Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!

Леле, Стаси, снимките на Калия са невероятни! Много е красива малката сладунка и в тези тоалети направо да я схруска човек!  Hug Mr. Green Сигурно си казала, но аз да питам пак - при коя от всичките фотографки прави сесията и къде е студиото? Иска ми се да заведа Миро, ама след като го подстрижем, че сега е с едни коси...  Heart Eyes Струваше 30лв, нали? Или то беше само за акцията..  newsm78

Аз качих току-що снимки на Миро. Общо 5-6 май, така, че има избор. Не е сам с тортата, но ако трябва - да се "изрежа" от снимката.  Mr. Green

Отивам да го храня, че ми лази по крачолите...

ЧРД на ВероникиHug

# 706
  • София
Слънце, пуснах на имейла една снимка на Светланак, че нещо не можах да се ориентирам в кой точно албум да качвам Simple Smile

# 707
Добро утро пияницеееее! hahaha Laughing
Честит рожден ден на Вероники и от мен!Да си ни жива и здрава и много да те слушат вкъщи! Mr. Green  bouquet
И аз качих снимка на Радо с тортата.Не съм я надписвала, ама то си пише на тортата-1 год.Радослав. Crazy Hug
Аман от тия доктори, начи.В неделя като бяхме до спешния, единия ми вика първа степен изгаряне, другия-втора... ooooh! Една дърта пенсионерка, педиатърка взе да го преслушва и да му гледа гърлото-ама, жена, детето се е изгорило, а тя го гледа дали е болно! Sick Ужас ви казвам, и хем и казвам че е здрав, преди една седмица бяхме ходили на консултация! #2gunfire
Вчера пък като бяхме при хирурга имаше едно момиченце, сигурно беше колкото Радослав, то пък "пекло курабии" и се изгорило.Лекаря се базика, че единия "пекъл агне, другия курабии" Joy Викам му, че сега ми е смешно, ама в неделя хич не ми беше...

# 708
  • Костинброд
Здравейте-е-е-е-е-е.
ЧРД на Вероники-желая ти здраве и пари за всичко останало.  bouquet
ЧРД и на Вики(на патерица)-да расте здрава и много щастлива. Hug
Стаси,дръпни ухото на Зайо-Калия-невероятна е.
Нинка-браво на Радо-герой е.Тук в Костинброд има една жена която прави мехлем за изгорено и идват и от чужбина да си купят.Не съм го пробвала лично,но съм взимала за много познати,които са изключително доволни.Та ако искаш мога да ти взема и да ти изпратя.
За новия колаж аз пак да помоля,който ще го прави ако може да вземе снимка на Алекс от тукhttp://adenis.snimka.bg/baby/bebe-aleks.482617.17799727
За сега толкова че Алекс е направо невъзможен-само мрънка.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 709
Софийските мами, който се интересуват от детските градини, могат да следят темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488297.0

# 710
Аденис, мерси(мисля че още някоя мама беше писала за мехлем, ама забравих) Embarassed, но ние намерихме един дядо от едно казанлъшко село и той ни прати мехлем против рани и изгаряне.Сега освен Дермазина, мажа и с него. Peace

# 711
Я, имаме си рожденичка!

Вероник, честит рожден ден! Много здраве, радостни момент и щастливи мигове с цялото ви прекрасно семейство!
Весел празник!

Шу, всичко разбирам, ама това, че на детето не му е добре и да му откажат преглед по спешност не мога да го разбера. До сега спешно не ми се е налагало да водя Рая на лекар, но за възрастен знам, че се чака доста в спешното. Иначе тук децата са с предимство и стоят най-високо в ерархията, след това са животните и накрая големите хора.
За децата обаче всичко правят. Ние така си сложихме сателитна чиния. Донесоха ни родителите пакета на Булсатком и го монтираме. След 2 часа идва собственика и с усмивка ми казва, че не било позволено да имаме сателит. На следващия ден отскочих до общината и им казах, че дескриминират детето ми, защото не му позволяват да гледа и слуша българска телевизия и че ще си потърся правата и да видиш как ни разрешиха на бърза ръка да имаме сателит, който дори вече не "загрозява" фасадата на сградата. Та че са откачени - откачени са и за правилата съм съгласна, ама това е прекалено. Peace Hug
Как е днес Боян? Искрено се надявам, че и помен няма от вчерашното неразположение. Praynig

glafira, и Рая няма снимка баш с хубавата торта, ама сложиш някаква снимка от РД. Peace

