Отговори
# 300

едно ново клипче на Askasone  -    Asi&Demir - Listen To Your Heart

http://www.youtube.com/watch?v=vrC-qqNGYiY

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 00:49 от rina-rina

# 301
Все си мисля, че "Пленителката на сърца" ще е по-успешен филм от "ЛиН" и ще се дължи на Туба най-вече. Тя просто се развива във филмите си, Мурат тъпче на място в новия си филм. Има богата душа това момиче и способността да изненадва. Тя не е просто аристократично красива, тя превзема екрана и всички около нея са като статисти. Само Мурат се вписваше равностойно в кадър с нея. Поне от видяното до тук...
Интересно, дали наистина двата екипа, разчитайки на интригата около артистите, не са създали диалог между двата сценария, от което .... хехехехе ... Мурат и Туба губят килограми, а Горчинелла коригира ръбатостта си.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 302
Аскасоне не може да се оплаче от муза тези дни,този човек е истински фен....твори чудеса...

за един ден 2 клипа с любими мои песни....благодаря ти ,Аскасоне..... bowuu bowuu bowuu

# 303
И аз като много от феновете на Гордата Аси ще кажа,няма по -завладяваща и чиста любов, която да сме гледали скоро и така да ни грабне. Гледам го в момента, няма да кажа   за кой пореден път е това, и не е толкова важно,че аз го харесвам. Много са феновете на сериала не само у нас. Да кажем,че ние сме само група малко на брой, ами в Румъния, Русия, Германия. Не говоря за арабския свят. Значи има нещо, което завладя хиляди зрители.  Това е магия,която всички са усетили със сърцата си. За новата партньорка на Мурат-каквото и да кажа ще е малко. Каква девственица, какъв грим на очите, визия на застаряваща  дама,докопваща се до един момък. Не ми се вързва със  сценария, да се правиш на невинна, ама не ми  прилича на такава. Като знам 1001 нощи, какъв хубав филм е ,си мисля,че таткото и Бурчин да са повлияли да играе такава артистка, че лиглата на татко да не ревнува. От това само губи сериала.

# 304
 newsm10 newsm10 newsm10             СУПЕР СТЕ!!!

# 305
Преди малко се родих - в 23.30 ч. Не се шегувам - това е часа на раждането ми. А на колко съм години - на 17 откакто гледах АСИ. Тогава бях влюбена за първи път и сега - като гледах филма.

bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Това е за всички вас, които ми дарихте толкова много обич в днешния ден. Нядавам се години, години да бъдем заедно тук - на най-плодотворното място -  оазиса за душите ни!

И дано всички доживеем (или поне тези, които го искаме) да чуем следващата песен в изпълненеие на М.Й. към правилния човек - ТУБА! Може да звучи наивно, но поне още  малко време имам от собствения си ден, за да си го пожелая! И дано се сбъдне - "Имах лични причини и затова любовта ни остана наполовина. Но ако приемеш, ако позволиш да сме заедно - изборът изцяло принадлежи на нас..."  Още една песен за Туба и Мурат от няой "като нас"!

И аз, като повече от вас, гледах "1001 нощи". Впечатли ме. После го сравнявах (без да искам) с "АСИ". Имаше моменти, които си приличаха в двата филма. Но "АСИ" ме завладя изцяло - за мен Мерджан направи по-добър филм. Гледайки го повторно видях толкова много детайли, които първоначално дори не ги усеща човек. И за мен няма скучни серии. Във всяка откриваш бисери. И многократно има една невероятна тафтология, която в първото гледане трудно се усеща, но която в същото време има много дълбок смисъл.
"Изгубени години" - интересн, разностранен, но игра и то много добра, много силно присъствие на Сарухан (Есмер). За мен той изнесе филма на плещите си.
"Мелодия на сърцето" - добър, интригуващ, предизвиква много тъжни чувства и отвратителен край.
"ЕЗЕЛ" сега ми харесва повече пак заради играта на главния герой.
"ЗАПЛЕНЯВАЩА СЪРЦАТА" - без да коментирам. Туба до момента е центъра на филма. Мисля, че всеки следи нейната игра. Екзотичната й външност и комедийната роля й пасват като ръкавица. Именно "хвърлена ръкавица" към ЛиН.
А "ЛиН" го гледам заради М.Й. и донякъде да видя накъде ще "избият традициите от ВАН". Но Саваш ми бледнее пред Демир - прощавайте, но дори героят му е малко като "охлюв" - толкова много лъжи и криене зад мотото " че ако стрина Ясемина разбере истината..." - колкото уж е мъж вкъщи, пред родата от Ван, толкова по-зле възприемам "гърченето" му пред Ясемин. Не коментирам Н. - актрисата, не я възприемам в тази роля и не заради Туба, просто за мен маниера на самата жена не подхожда за ролята.

