Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 450

За спомените - аз помня и като съм гледала с майка ми в Украйна (при баба сме били на гости) "Професионалистът". Помня къде се намира киното, на кой ред сме седели, помня онази запомняща се сцена при хеликоптера (когато убиват главния герой в гръб). Абе помня и прабаба ми като се замислих сега.. И дядо ми също. А те са се споминали като съм била на почти 2г. Майка ми не вярваше, че е възможно да имам толкова спомени и то от толкова ранна възраст, но като и разказах подробности и се убеди, че е така. Гледаше така, все едно е видяла призрак.  Mr. Green Обикновено хората помнят ясно отделни случи от живота си, които са оставили траен отпечатък в съзнанието им. При мен е малко по-различно. Обикновено помня детайли от случки, които иначе "нормално" никой никога не би запомнил. Просто защото са някакви периферни, така да се каже, незначителни нещица. Обаче пък моя хард решава, че са много важни явно и.. пълним, докато има място.  Mr. Green

И аз имам спомени някъде от това време- около 3 годишна. С брат ми имам разлика 3 години и си спомням, че майка ми беше бременна и ме питаше как иска да се казва и аз отговарях  "Стоилко"  Crazy (не се казва така) Имаме един роднина на баща ми Стоил и много ми харесваше това име.
Спомням си, че сънувах разни страшни сънища и после се чудех сън ли е било или реалност.

# 451
Честит имен ден на прекрасните ни Цветя и Дървенца днес. Да си носят имената с гордост и  да оцветяват света около тях!

Мерси момичета за милите думи за моите диваненца.
Аз също разглеждах снимки снощи и се възхищавах на прекрасните усмихнати дечица които имаме Heart Eyes

Бодливка и на мен първата повече ми хареса Peace

За спомените и аз имам бая спомени от ранното детство, но при мен имаше много промени.

Оставям ви че ми взимат компа Crossing Arms

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 22:56 от Шу

# 452
Честит празник на днешните именници! Да сте живи и здрави!

# 453
Здравейте и от мен, аз цяла седмица попътувах и сега вече съм си вкъщи. Опитвах се да ви следя, че много се натрупа.
Изпуснах много рожденици и именници малки и големи, извинявам се и за това ще ви кажа едно голямо ЧЕСТИТО !   bouquet на всички ви.
Да споделя, че и Лора на Благовещение се сдоби с обеци. С нищо не мажа, само раздвижвам обеците всеки ден. По повод развихрилия се спор няма да взема участие.
Някой беше пуснал добрата идея за празнуване на РД на големите дечица в Коколандия. Страхотна идея ми дадохте, че РД на баткото наближава с пълна сила и аз съм се зачудила как да го отбележим.
За споделянето на играчките на вън, Лора много зорко си брани своите  Rolling Eyes просто не е за вярване!
За киселото мляко, нашата педка каза че трябва да е 2% и аз такова купувам предимно на „Бор Чвор“ или „Елена“
е, май това е в общи линии. Връщам се да ви доизчета

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 23:02 от sia

# 454
Честит имен ден на Цветка, Калия, Калина, Билянка и всички малки и големи именници с прекрасни имена! Със здраве да си носите имената!

Колко време след спиране на кърменето е добре да се посети мамолог? сигурно за хиляден път задавам тои въпрос...
Кисело мляко съм давала Верея 2% и Био на Хармоника, малката го обожава, но не давам често, наблягам на АМ.

Бодливка, харесва ми втората рокля, но мисля, че колкото и мнения да ти изкажем, ако имаш възможност да пробваш и двете, ще разбереш с коя се чувстваш по-добре и коя е Твоята рокля, успех!

Дечицата ви след като проходят играят ли си още с уолкърите? Аз така и не купих, но вкъщи всичко се приспособява в момента за бутане Crazy, но не знам дали има смисъл вече?( още не сме проходили)

# 455
Колко време след спиране на кърменето е добре да се посети мамолог? сигурно за хиляден път задавам тои въпрос...
Аз мисля да е 1-2 месеца след като спре, но за сега не виждам изгледи да е скоро.

Дечицата ви след като проходят играят ли си още с уолкърите? Аз така и не купих, но вкъщи всичко се приспособява в момента за бутане Crazy, но не знам дали има смисъл вече?( още не сме проходили)

Митко от време на време побутва, но му е по-интересно да се занимава със свирките и дрънкалките по него. Ние взехме 2 в 1, които става и на количка за бутане, но за сега само задната скорост е усвоил и бързо му омръзва.

# 456
Ето ме пак, ама да видим дали помня нещо от това което исках да пиша преди newsm78

Така честито на християнската. Митко е разкошен сладур а за Калия нямам думи Heart Eyes

Ели като ти чета постовете, все едно за мене си чета като гледах Боян Laughing

Кисело мляко давах преди на Боян, Елби, Елена newsm78 и кое беше друго не помня, но много добре си спомням че педката ми каза да не му давам много мазни млека и че за дете е най добре да е 2%.

