Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 323
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Тези са абсолютни.... нямам думи. Тук е същото - трябва да ти се влачат вътрешностите по пода, че да отидеш в спешното, иначе само с час. ooooh!
Дано се оправи Боян след съня. Hug

# 691
Привет Simple Smile
Ние днес ходихме на хирург, пукнаха ни мехурчетата(а те бяха само 2, за моя радост Whistling), Радо се държа като истински мъж, сега няколко дни ще се мажем с Дермазин и така... Hug
Зеленко, ние сме също с Макси Кози, но и аз мисля че цената му е доста завишена, нашето ново го купихме за 240 лв. Peace

# 692
Дано Тони мерси.

Браво на героя Радо Hug

Аз не мисля че столчето е със завишена цена, все пак това е XP не SPS и доколкото видях то ново е 390лв. Peace

# 693
Аз не мисля че столчето е със завишена цена, все пак това е XP не SPS и доколкото видях то ново е 390лв. Peace
Аааа, това съм го изпуснала  ooooh!

# 694
Прочетох ви Simple Smile
Честито на Вики за първата годинка със закъснение! Да расте жива и здрава и много щастлива!

Нинче, настръхна ми перчема, като прочетох за Радо! Бързо да се оправя!
Слънце, много кофти е с тия алергии, но положете усилия да разберете от какво е! Възможно е, с всеки изминат път алергията да се засилва  Peace!
Ние като видни алергични - да си кажем Simple Smile - до 4г. възраст показателни са само тестовете с кръвен серум! От 4г. нагоре може и другите методи! На колкото алерголога отидете - всеки ще ви каже различно нещо! Толкова е отчайващо, че направо не знам!
Фен съм на следните неща - изчистване на организма с хомеопатия от лекарствата, даване на биогая или др. естествени добри бактерии - подобрява усвояването на храната и подобрява алергията от храна (поне това, което виждам на Марти). Пазене на повече или по-малко строга диета (заради теорията, че бедните на хистамини храни оставят на организма мегдан да трупа хистамини от веществата, към които е алергичен) - дано не съм се оплела в обяснения. Както и да е - горното ми виждане се подкрепя от двама алерголози и отхвърля от други двама, останалите защитават едно или друго! Всички обаче с широка ръка дават кортикостероиди и антихистамини!
За столчетата - цените в mytoys:
sps
http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-Priori-SPS-Bj%C3%B6rn/Ma … a.br01.42/1581591
XP
http://www.mytoys.de/Autositz-Priori-XP/Maxi-Cosi/KID/de-mt.ba.br01.42.02/
toby
http://www.mytoys.de/Autositz-Tobi/Maxi-Cosi/KID/de-mt.ba.br01.42.07/
/това е нашето - още повече е намалено сега/

ето ви и тестовете на столчета на немците за 2009 и по-надолу 2008/2007
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp
В ляво са моделите, в дясно колонките по ред - цена, сигурност, обслужване, комфорт, изработка и почистване!

Шу, много ми е жал като се оплакваш така! Много ти съчувствам и знам, че грам не ти е лесно!
Кафе с Мед, и теб те разбирам доста добре, пък ти само 6 буци ли успя да вземеш! smile3532

# 695
  • Стара Загора
Ебати докторите. Детето ще повръща пред тях и те няма да го погледнат. Ще им тегля една българска и ще потърся друг лекар. Шу явно имаш много нерви. Аз понеже нямам и не мога да търпя такива неща. Тони правилно ти е казала, че трябва да си повръщаш червата за да ти обърнат евентуално внимание!
Браво на Радо. Герой голям е той - дудьо сладък
Говорите си за зъби - ние имаме само 6. 4 горе и 2 долу. На гърня рядко пишкаме, пък за акането мисия невъзможна на този етап. Ама аз и не бързам за никъде.
И накрая да напомня за албума с новите снимки за колажа. Вече всички рожденни дни минаха, така че още седмица някъде и да приключваме и с това!

# 696
И накрая да напомня за албума с новите снимки за колажа. Вече всички рожденни дни минаха, така че още седмица някъде и да приключваме и с това!

Слънце, добре че напомни! Hug Сега качих и снимка на Рая, ама не знам дали е в правилния албум. Thinking Аз си мислих, че в албумчето "Мартенските ни деца вече на 1" ще се слага по една снимка на детенце за колажа, а видях доста снимки на Мартин на Добро настроение и Митко на ТаняТ. Не знам дали не съм объркала албумчето - ако е така моля за извинение! Напиши ми, моля те къде да я кача? Hug

# 697
Тони мерси че питаш. Спи, като се прибрахме повърна още веднъж и го сложих да спи. Обади ми се все пак доктора, каза да му следя температурата и да го оставя да спи колкото иска. А утре ако не е по-добре да се обадя за час.

Чак сега допрочетох!!! Лелеее, аз такъв скандал щях да спретна! fight Е, то кво, ако не е добре утре - тепърва час ли ще записваш? Тия верно са яко ненормални!

Дано да е била някаква еднодневка и утре всичко да е наред с Боян Освен това не е лошо да си вземеш една колица верно - голямо е удобство! Пък там едва ли има много начесто автобуси!

