Дано се оправи Боян след съня.

), Радо се държа като истински мъж, сега няколко дни ще се мажем с Дермазин и така... 

!
- до 4г. възраст показателни са само тестовете с кръвен серум! От 4г. нагоре може и другите методи! На колкото алерголога отидете - всеки ще ви каже различно нещо! Толкова е отчайващо, че направо не знам!
Сега качих и снимка на Рая, ама не знам дали е в правилния албум.
Аз си мислих, че в албумчето "Мартенските ни деца вече на 1" ще се слага по една снимка на детенце за колажа, а видях доста снимки на Мартин на Добро настроение и Митко на ТаняТ. Не знам дали не съм объркала албумчето - ако е така моля за извинение! Напиши ми, моля те къде да я кача?
Е, то кво, ако не е добре утре - тепърва час ли ще записваш? Тия верно са яко ненормални!

Дано бързо се оправи Боянчо! Шу, знам колко е трудно да се размотаваш напред назад с две деца без кола. Лошото е, че аз не само че нямам кола (това е по-малкия и по-лесно разрешим проблем), но не мога и да карам (въпреки че имам книжка от преди 100 години). Все се заканвам, че ще се взема в ръце, но живеем на удобно място и засега се справям пеша и с таксита, когато се наложи. Но си е кофти работа...

Дано скоро всичко е наред и единствените ти дертове са как да я опазиш таз хубавица от ухажорите! 

Сега съм се заела да открия съучениците до 8 клас,и други дружки от детството!