Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
 За обеците да кажа. На мен ми ги пробиха като голяма, зараснаха ми, после пак си ги пробих след време и сега си нося обеци редовно. Но като малка хич не обичах.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 12:59 от stasi8510

# 406
Честит първи рожден ден на Митко! Да е жив и здрав, да расте умно и все така красиво детенце за радост на мама и тате!
   bouquet

Ние днес си спретнахме едно 3-4 часово парти. Много забавно беше. Едно момиченце и едно момченце правеха компания на Миро и той много се забавляваше. Получи много готини подаръци, а мама намаза един разкошен букет.  Embarassed Легнали сме да спим след "партито" в 17ч, аз се събудих в 19,30ч. Преди малко му дадох млякото и айде обратно. Беше полузаспал миличкия. Много се измори днес.  Mr. Green

Мъжо гледа Епизод 5, а гледам, че тук сте си спретнали междуселска война  Mr. Green Да не ме подхванете и мене сега  Peace В крайна сметка тук сме за да си споделяме мненията и да обменяме опит. Не спорете за глупости! .. Моите уши ги пробиха на 2г (ясно си го спомням момента). Честно казано не знам дали съм била малка, ама никой не ме питаше дали искам и на мен ми беше много ..ненормална тая работа. Да ми правят нещо, без да ми искат мнението.  Crossing Arms Ама аз съм си опърничава де. Сега са ми зарастнали, но се чудя дали да не ги продупча пак. Много се променя физиономията. Поне аз виждам голяма разлика в мен, когато съм без и с обеци.

Ей, изгасихте ли осветлението за 1ч? Аз забравих и се сетих в 20,45. Сега наваксвам. Съседите наоколо май не са много заинтересовани от инициативата..  Rolling Eyes Миналата година във Вита също бях загасила. Всъщност стояхме си на тъмно, само на светлината на ТВто.

Спокойна вечер на всички!  Hug

PS: Стаси - Митко замина ли вече?

# 407
  • Стара Загора
Айде да се изкажа и аз за обеците, да не остана по назад. Аз помня много добре как пробиха моите уши, бях на около 5-6 години и моята баба (лека й пръст) ме заведе при една друга баба на село. Онази бабка ми взе акъла докато ми ги пробие, после не ми сложиха обеци веднага след това ами ходих известно време с някакъв восък из дупките и така. Затова аз съм на мнение, колкото по малко е детето толкова по добре за него. Един ден като порасне, ако реши да не носи обеци, те дупките ще се запушат с времето и ще се заличът. Аз имам няколко дупки и на двете си уши, но носех само по 1 обеца и сега останалите дупки - просто няма и спомен от тях. Всичко е до желанието на майката ако питате мен. Аз толкова съм я чакала Симона да се появи на бял свят, че не ушите ами незнам какво ще и пробия  Mr. Green Elg и после ми кажи как да не я кипря като ми е мерак? Молех се да забременея, еее след 13 месеца опити забременях, като разбрах че съм бременна почнах да се моля да ми се сбъдне най съкровенната мечта да имам момиченце, е след като разбрах, че ще е женско, взех да се моля да вземе на баща си сините очи - просто Господ ми чу всички молитви. Ами не ще я кипря ами на ден по няколко пъти правим разни опашки и т.н Мерака скоро няма да ме напусне!  Laughing Wink
И да кажа със закъснение - честит рожден ден на Митко. Да расте здрав и умен и да радва мама и тати му пожелавам!

Да не забравите да дадете часовника с 1 час напред тази нощ!

# 408
да се отчета- седя си още на тъмно. Даже днес си купих и разни продукти на Арома и пише, че 5 % от стойността на продукта отива за озеленяване.
Брей че съм примерна.

Слънце- аз опашки още не връзнам, ама виж дрешоляци обличам и събличам като за ревю.  hahaha

# 409
да се отчета- седя си още на тъмно. Даже днес си купих и разни продукти на Арома и пише, че 5 % от стойността на продукта отива за озеленяване.
Брей че съм примерна.