# 698
Слънце, Рила тук и да вдигаш и да не вдигаш скандали все тая. Ако искам мога да го заведа в болницата, където да чакам с часове,  а той едвам ходеше. Аз да си призная хич нямаше и да го водя (понеже си знам стоката),но  мъж ми се обади точно като свърши огледа и каза да съм го заведяла.  Аз им схванах цаката, че то и да си запишеш час не е лесно, обикновено няма свободни и аз казвам че искам да говоря с доктора и казвам че е много по-зле детето за да се впрегнат и да ме извикат.  Та така ако ти е спешно ходиш в болницата.
Тук какъвто и да ти е проблема ако не си им по правилата, с усмивка ти казват да  си е---ваш мамата. И за всичко е така, къщата например хем си казал че я взимаш и сте се разбрали, казваш че отиваш да я платиш и  като стигнеш те ти казват е с една такава мила усмивка че вече е дадена. За сметка на това пък примерно много хора купуват нещо, ползват го един месец и го връщат, тяхно право и никой нищо не може да им каже. Аз така си купих едни тенджери с някакво покритие, на третата седмица им издрах покритието и те ръждясаха, върнах си ги като стой та гледай. Абе много са странни и хич не са човечни, което пък е много странно защото имат всички поне по 3 деца, и си ги гледат много добре, не е само да ги раждат. А хора които толкова си обичат децата не може да са лоши. Може би понеже са много, без правила ще е пълен хаус, и затова всички си спазват всичко и няма изключения newsm78

Важното е че Боян след като спа до 8, имаше цвят и беше мооого гладен, омете една филийка със сирене и чай от мента и баща му го сложи да спи. Дано нещо в храната да не му е понесло и утре да е добре.

# 699
  • София
Шу, тръгвам към Англия да тепам докторите #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За новия колаж: пак напомням, че ни е нямаме снимка с торта Sad

За зъбите: не се оплаквайте, на Светланка й изби трети зъб преди седмица

И Нана цяла нощ се въртя, добре че успях да придремя, че в полунощ малката се развихри и така до 3 часа. Сега ставаме и ми се спи....

# 700
Я ме светнете, как се казва албумът, в който можем да качваме снимки за колажа - сори, ама аз да питам като съвсем не разбрала  Crazy

Глафира, и Лора няма снимка с тортата, изпуснах момента някак, но ще кача без торта какво толкова.
Шу, аз до колкото знам лекар не може да върне пациент, дошъл му на крака и да твърди, че е зле. Ако трябва с часове ще чака, но ще го прегеда накрая. Това е лекарска етика все пак или бъркам  newsm78
Много лошо е така, дано Боян бързо да се оправя и да не се налага да го водиш пак.
Нинче, браво на Радо, държи се мъжки детето!
Гери, радвам се за хубавите новини за Симончето  Hug

# 701
  • Варна
Шу, и аз съм в потрес от отношението на тамошните лекари към болно ДЕТЕ! Особено повръщането не е като повишената температура - за една нощ, недай си Боже, детето може да се обезводни #Cussing out Дано бързо се оправи Боянчо! Шу, знам колко е трудно да се размотаваш напред назад с две деца без кола. Лошото е, че аз не само че нямам кола (това е по-малкия и по-лесно разрешим проблем), но не мога и да карам (въпреки че имам книжка от преди 100 години). Все се заканвам, че ще се взема в ръце, но живеем на удобно място и засега се справям пеша и с таксита, когато се наложи. Но си е кофти работа...
Криса преди седмица накашляше (предимно сутрин) и аз почнах да й давам сиропче за кашлица, но баба й я заведе на лекар и се оказа, че е с хрипове и от двете страни - без температура, без никак друг симптом! Сега се изчисти, но се шашнах как от нещо безобидно работата може да стане дебела!
Вчера на детската кухня имаше за основно картофено пюре със сирене, а супата беше......картофена крем супа със сирене. Направо паднах!
Столчето, което показахте е страхотно. Не съм го виждала във Варна, откъде ще ми препоръчате да си го поръчам?

# 702
  • Стара Загора
Тони точно това е албума "Мартенските ни деца вече на 1". Аз ще му добавя към заглавието и колаж2 та да се знае.
Глафира то не сте само вие дето нямаше снимка с тортата, нокачи все пак на Светланка снимка нищо, че няма торта. Важното е че и тя вече е на 1 година.
На нашата силна и борбена адашка изпращам хиляди прегръдки и целувки

# 703
Привет!

Не стигам хич до компа,предпочитам да се наспивам следобедите,а снощи се отплеснах с ББ та до 1.30 откарах!Голям майтап е мисията с бойлера... hahaha

Много се изморих по празниците и страшна дандания беше в къщи.При нас нищо ново,Ади ходи за една ръка все още,зъби има общо 6-като станат и от горе и от долу по толкова,тогава ще започна да ги мия. Другата седмица сме на ваксина.

Пропуснах да честитя първия рожден ден на най-малкото мартенче!Деси,да ви е жива и здрава Вики и все напред да е устремена! Hug Heart Eyes  newsm51

Гери много се зарадвах на добрите резултати на Симона-бонбона!Браво! Hug Дано скоро всичко е наред и единствените ти дертове са как да я опазиш таз хубавица от ухажорите! Heart Eyes

И добре че е ФБ да ми каже, че днес си имаме рожденничка!
veroniki бъди здрава и щастлива,и все така талантлива!  Hug  nbirthday
Често ме вдъхновявяш,ама като съм с две леви ръце как да ми се получат нещата.. Mr. Green

Наскоро във ФБ ме откри една приятелка от детинство,в един град(и дори квартал) сме живели до скоро,а не сме се виждали от 15г! ooooh! Сега съм се заела да открия съучениците до 8 клас,и други дружки от детството!

Снимки имаме няколко с тортата,добре че подсетихте да кача! Hug

# 704
 Честит рожден ден на Вероники! Да е жива и здрава и много успехи във всичко!

Аз най-накрая успях да кача снимки от фотосесията на Кали в албума в снимка.бг за тези, които нямат ФБ:
http://martenichki.snimka.bg/children/martenskite-ni-deca-veche- … 1.480132.18119328

Понеже нямам снимка на Кали с тортата, ще помоля този, който прави колажа да избере една от тези снимки ,нямам претенции коя, всички ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт