава ситуация няма излизане.Странно ми е каква "перфектна" идея ще му хрумне на "перфектния" Кудрет да оправи тая каша?!

# 265
  • BG

ЧРД Муратуба  bouquet

# 266
Торта за Муратуба от всички нас! Да ти е сладко!
[/color]

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 14:45 от _magi_

# 267
Не може да кажеш ,че един сериал е хубав или лош ,ако не го изгледаш целия.
Аз гледах 5-6 серии от Аси и ми доскуча и не гледах поне 10. След това пак започнах
и тогава изгледах най - хубавите моменти събрани от по 10 серии на Тинчето и
спрях отново . Гледах сериозно след завръщането на Демир.Като цяло ми беше скучен
Вие сами виждате ,че се повтарят 5 снимки,защото хубавите моменти са горе -долу толкова.
Едва ли ще мога да го гледам втори път. До сега два пъти съм гледала Мелодията.
Когато ме попитат обаче дали си струва да се гледа,казвам да, защото има такива,като
Незабравима ,за които казвам - не.

# 268
Казваш 5,6 хубави сцени в Аси(за мен бяха много повече,но това си е твоето мнение)......в ЛиН май няма да видим и 5,6 .....

Аз също в началото не го гледах и не ми хареса,и това съм го казвала,този сериал те запленява бавно,но затова пък силно.....имало е епизоди,когато едва съм чакала да стане 17.30ч......е имало е и по-скучни моменти,но определено преобладаваха силните и запомнящи се сцени.....И pavlinaio.....не е важно количеството,а качеството....

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 15:47 от _magi_

# 269

ЧРД Муратуба

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Общи условия

Активация на акаунт