Бравос!  Hug

# 410
  • Стара Загора
аденис щях да ти пиша и на тебе одеве ама на забравих та. Ние щото гледахме Левски- ЦСКА с моя мъж и се отнесох с мача. За питката при Прощъпулника кво да ти кажа и аз незнам. Поръчах я от хлебозавода питата, а там такива ги правят. Не че не правят и от стандартните питки, но явно тук е така - за прохождането на детето такава да е. Хем кръстче да се направи да заяква кръста на детето хем и прохождането ...
аз пък да ви се похваля - от днес си имам страхотен анцунг на ЦСКА много му се кефя, ще покажа снимки тия дни, сега ако има някоя мама фенка на Левски, да не вземе да ме псува тука  Laughing ще ставаме на кълбета ей да знаете  Joy
айде останете си със здраве, аз си слушам музичка и те така!

# 411
Eйй, още една моя болна тема сте засегнали - за обеците  Crazy Ама като гледам накъде вървят нещата, само ще си кажа, че съм абсолютно против на тази възраст. Аргументи бол от всякакво естество, ама ще се въздържа да ги пиша, че със сигурност ще има обидени, а не ми е това целта  Peace  Най-малкото естетически не ми харесва и не ми се връзва някак дамско украшение на бебе.Но това си е мое мнение и никого не ангажирам с него. На Никол ги пробихме миналото лято, беше на 7 г. и съвсем осъзнато си искаше детето. Аз също си ги пробих заедно с нея  Crazy  Майка ми също е била против и за това не ми ги е дупчила, а и аз не си спомням да съм искала. Обаче напоследък страшно ми се искаше да нося висящи обици и това ме накара и аз да си ги продупча  Mr. Green Иначе като завърших у-ще си ги дупчих сама с една игла  Crazy  ooooh! , но по някое време свалих обиците и дупките зарастнаха. Та на 30г. ми е 1-вото цивилизовано дупчене  Laughing

Мен нещо треска ме тресе вече преди заминаването и само това ми е в главата, та не мога да си събера мислите да пиша и по други теми...

# 412
  • София
аз съм с момиче и също се чудя защо толко бързат мамите с дупченето на уши. За кой ги гласят с обици? А Gery Moore ме разби Shocked При появил се проблем при първата щерка, не бих повторила грешката  Naughty
Това ще се направя, че не съм го прочела, защото нямам никакво намерение да се оправдавам. Ако искаш, приеми, че съм майка-садистка. Ще кажа само, че от такава грешка не са застраховани и 20-годишните, но пък Криси нищо не разбра от корекцията. Не допусках, че това пробиване на уши може толкова да ви възмути. Хубав ден!

Май пак се чете между редовете...Не съм искала оправдание, а съм изразила изненада и мнение. Когато slancetoo писа, че е пробила ушите на Симонката, реакцията ми беше същата, но тя нито се засегна, нито драматизира.
Кво ви става бе хора?!?  ooooh!

# 413
Ммичета, много имам да пиша, но сега с всички в къщи нещо не смогвам, но моля ви кажете ми дали ви харесва този десен на тази количка http://cgi.ebay.co.uk/buggster-s-tfk-in-black-with-orange_W0QQit … sh=item4a9f949180

# 414
Ммичета, много имам да пиша, но сега с всички в къщи нещо не смогвам, но моля ви кажете ми дали ви харесва този десен на тази количка http://cgi.ebay.co.uk/buggster-s-tfk-in-black-with-orange_W0QQit … sh=item4a9f949180

Peace Доста е оригинален! Ама това...предполагам е цена на тапицерията или...?  newsm78  Иначе очите ми останаха - нали и ние сме с Бъгстър и съм и голям фен  Grinning

# 415
Не на количката е, но като цяло и иска 60 паунда,  а 10 са старта на наддаването. И аз искам Бъгстър ама тоя цвят нещо ме притеснява.

# 416
  • гр.Плевен

На мен ми харесва. А като гледам и цената(ако това е цената за количката) още повече ми харесва  Joy

Сега видях, че е стартовата, ама ако успееш да я докараш до не повече от 20... А десена си е направо защИтен, по-малко ще личи като се цапа.   Wink

# 417
Добре, че е Шу да смени посоката на разговора!  Laughing

Шу, много интересен десен и на мен ми стои свежо за количка. И наистина няма да личат петна и зацапвания.