Коментари - толкова.
Сега отново ви благодаря от цялото си сърце за всичко, което сте сътворили през този ден. И за това, че ви има!

Любовта е като мистично преживяване. Всеки разказва истории за духове, но малко са тези, които действително са ги виждали.   АЗ  ГИ  ВИДЯХ   В    "АСИ" !

Ето ви клипчето:

wwww.vbox7.com/play:еd1f4e00

Хубави сънища, приятели!

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 00:18 от muratuba

# 306
Преди малко се родих - в 23.30 ч. Не се шегувам - това е часа на раждането ми. А на колко съм години - на 17 откакто гледах АСИ. Тогава бях влюбена за първи път и сега - като гледах филма.

bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Това е за всички вас, които ми дарихте толкова много обич в днешния ден. Нядавам се години, години да бъдем заедно тук - на най-плодотворното място -  оазиса за душите ни!

И дано всички доживеем (или поне тези, които го искаме) да чуем следващата песен в изпълненеие на М.Й. към правилния човек - ТУБА! Може да звучи наивно, но поне още  малко време имам от собствения си ден, за да си го пожелая! И дано се сбъдне - "Имах лични причини и затова любовта ни остана наполовина. Но ако приемеш, ако позволиш да сме заедно - изборът изцяло принадлежи на нас..."  Още една песен за Туба и Мурат от няой "като нас"!

И аз, като повече от вас, гледах "1001 нощи". Впечатли ме. После го сравнявах (без да искам) с "АСИ". Имаше моменти, които си приличаха в двата филма. Но "АСИ" ме завладя изцяло - за мен Мерджан направи по-добър филм. Гледайки го повторно видях толкова много детайли, които първоначално дори не ги усеща човек. И за мен няма скучни серии. Във всяка откриваш бисери. И многократно има една невероятна тафтология, която в първото гледане трудно се усеща, но която в същото време има много дълбок смисъл.
"Изгубени години" - интересн, разностранен, но игра и то много добра, много силно присъствие на Сарухан (Есмер). За мен той изнесе филма на плещите си.
"Мелодия на сърцето" - добър, интригуващ, предизвиква много тъжни чувства и отвратителен край.
"ЕЗЕЛ" сега ми харесва повече пак заради играта на главния герой.
"ЗАПЛЕНЯВАЩА СЪРЦАТА" - без да коментирам. Туба до момента е центъра на филма. Мисля, че всеки следи нейната игра. Екзотичната й външност и комедийната роля й пасват като ръкавица. Именно "хвърлена ръкавица" към ЛиН.
А "ЛиН" го гледам заради М.Й. и донякъде да видя накъде ще "избият традициите от ВАН". Но Саваш ми бледнее пред Демир - прощавайте, но дори героят му е малко като "охлюв" - толкова много лъжи и криене зад мотото " че ако стрина Ясемина разбере истината..." - колкото уж е мъж вкъщи, пред родата от Ван, толкова по-зле възприемам "гърченето" му пред Ясемин. Не коментирам Н. - актрисата, не я възприемам в тази роля и не заради Туба, просто за мен маниера на самата жена не подхожда за ролята.

Коментари - толкова.
Сега отново ви благодаря от цялото си сърце за всичко, което сте сътворили през този ден. И за това, че ви има!

Любовта е като мистично преживяване. Всеки разказва истории за духове, но малко са тези, които действително са ги виждали.   АЗ  ГИ  ВИДЯХ   В    "АСИ" !

Ето ви клипчето:

wwww.vbox7.com/play:еd1f4e00

Хубави сънища, приятели!

И на теб!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 307
Добро утро!Лек,разведряващ и спокоен уикенд......

# 308
Добро утро и от мен!

# 309

Пролетта дойде и Мурат е свалил сакото. Закъде ли се е запътил рано сутринта в съботния ден?
Теглил е пари от банкомата? Защо ли му са?

Да, отива да купи рози от цветарката на ъгъла!

# 310
Тази снимка с Мурат е нова...ех колко е хубав нашия Мурат.....

# 311
Тази снимка с Мурат е нова...ех колко е хубав нашия Мурат.....

Не толкова хубав, но мнооооого чаровен!

# 312
# 313
Имат уникални снимки  заедно....дали Мурат и Туба  ги имат....

# 314
Имат уникални снимки  заедно....дали Мурат и Туба  ги имат....

Не мисля, че Мурат ги има- навярно Б. ги е изгорила ...

Общи условия

Активация на акаунт