Отговори
# 270
Казваш 5,6 хубави сцени в Аси(за мен бяха много повече,но това си е твоето мнение)......в ЛиН май няма да видим и 5,6 .....

Аз също в началото не го гледах и не ми хареса,и това съм го казвала,този сериал те запленява бавно,но затова пък силно.....имало е епизоди,когато едва съм чакала да стане 17.30ч......е имало е и по-скучни моменти,но определено преобладаваха силните и запомнящи се сцени.....И pavlinaio.....не е важно количеството,а качеството....

Нищо не може да се каже предварително. Аз не тая големи очаквания,тъй като не съм
харесвала и 1001 нощи.Филма за сега ми харесва и го гледам, но какво ще стане
нататък не знам.

# 271
  • plovdiv
Здравеите,извинявяите 4е нахълтвам така е темата,но съм 100% съгласна с Наивница.Аз наи-4есто 4ета във форума от самото на4ало на Аси.
Чаках с нетърпение филма на Мурат ,но досега никога не докоснаха душата ми както Аси.Гледам го заради Мурат ,може и да е голям талант Нюргюл ама за мен е  Sick
Доста филми гледах досега оба4е за мен любовта е една =Аси

# 272
Здравейте.Включвам се тук,защото по-хубав,по-невероятен и по-по-по от този сериал няма.Гледала съм го 3 пъти и не ми омръзва.В момента гледам и новите сериали на двамата,но...не е същото.Никой сериал не е бил и няма да бъде като този.Горещо препоръчвам турските филми,страхотни са-също така и сълзливи,но за съжаление ги няма преведени.

Asi & Demir FOREVER

Желая приятен ден на всички!

# 273
# 274
# 275
# 276
Здравеите,извинявяите 4е нахълтвам така е темата,но съм 100% съгласна с Наивница.Аз наи-4есто 4ета във форума от самото на4ало на Аси.
Чаках с нетърпение филма на Мурат ,но досега никога не докоснаха душата ми както Аси.Гледам го заради Мурат ,може и да е голям талант Нюргюл ама за мен е  Sick
Доста филми гледах досега оба4е за мен любовта е една =Аси

Всеки има свое мнение и затова тук сме за да го чуем и да се съгласим или не с него.
Аз смятам,че Аси не е единствения сериал с такава любов.
Гледала съм турски филми,но да се каже че са кой знае какво - не.  tooth

# 277
Тц, не подхожда дамата за ролята на Ясемин, няма чистота на излъчването. Изглежда като обиграна жена.

# 278
Тц, не подхожда дамата за ролята на Ясемин, няма чистота на излъчването. Изглежда като обиграна жена.

И аз все това си казвам като я видя!Не мога да я приема от първия миг в кой то се появи на екрана.Просто не ми се вписва в образа на девственица!/за кой ли път го казвам/Радвам се,че повечето са със същото мнение!

# 279
Щом толкова много хора  мислим еднакво......

# 280
Здравейте! Много интересна дискусия сте заформили.
Аз смятам,че Аси не е единствения сериал с такава любов.  

Съгласна съм, че Аси не е единствения филм с такава любов. На прима виста се сещам за още два :
"Крадецът на праскови" и "1001 нощ".  Но и в двата филма между актьорите я имаше любовта в реални измерения- затова и се получава това въздействие върху зрителя- актьорите не играят, а живеят.

Затова се получи и в "Аси". Защото между Туба и Мурат е имало нещо повече от професионална игра.  Не са могли да разделят сценария от реалността - слели са ги в едно. С това ни завладяха. И ние се оставихме да бъдем омагьосани.... Без да се съпротивляваме.... Не че сме  се съпротивлявали....

За екранните им половинки в новите им филми - мисля, че Джансел е по-добър избор от Ниргюл.
Мурат си играе добре ролята на аристократ- човек на изкуството. Още не сме го видели  като влюбен мъж за да преценим как ще се справи с тази си роля.....
Ниргюл също играе добре ролята си на млада амбициозна жена, търсеща кариерно развитие, но като влюбена в Саваш - не, не се справя.

# 281
100% съм с вас!!!
Според мен, за съжаление, 1001 нощ си остана най - добрия проект на Кудрет!!!
Мисля точно като Наивница!! Браво!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 282
# 283
Поздравявам ви с новия клип на Askasone - Asi&Demir - Don't Speak

http://www.youtube.com/watch?v=HXUJl1Rc1oU

# 284
Аз не харесвам 1001 нощ, а в Изминали години любовта,която показват артистите е не по - малка. А в Мелодията...Има стотици филми. Затова се казва игра, работа, по-силно
се набляга на мимиката - затваряне на очи, пристискване и камерата следи всичко...

Общи условия

Активация на акаунт