Исках и аз да ви питам нещо, от две седмици Яна пак пропи мляко ( до преди това не щеше и да близне), но сега пък и станаха 3 нормални яденета и едно мляко. На мен ми се струват малко, но пък тя почна пак да пълни бузките, а и за да я храня 4+ мляко трябва много рано да я будя. Тя яде на 4 часа, а си поспива и до късно та newsm78. Мисля да си оставя така, все пак детето изглежда добре, не се буди нощем и ме мрънка за храна, което ме води към мисълта че това и е достатъчно, но все пак реших и вас да питам.

За мамолога не знам, не съм ходила Embarassed и хич и не знам кога се ходи, мислих да ходя в Бг но не остана време и за това.

Та да си продължа поста, че ме викнаха за пушпауза.
Резервирахме на Боян за РД един огромен детски център и много се надявам да стане хубаво парти. Сега трябва да взема пак списъка с децата от училище и да видим кой ще каним, че не ми се ще целия клас да е. Ето тук ще е http://www.123jump.co.uk/what-is-jump

Ох мен нещо пак ме е стегнала шапката ли каишката ли..... На мъжо му се ядосвам, дребния ме дразни.... Не знам дупка от РД лие що ли, макар че бях забравила за него newsm78 Ходи ми се някъде ама къде да хукна сама като лудите. Малко ми омръзна вечно да си имам прилепалце непрекъснато. Хем Яна не ми тежи, но явно ми е писнало непрекъснато да се съобразявам с всички около мен, да не мога да си бръкна в джобовете защото все някой ще ме задърпа за ръката и всичките ми планове да са съобразени другите. Да поспи човек не може като хората, малкото не се буди, но пък големия не пропуска да ми съобщи като ходи да пишка през нощта или да дойде да ми разказва нещо в 6 сутринта Tired Искам да отида някъде без деца поне за 2 дни и да си правя каквото си искам, без да мисля кой кога трябва да яде, спи и тн. Иначе няма от какво толкова да се оплаквам.

Оставям ви, много целувки на всички Hug

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 01:51 от Шу

# 457
Честит Първи Рожден Ден на Константин!Да порастне здрав и силен мъж!  baloni

Айрис за теб!

Исках да пофорумствам снощи,но и на мен ми взеха компа..

Кисело мляко съм давала два пъти.Първия път беше Боженци(Ади ревеше от глад и набързо дадох две лъжички).Изяде ги,но май не разбра от рева какво и дадох.На другия ден взех зелената"Елена" ама щом опита и се потресе. Laughing И с бисквити закуска пробвах,пак не го ще,никакво мляко не ще.Дано е временно. Rolling Eyes И аз знам,че е най-добре млякото да е 2%.
Иначе вчера захраних с белтък.Натроших малко заедно с жълтъка в зеленч.пюре.Днес пак така ще направя,дано нямаме проблеми. Praynig

Не съм си похвалила гарджето, с невероятното умение да свири с уста!! Whistling Само че звука го вади като вдишва на вътре,иначе си свива устничките както голям човек,направо се заливаме с мъж ми. Laughing Трябва да я снимам с камерата!

Шу все едно аз съм писала последните ти няколко реда!Ама така ми писва понякога,поне не ми е скъп сервиза и чат-пат си троша! Whistling

На мамолог съм ходила преди в ТК и в 25 ДКЦ в Младост при д-р Миглен Цанов.Изключително съм доволна от него,зададох си всичките умни (и не чак толкова) въпроси и човека ми отговори обстойно.На визитката му пише"Нещо повече от мамолог" и наистина  много съвестно си гледа работата,колкото и хора да има пред кабинета.Пак при него ще ходя да ми ги постиска(много се смях,tedsan hahaha )само дано още преглежда там,че има и частен кабинет и преподава на студенти.

Много благодаря на всички за мненито за роклите Hug Вярно че първата е по-подходяща,ама нея после освен на друга сватба няма къде да я облека.Веселина ама хич даже не е лъскава,ако се разходиш по Пиротска ум ще ти зайде от лъскавини за абитуриентки. ooooh!
А втората наистина си е за клуб,ресторант и с едно болеро и голямо цвете на шията (ала Кремена Халваджиян) ще е ок!А и сватбата ще е в рок-клуб,младоженците рокаджии..и ресните май по се вписват. Sunglasses Която и да е-поне кракА ще покажа. Flutter

Елг накарах мъж ми да ме снима,ама трезвен беше а снимките са като на три големи  hahaha http://bodlivata.snimka.bg/baby/dreshki.69461.17984678

Веселина роклята взех от продавалника  Mr. Green за 50лв. иначе я видях в Каngaroo .