Благодаря за хубавите пожелания към моето момче. Той днес се държа перфектно. Мама и тате малко се изложиха, че сутринта се помотваха и накрая закъсняхме за кръщенето! Изнервихме попа и родата на другото детенце с което го кръщаваха (сладураната Калия на Стаси, която през цялото време го закачаше и се опитваше да го целуне, та накрая кръстникът и каза: Чакай, сватбата ще е след 20 години!). Стаси, много съжалявам за създаденото неудобство!!! Разпознах те по снимките чак сега, че в църквата не знаех къде да гледам от притеснение. Между другото, записаха ни за къщене с вас, като не са ме питали дали съм съгласна, а направо заявиха, че по празници събират децата.
Митко заспа по пътя към църквата и се събуди чак когато попа запя, та беше много изненадан от обстановката и гледаше ококорено, но се размрънка чак когато се опитваха да му режат от косата (явно си харесва прическата момчето, а и се изнерви, че някой се опитва да му държи главата и не го оставя да си зяпа на спокойствие). После в ресторанта му дръпна един сън и след това беше готов за бурни игри и разходки. Снимки с торта имаме два вида, че вчера успях да му спретна торта с бишкоти и кремчето от "форумския" чийзкейк, която беше надлежно аранжирана от рожденника (не се съгласи с виждането за украса на мама), а днес си имахме красива торта-тиква от Неделята.

Отчетох се, ще кача няколко снимки и си лягам, че съм направо като разбита!
За протокола - моите уши не са дупчени и не нося бижута.

Ето и снимките: http://martenichki.snimka.bg/children/martenskite-ni-deca-veche- … 1.480132.17971076
http://martenichki.snimka.bg/baby/martencheta-prez-mart-2010g.478846.17971163

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 01:01 от ТаняТ

# 418
Ох мерси момичета, ние се прибрахме но нещо всяка вечер ни идват гости и не мога да смогна.
Пропуснала съм много рожденици, за което искам да се извиня, но от сърце им пожелавам да са много здрави, щастливи и усмихнати. прегръщам ги и ги целувам от сърце Hug

За количката ми искат 60, което пак е добре тъй като за нова ще дам около 210пауда. Десена малко ме притесняваше, но ме поубедихте че не е лош (ма мен малко ми приличаше на перде Crazy)

Мернах че за обичките нещо сте се скарали. Аз няма да си казвам мнението за да не обидя някой Mr. Green Пък  знам ли каква песен ще запея като поотрасне дребната, то все така става, едно си мислиш път накрая......

Иначе ние сме добре, тия дни само по магазини се мотаме, и днес даже имаше намаление на Некст та пооборудвах малката, аз уж за пижами и бодита отидох, а то какво стана Whistling всичко друго освен необходимите неща. Но този път не бях доволна от намалението, друг път всичко е намалено а сега само 2 щанда, е и те ми стигнаха да напълня една торба Crazy

Сега мислим да си купим масичка и столчета за двора че ми писна да клеча на стъпалото, ама с тия валежи се чудим, кое няма да изгние  newsm78.

Та така, най тържествено обещавам като разпратя мъжете кой от къде, да седна и попрочета, че то срамота така. Да знаете че много ми липсвате, и даже си преговарям какво ще напиша като стигна до компа Crazy

Мнооого силни прегръдки и целувки от двете ни с Яна Hug  bouquet

ПС. Ох харесва или не, купих я, накарах собственичката да ми я запази, и в неделя, другата мъжо ще отиде да ми я вземе.

А ето ги и мъжете от Австрия http://www.facebook.com/photo.php?pid=30527041&l=4402729d3f&id=1589593556
качих и още малко снимки от Портсмут. Peace http://www.facebook.com/album.php?aid=2028840&id=1589593556&l=7b390dbb70

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 02:52 от Шу

# 419
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички с имена на цветя днес - Цветке специално за теб! Носете си името със здраве, цъфтете винаги от любов и имайте щастието на неувяхващите цветя!

Общи условия

Активация на акаунт