Слънце, благодаря! Мислих, че аз нещо съм объркала. Peace

Отивам да гледа снимки на Калия, че съмги пропуснала. Embarassed

# 712
  • София
Ето ме и мен след празниците Simple Smile Много хубаво изкарахме, и уж почивахме, а така се уморихме  Joy Ех, като си на къща и с двор си е различно...
Мила Вероники, честит рожден ден - да си жива и здрава, все така усмихната и лъчезарна, позитивна и пълна с енергия. От сърце ти желая много здраве, щастие и успехи. Бъди все такава невероятна майка и съпруга и дано твоите страхотни мъже винаги те обгръщат с нужното внимание и грижи. Весел празник!!!
Малко и на патеричка, Честито и на най-малкото ни и сладичко мартенче - да расте здраво и безгрижно, много да радва мама и тате и да е все такава очарователна и прекрасна. Десис, мила, честито - много исках да ти звънна, ама пусто нали празници бяха - ние се прибрахме в неделя, в понеделник - чистене, готвене, гости и се усетих чак вчера, ама вече ме беше срам...
Ние също сме само с 4 зъбки. Стела продължава да си отказва обяда, каквото и да правя. Направо ми се реве - не знам какво е това чудо и на какво се дължи, все си повтарям, че е само временно и ще отмине, но този "период" е вече близо два месеца... За всяко друго ядене - каши, попара, плодови, кис. мляко, сирене, хляб и т.н. отвяря огромна уста, но усети ли обяда, категорично отказва. Побърквам сееееееее... Хелп!!!
Гери, страхотни новини - просълзих се от щастие!
Да ви се похваля - от рожденния ден имаме много подаръци, най-големите от които са столче за кола, лятна количка и столче за хранене. За лятната количка гледахме да е максимално лека, да има багажник и сенник и легнало положение. Взехме я от Джъмбо, някаква непозната за мен марка, но държах само на тези критерии. Още не съм и свикнала - доста по-лека е, но ми е още доста странно с нея. По дупките и бордюрите, обаче, се държи доста по-зле и в тази моменти ми липсва старата си ми количка - танк.  Mr. Green Столчето за хранене е на ФП - за стол - ужасно съм доволна. Колкото и странно да ми се струваше, Стела понякога си седи в него - я, с бисквитка, я със солетка или някоя играчка. От столчето за кола съм очарована - много е хубаво и пак за най-голяма моя изненада, Стела си седи в него без никакав проблем. Даже не протестира като я връзваме много лесно и бързо, а и има сигнал - нещо бибипка, когато ги разкопчаеш (демек, ако случайно детето се развърже има звуков сигнал). То, сигурно и другите си имат, де, ама който не е образован.... Отделно, получихме много подаръци - дрешки и играчки, а и парички. Изкарахме страхотно в едно заведение на открито в Банкя - времето беше с нас и се получи страхотно. И снимки ще ви покажа, ама са на компа, а аз сега пиша от лаптопа.
И последно, може ли едно въпросче - тази, втората декларация, която сега трябва да подпишем (след навършване на първата година), с какъв номер е? Ох, не знам дали ме разбрахте, ама имам в предвид - в сайта на НОИ при представени документи, виждам, че предната е била по чл. 50 и 51, и искам да знам тази с какъв номер е. Ако на някоя от родилите февруари вече им е отразено в сайта, бихте ли ми казали?
Слънце, Нинче, Шу - дано дечицата бързо се оправят!
Ох, исках и още сто неща да пиша, ама забравих  Crazy

# 713
Здравейте!
Моето мъжле са го оперирали вече. Звънна ми - толкова зле звучеше, че ми се доплака. Каза че го боли, но иначе е добре. Довечера ще ходим да го видим. До сега само аз съм била в тази позиция - в болници, оперирана и ми е ужасно мъчно. Знам че трябваше да се направи(той от 1 година го отлага), но като се сетя, че това му е трето рязане в тази област...

Вероники ЧРД - пожелавам ти цялото щастие на земята да ти се изсипе на главата Hug - любов, късмет и твоите трима любими мъже да те носят на ръце!

Стаси снимките са просто уникални...Калия е такъв бонбон - да я нацелуваш много Heart Eyes

Шу и аз останах потресена - как може да откажат да ви прегледат - това си е чисто безумие....
Нинче да нацелуваш Радо, герой е той...

Ох на мен днес от сутринта ми е тръгнало...като станах трябваше експресно да мина през банята, че се бях омазала. Беше много интересно - Алек пищи, че е гладен, аз му бутам бисквити в ръцете, влезнах да взема душ, после излезнах да правя закуска....После да го преобуя - слагам повивалника и какво го изпуснах (повивалника де) - така падна, че ми обърна нокътя на едното пръстче - заби се в кожата и се счупи. Сега ме боли и той, и от цикъла и чакам свекърва ми да си дойде на обяд, за да ми донесе хапчета (че се оказа, че и те са ми свършили).