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 09:23 от Бодливка

# 458
  • София
на един прекрасен синеок младеж! Да расте здрав, умен и щастлив! Айрис, честит празник!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 459
Добър ден

Честит рожден ден на Константин - Да расте здраво и усмихнато дете и само радост да носи на семейството. Айрис - честит празник

Честит имен ден на вчерашните именници - носете си името със здраве.
Честити християнчета.

И едно голяма ЧЕСТИТО на всички, които са празнували тези дни. Аз през уикенда не мога се доредя до компютъра.

СЗА - аз кръстих Радина лятото на 2008 - тя е била почти на 6г. Казахме и че сме решили да го направим, показах и снимки от други кръщенета - тя беше хем въодушевена, хем уплашена... Направихме го в един близък манастир - само кръстниците и ние - тя остана доволна и сега има много ясни спомени от този ден. Така ще направя и с Никола.

ТаняТ - Аз кисело мляко не съм давала - не мога да препоръчам марка. Следя за да знам и аз, но си се чудя кога го давате - на сутришна или слетобедна закуска или вечер?

На мамолог не съм ходила сега, но мисля след великден да е... Преди от работа ни водиха по профилактични прегледи и имаше такъв в пакета - та са ме гледали и на ехограф и на мамограф /не съм сигурна за името на апарата/, но се правят снимки на гърдите.

ШУ - да ти кажа и мен от време на време ме стяга шапката - през деня съм с двете деза и каката, колкото ми беше добричка и миличка, половин година след първият учебен ден е съвсем различно дете.... Иде ми да я хвана и да я набия... Стискам зъби и започвам да говоря ама на моменти ми се изчерпва речника, и в следващият момент оня щурчо Никола е направил поредната беля.... та в такива моменти излизам... дори и до вратата на апартамента. Та мисълта ми е давай си 5 мин почивка от семейството...

Бодливка - на мен ми харесва как ти стой роклята - и да - крака ще показваш определено  Wink

И за финал - Ники успя да се справи с хремата и вече е ок, мина и през ДК за мерки и теглилки, но тъй като беше инцидентно - стъпи направо на електронният кантар така както си беше с дрехите и обувките - тежеше 10,200 кг, и е виок 79 см. Споделих с педи за тези грапави участъци по раменцата - каза да спра бананите - и резултата не закъсня - три дни след това вече ги нямаме.

Лек дъждовен ден

# 460
Честит рожден ден на Константин на Айрис  newsm59

Поправям се тогава  Embarassed Crazy Така щото пише на линийката  Embarassed

Бодливка, а и аз все да пиша за роклята и се отплесвам. с две ръце съм за втората, демек тази с ресните. а и много добре ти стои. Някак за в маската ще си ходи повече, отколкото другата бонбонеста рокля . Която и да избереш ще си много красива кума.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 10:22 от cvetka-koketka

# 461
Честит рожден ден на Константин! Да е жив, здрав, умерено палав и задоволително послушен!

Бодливка, на мъжа ти май са му треперили ръцете, докато е снимал? Да не падна после полилея на съседите?  Laughing Много добре ти стои, а и за рок-клуб наистина е по-подходяща (бях забравила, че ще сте в Маската). Със здраве да си я носиш.

Калия на Стаси беше на 23.03 (така пише на първа страница).

Ох, някой ми виси на ръката, а и май се е наакал...

# 462
Честит ден ден на Константин! Да е здраво, умно, красиво дете! Да расте щастлив и обичан и да е окрилян от много късмет!   bouquet

# 463
Привет и от нас Hug

Първо Честит празник на всички Цветя  за вчера:hug:

И да се отчетем и ние след прощъпулника. Коко хвана четката за зъби, та зъболекар ще става момчето, за радост на мама и тати ще ни сменя ченетата като се разтропат повече от необходимото Laughing Laughing Laughing Laughing. Иначе празника мина много добре, забавлявахме се, децата поиграха, ще кача снимки довечера и ще пусна да ни видите Hug
Има нещо вярно в това за прощъпулника за прохождащите деца, от вчера Коко вече си ходи съвсем сам и даже по-рядко пада Party Party Party

# 464
Здравейте, дами!

Аз след посещението на баби и дядовци съм в нок даун. Tired Рая спи от снощи в 22 ч и още не се е събудила... имам да пера като за целия китайски народ и да изчистя целия апартамент отново. Втори път подобно преживяване няма да си причиня....никога. Не ги искам заедно и това е. Ако се пита от мен не ги искам и по отделно, но може да направя малък компромис след година-две.

На целия хаос и прощапулка правихме вчера и Рая си взе пастата за зъби, та я гласим за стоматолог от сега. Simple Smile

Не съм чела назад, защото съм адски изморена и дано следващите 2-3 дни да наваксам.

Искам само да поздравя всички малки и големи именници от вчера и всички едногодишни рожденици, които съм пропуснала... Да са живи, здрави и много щастливи.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт