Честити християнчета!
22, аз също имам доста спомени от към 3 годишна. Лампите нямах възможност да изключа. Прибрахме се в 19.10ч, а трябваше да приготвя вечеря за гостите, които дойдоха в 20.20ч

Шу, много са ти сладки децата
За количката, важното е на теб да ти харесва
Пластмасови маса и столове не са ли най-ефтиния и издръжлив на дъжд вариант? 
Бодливка, ако имах талия тако преди, бих избрала първата. Втората някак си ми е по-подходяща за бар или дискотека
За дневна сватба първата, а за вечерна втората, ама пак талията е от значение. ~Elg~, аз на бакона прането държа възможно най-малко, че е ужасно прашно при нас
При вас не е ли, че да оставяш прана количка с дни на балкона? Ако е по-чисто ще ви ставаме съседи
Браво на Елия за големите разходки! Преди обсъждахме варианта да пратя мъжа ми на превъзпитание при твоя, а сега да питам дали може и Вики да я вкараш в режим Тук заявявам, че няма да се извинявам и обяснявам на никой, за чесно и открито изразеното ми мнение
Времето е под всякаква критика

Някой ще пуска ли поръчка на Майтойса? Искам да се включа?

.Не ме разбирайте погрешно момченцата също са големи сладури, но аз винаги съм си мечтала да бъда майка на две дъщери, може би защото имам сестра и още от малки много сме се разбирали и до ден тя ми е най-близкия човек. 

То и Елия горе долу сама си се нагоди, защото от сън спомен няма. Като излезне навън и всички играят, тя да спи ли?! Ами ако изпусне нещо?!!!
После се разходих малко по центъра, докато спеше Мира и се прибрахме