Ох, още щях да пиша...днес май ще излизаме - тук се опитва да пекне Rolling Eyes

# 714
Вили  Hug Нали е мъж, Кико, ще се оправи.  Peace

Роси, на мен не ми пише кой номер образец е, но "МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ за изплащане на парично обезщетение за отглеждане на малко
дете на основание чл. 53 от КСО". Пусни ми на личи е-mail, да ти я изпратя. 

# 715
  • София
Вероники, честит рожден ден и тук! Всичко най-най!  Hug Heart Eyes

Шу, дано сладуркото е добре вече! Нямам думи за отношението в "белите" страни.  Rolling Eyes А ние тук се оплакваме...
Вили-ст, бързо да се възстановява мъжът ти!  Praynig Peace
За колажа и аз мисля да сложа снимка от фотосесията  Embarassed , нали нямаме с тортата.  Embarassed  Rolling Eyes 22, 60лв е по принцип при Калина, 40лв бяха благотворителните при нея. Ние дадохме 30лв за тези в парка.
А аз не съм подавала никаква нова декларация  newsm78 , счетоводителката е казала на мъжа ми, че е оправила всичко  Thinking

# 716
  • София
 Много ви благодаря за поздравите и милите думи - трогнахте ме и се просълзих. Сега да почерпя както си му е реда

Днес рожденичка е и милата ми майка - пожелавам и мнооооооого здраве и още дъълги дълги години да си празнуваме заедно на този ден.

Искам специално да честитя първата годинка на сладураната Вики. Пожелавам  и от все сърце да е най-щастливото дете и от здраве да не се отърве. Деси, специално да и нацелуваш бузите от нас и ще се оглеждам за снимки от голямото събитие.

Честито и на всички дечица с нови зъбчета, да вадят останалите без проблеми. Тео също има само 4, а батко му на същата възраст можеше да се похвали само с 2

Честито и на празнувалите наскоро баби и дядовци на мартенчета таткото на Шу и мамите на Elwing и Нинчето - да са живи, здрави и щастливи и да се радват на внуци и правнуци.
 mama_bebcho, честито и на мъж ти на патерички - много здраве, любов и късмет и на него.

Нинче, да нагушкаш големия герой Радо от нас и да не съм те чула повече да се обвиняваш. Има неща, които просто се случват и не успяваме да реагираме бързо и адекватно

Доста дечица са боледували, дано скоро не им се случва. Искрено се надявам, че и батковците Митко и Боян са се оправили  Hug

Gery, страхотни новини за малката Симонка. Дано на следващата консултация със специалист да чуете така чаканите думи, че вече всичко е наред и дупчицата се е затворила напълно. Силна прегръдка за едно малко силно момиченце  Hug

Добре, че е Слънцето да ни подсети, че съвсем бях забравила за снимките за колажа  Embarassed Поправих се набързо и качих една

vily_st, бързо да се възстановява мъжлето ти

# 717
 Cryмами, бебка от вчера е с температура, снощи вдигна 39, сега бяхме при док, и каза че най-вероятно е от ваксината на 13 месеца- поставихме я преди седмица, всичко друго е наред-гърло, гърдички, няма хрема, само температура.
Искам да ви питам тези, които вече сте я поставили тази ваксина имахте ли странични реакции и какво ви предупредиха педиатрите, защото нашата е общопрактикуваща, т.е. изобщо не е нито детски нито педиатър. Те ме предупредиха като я поставяха, че до 10-я ден може да вдигне много висока температура, но все пак какво да очаквам, много ми е притеснено!

Вероники, честит рожден ден! От все сърце ти желая много здраве, щастие и усмивки! Весел празник!

# 718
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРОНИК!!!

Честито и на майка ти- направила си й страхотен подарък, да се появиш на рождения й ден.
22 мерси много за линка по темите за ОДЗ-тата.
А, някой може ли да ми каже сега къде се проверяват преводите за майчинство по ПИК код в страницата на НОИ вече не може.
И още един въпрос ползва ли някой столче за кола на чиполино- интересуват ме най-вече моделите Версо и Феличе.

# 719
ansipl , може в сайта на НОИ, току що проверявах, пак там, в меню справки по-надолу
https://benefits.nssi.bg/EGN

https://benefits.nssi.bg/detailedegn

Общи условия

Активация на акаунт