Сънувах я

• 1 831
  • 9
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Най-после я сънувах.След една дълга година от загубата на бебчето си което зърнах само за миг.Бях цяла нощ с нея макар и насън.Толкова беше хубаво.Гушках я, снегът валеше,а тя толкова сладко се смееше.После видях как баща й я храни,просто стоях отстрани и ги гледах колко са щастливи.Доста време чаках този момент-да се събудя с усмивка,че съм я видяла,прегърнала,чула смеха й.
Когато родих момиченцето ми беше вече ангелче и нямаше как да изплаче,а аз се надигнах да я видя.В съзнанието ми остана само вида на малкото изстрадало телце.Затваряйки очи виждах само това.През престоя ми в болницата при всяко едно отваряне на вратата аз скачах от леглото и питах "Носите ми я да я нахраня ли?",но уви идваха с куп документи и въпроси.
До тази нощ.Сега вече знам,че тя е добре,че е щастлива.
Мило ми детенце мама и тати те обичат и никога няма да те забравят!

Извинявам се за объркания текст,но съм много развълнувана и думите ми се надпреварват коя по напред да излезе

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
Поля 1, ти си щастлива наистина, защото си я видяла. Макар и за малко, макар и на сън... Аз не мога да сънувам моето момченце. Моето десетгодишно изгубено дете. Сега във събота ще изнасяме 16 години... И аз не съм го сънувала. Нито веднъж. Но знам, че е със мен и някъде от там ме пази от зло. Миналата година лятото едва не умрях... Прескочих. Но не мисля, че това е благодарение на лекарите. Те си играеха на пинг-понг с антибиотици. Знам, че моето детенце и татко, който от година и половина е вече при него, сигурна съм, че те ме измъкнаха от там. Така е . Осъдени сме да живеем само със спомените за тях... Cry
За твоето момиченце: Flowers Rose Flowers Rose

# 2
Поля, развълнува ме разказаното.
Радвам се,че сънят е оставил хубаво чувство в теб.  Hug

# 3
Поля, разказа ти е прекрасен, радвам се, че този сън тие донесъл толкова радост, така нужното ти успокоение, определено си имала нужда точно от такъв сън, знам го от собствен опит. Особено въодушевена си, нали?!

# 4
  • на дъното
Поли  Hug бъди сигурна,че наистина са добре там някъде.

# 5
  • Варна
 smile3518 миличка, направо ми се реве като чета, предната седмица и аз сънувах моето ангелче, протягаше ръчички за да ме прегърне Cry, събуждам се сутринта, а мъжът ми казва: сънувах Йоанка, че е пораснала и си играем...  CryМного е тежко миличка, но вярвай, че наистина дечицата ни са малки сладки ангелчета - и там горе им е добре.

# 6
  • Пловдив
Тале вярно е имах нужда от това и наистина бях (все още съм) много въодушевена.
Сиси и ние бяхме решили да се казва Йоана.
 Hug за всички Вас мили майчици

# 7
Поля, разплака ме  Cry
А моята душичка не идва в съня ми  Cry

# 8
А моята душичка не идва в съня ми  Cry
И моето момченце не идва... Cry.  Близо 3 години изминаха..

# 9
  • София
Зарадвах се за поля, и моето братче не идва, вече повече от 9 месеца...мечтая си да напиша като нея тук, какво съм преживяла с него поне насън.

Общи условия

Активация на акаунт