Отговори
# 315
може в някоя тайна папчица в компа....знам ли... newsm78

# 316
Дано си права!
Но може когато ходи на гости по комшийски при Туба двамата са си ги гледат, защото Туба сигурно ги има.... newsm78

# 317
Сега сколасах да изгледам 11 епизод на ЛиН.Исках да споделя впечатленията си с вас.Все по-мъчно ми става за Чичек.Мъките на това момиче сякаш няма да имат край.Ясно е ,че на връзка със Саваш,не можем да се надяваме/не заради стрина Ясемина,а защото го има Йомер/Моля се по-скоро да се появи някой в който истински да се влюби и той да я заслужава.Защото грубото отношение на този,който в момента обича я убива още толкова,на фона на и без това трудния и живот.Назан и Бора-мисля,че стоят чудесно един до друг на екрана.Много си подхождат.В очите му виждам особен блясък когато е пред нея.Усеща се любовното чувство и успяват да ми го предадът и на мен.Когато Саваш слагаше колието на Ясемин я целуна.Ако щете ми вярвайте-очите ми изхвръкнаха,по-грубо нещо не бях виждала.Може би са искали да предадът страст,но на мен не ми въздейства по този начин.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 11:11 от evich74

# 318
http://vbox7.com/play:24379e97

За да не съм голословна за последното в 4.30 мин.някъде

# 319
http://www.youtube.com/watch?v=l864YOeWXqM&feature=related  Аси,Демир ,Асия

http://www.youtube.com/watch?v=UeymEtjYtOA&feature=related   Gravity of Love

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 11:21 от _magi_

# 320
Сега сколасах да изгледам 11 епизод на ЛиН.Исках да споделя впечатленията си с вас.Все по-мъчно ми става за Чичек.Мъките на това момиче сякаш няма да имат край.Ясно е ,че на връзка със Саваш,не можем да се надяваме/не заради стрина Ясемина,а защото го има Йомер/Моля се по-скоро да се появи някой в който истински да се влюби и той да я заслужава.Защото грубото отношение на този,който в момента обича я убива още толкова,на фона на и без това трудния и живот.Назан и Бора-мисля,че стоят чудесно един до друг на екрана.Много си подхождат.В очите му виждам особен блясък когато е пред нея.Усеща се любовното чувство и успяват да ми го предадът и на мен.Когато Саваш слагаше колието на Ясемин я целуна.Ако щете ми вярвайте-очите ми изхвръкнаха,по-грубо нещо не бях виждала.Може би са искали да предадът страст,но на мен не ми въздейства по този начин.

Не си сама!!!  bouquet #Crazy #Crazy #Crazy

# 321
Малко ми е грубичко отношението на Саваш към Чичек...хубаво влюбил се,но малко по-тактичен да бъде с нея,вижда,че е имала труден живот,не е от късметлийките....Демир беше много по-тактичичен в това отношение,не би наранил някого....Саваш е по-егоистичен,освен за любовта си за друго не мисли,да.... любовта е най-важната,но не на всяка цена....Саваш се опива да бъде добър с нея,но винаги на преден план поставя чувствата си....и трябва да уреди час по-скоро отношенията си с Чичек,той вече усеща любовта и,но не предприема нищо,протакането само ще нарани още повече Чичек...а  тя вече е на ръба...

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 12:31 от _magi_

# 322
Малко ми е грубичко отношението на Саваш към Чичек...хубаво влюбил се,но малко по-тактичен да бъде с нея,вижда,че е имала труден живот,не е от късметлийките....Демир беше много по-тактичичен в това отношение,не би наранил някого....Саваш е по-егоистичен,освен за любовта си за друго не мисли,да.... любовта е най-важната,но не на всяка цена....Саваш се опива да бъде добър с нея,но винаги на преден план поставя чувствата си....и трябва да уреди час по-скоро отношенията си с Чичек,той вече усеща любовта и,но не предприема нищо,протакането само ще нарани още повече Чичек...а  тя вече е на ръба...
Донякъде съм съгласна с теб за протакането, но за грубото отношение не съвсем.
Не знам защо, но не ми е жал много за нея.
Може би поради простата причина, че се върза на бабка Шахнур на играта и си трае.
Според мен вътрешно си прави някакви сметчици да го спечели, но не уцелва начина.
Да не забравяме, че човек като обича се променя и малко или много става егоист.
Имам чувството, че там нещата ще загрубеят от нейна страна и според анонса към сл.серия.
Съзнателно ще прави разни неща, за да му пречи и отдалечи от Нюргюл.

# 323
Съгласна съм с теб Маги!И друго нещо:Каква любов ще градят Саваш и Ясемин като се лъжат взаимно/всеки по своите си съображения/?Не смятам,че между хора,които се обичат е полезно да имат тайни един от друг.Дебнат се като котка и мишка да не се разберат лъжите им.В Бодрум хвърчат да събират детските дрешки,оня пък в Истанбул,що ли наивно като ученик си мисли,че може да скрие Чичек!И на мен образа на Демир ми харесваше повече.Имаше чест и достойнство!Саваш бавно започва да слиза на нивото на Моран!/не е нужно да ставаш наркодилър,за да слезнеш на нивото на най-обикновен негодник/

# 324
Като цяло отношенията Ясемин-Саваш са доста странни,те са двойка,която не те привлича от първия миг и на която не   гласуваш веднага доверие и не се молиш час по-скоро да се съберат.За пръв път в сериал ми е все едно дали ще са заедно или не.....това е странно....не ме плениха тези хора.....Все още продължавам да го гледам заради Мурат,но съм на ръба да се откажа....

# 325
Съгласна съм с теб Маги!И друго нещо:Каква любов ще градят Саваш и Ясемин като се лъжат взаимно/всеки по своите си съображения/?Не смятам,че между хора,които се обичат е полезно да имат тайни един от друг.Дебнат се като котка и мишка да не се разберат лъжите им.В Бодрум хвърчат да събират детските дрешки,оня пък в Истанбул,що ли наивно като ученик си мисли,че може да скрие Чичек!И на мен образа на Демир ми харесваше повече.Имаше чест и достойнство!Саваш бавно започва да слиза на нивото на Моран!/не е нужно да ставаш наркодилър,за да слезнеш на нивото на най-обикновен негодник/
На мястото на Нюргюл и аз бих си затраяла в началото да му кажа за детето,
поради простата причина, че не го познава добре още.
Ами ако се скарат и той каже, чe ще и вземе детето ?
А и той с тези увъртания и оправдания не вдъхва кой знае колко доверие.
Например на първата среща в ресторанта така хукна, че чак забрави да и се обади, че е изникнало нещо спешно.
Спокойно можеше да се обади от колата, докато пътуваше, за да не виси момичето само в ресторанта.
Не можеш да молиш някой толкова настоятелно за среща и да забравиш да се обадиш Mr. Green

# 326
Като цяло отношенията Ясемин-Саваш са доста странни,те са двойка,която не те привлича от първия миг и на която не   гласуваш веднага доверие и не се молиш час по-скоро да се съберат.За пръв път в сериал ми е все едно дали ще са заедно или не.....това е странно....не ме плениха тези хора.....Все още продължавам да го гледам заради Мурат,но съм на ръба да се откажа....

И аз като теб Маги.Гледам на Саваш като жертвено агне щото трябва да вземе Ясемина заради детето.

# 327
На мястото на Нюргюл и аз бих си затраяла в началото да му кажа за детето,
поради простата причина, че не го познава добре още.
Ами ако се скарат и той каже, чe ще и вземе детето ?
А и той с тези увъртания и оправдания не вдъхва кой знае колко доверие.
Например на първата среща в ресторанта така хукна, че чак забрави да и се обади, че е изникнало нещо спешно.
Спокойно можеше да се обади от колата, докато пътуваше, за да не виси момичето само в ресторанта.
Не можеш да молиш някой толкова настоятелно за среща и да забравиш да се обадиш Mr. Green

Това си е чиста грешка на сценаристите.....естествено,че всеки силно влюбен мъж би се обадил....но това показва слаб сценарии,печелене на време и сцени...

# 328
Като цяло отношенията Ясемин-Саваш са доста странни,те са двойка,която не те привлича от първия миг и на която не   гласуваш веднага доверие и не се молиш час по-скоро да се съберат.За пръв път в сериал ми е все едно дали ще са заедно или не.....това е странно....не ме плениха тези хора.....Все още продължавам да го гледам заради Мурат,но съм на ръба да се откажа....
А Туба и Джансел привличат ли те като двойка и филма като цяло ?
Ама си сложи ръката на сърцето и така ми отговори Simple Smile

# 329
Ясемин има по-добро оправдание за лъжата си.Сигурно всяка майка би постъпила така.Но Саваш при условие,че претендира,за честен и съвестен човек,продължава да се оплита.Всеки път нова версия и казва и винаги с доза лъжа.Е за честен човек не е нормално.Да се изправи пред нея като истински мъж,пък каквото сабя покаже.Ясемин не е расла във Ван и си мисля ,че би го разбрала

Общи условия

Активация на акаунт