Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 148
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Вероники, честит рожден ден на теб и майка ти! Бъдете здрави, обичани, уважавани и щастливи! Специално на теб пожелавам да бъдеш все така прекрасна майка на две прекрасни деца (а защо не и повече от две Grinning )! Продължавай да ни вдъхновяваш със своята всеотдайност, мъдрост и въображение! bouquet

# 721
  • София
Вероники, честит рожден ден! Желая ти много здраве и много щастие! За мен е чест да те познавам и ще продължа да се възхищавам на начина, по който успяваш да намериш време за всичко и за всички   bouquet Също поздрави на майка ти, ама как сте се "комплектовали" само с бабите и майките Simple Smile

Tony_st и Шу, направо съм Shocked Shocked Shocked

Росикв
, а какво по-точно отказва Стела - не-кърма в определен час или дадени храни - кои newsm78

Мечо Пух, за ваксината на 13 месеца педиатърката специално ми каза, че нямала никакви странични ефекти, леко се понасяла, дори компрес с риванол не се слагало, само да не къпем детето. Наистина нямаше реакция.

# 722
  • Стара Загора
Вероники честит рожден ден на теб и майка ти. Бъдете живи и здрави и празнувайте още дълги години заедно този хубав празник!   bouquet
Абе мами що сте си накачвали снимките в албума за колажа - добро настроение, стаси, таняТ и незнам коя мама още. Аз почнах да ги местя в другия албум но се отказах, нямам нерви една по една снимка да го правя.
ansipl при мен сайта на ной си работи без проблем
ето ти 3-те сайта които имам аз, пробвай от там със егн и пик код
1. НОИ - https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp
2. ОСИГУРОВКИ - https://socialsecurity.nssi.bg/
3. БОЛНИЧНИ - https://benefits.nssi.bg/EGN/First.aspx

# 723
Вероники, Честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така чаровна и креативна!Бъди много щатлива и обичана!

Ние днес бяхме на кратка разходка, че пак има гаден вятър! Нещо съм се сдухала, но неоснователно! Яд ме е на кумът ни и докато не му ги накажа няма да мирясам! Дано да е скоро, че не издържам вече!

Шу, дано Боян скоро е по-добре!

Нинка, Дано раната на Ради мине бързо! Мисля, че правеният мехлем може да помогне дори повече от този от аптеката!

Роси, браво за хубавите подаръци! Гледах снимките от тържеството вече!Вихрогонче беше изпратила сниките! Тържеството е било много хубаво!

Лек и приятен ден от нас! Аз паркирах децата да спят, то пък времето се пооправи! Пекна страхотно слънце!

# 724
Мила Вероники Честит Рожден Ден и от мен. Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана. И аз съм от мамите които ти се възхищават. Още от както бяхме бременни, твоите постове и творения много ме впечатляваха Hug

Да е жива и здрава и майка ти!
Мерси момичета че ми влизате в положението Hug. Боян днес е добре, не е спрял да говори което е знак че нищо му няма, дано така и да продължи.

Глафирке не идвай моля те, че и без това докторите са ни хем некадърни, хем малко, но поне пишат рецепти и си взимам лекарствата безплатно Laughing

Милото вчера като ме видя какво съм сбарбаляцано, реши да ме зарадва малко по-рано за РД и ми донесе подаръка. Купил ми е малко лаптопче, много е сладко, само дето днес не мога да до пусна Crazy. Зарадва ме определено. Оказа се че тия дни дето само искаше сам да ходи някъде, е търсил какво да ми купи.

Та така, не се сещам друго какво да пиша, затова като се сетя пак ще се включа Hug

# 725
Ей Шу, браво на твоя мъж! Повече да не му се нервиш на човека!

# 726
  • София
Шу, не ми отнемай радостта Sad Тъкмо се настроих за кютек, а ти не даваш.....Ще си страдам вкъщи и ще ви стискам палци бързо да се оправите, да намерите къща най-накрая и мъжо да слуша

# 727
Зора, аз на него още има за какво да му се нервя, но определено много ме зарадва човека Mr. Green Добричък е ама малко мързелив Laughing

Глафирке, остав докторите, ела малко индийци да понакютечиш. Аз не че съм расист (хич даже Whistling) ама нещо напоследък в повече ми идват. Не стига че разсипват къщите ами в поликлиниката вчера имаше 2ма бели, всичко друго с носии и чалми Crossing Arms Нали уж нашия квартал беше само от бели хора с добро образование и високи доходи, а напоследък само индийци по улиците. А те си имат и отделно един доооста голям район в който само такива живеят, та даже и джамия имат.

# 728
Вероники честит рожден ден!!!Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена!!!
Поздрави и за рождения ден на майка ти!

Борис понесе много леко ваксината на 13 месеца, дори не се и разрева, докато го бодяха. Сега пък проблем са ни избиващите от горе кътници, тъкмо пробиха 2-та отдолу едновремнно и се почнаха горните  ooooh! край няма ви казвам с тези мъки зъбоболни. Отказва да яде, по половин бурканче с 300 зора на ядене ако откараме съм щастлива, но пък си се залъгва още с цицата, която вече не е толко млеконадойна...
Мисля да го отбивам вече, че голям срам берем като сме навън и започне да ме раздърпва (а когато се преобличам и случайно си види бурканите с мляко - започва да ръкопляска и да се радва - как ще ходим на море това лято ум не ми го побира, ще ходи и пляска на всички каки по монокини на плажа  Mr. Green)
Та чуденката ми е как ще го отбивам, като не иска да пие от шише. Пие само от чаша с накрайник и то само вода, пробвала съм с всичко но не ще. Нито АМ, нито кърма, ни сок така приема  Thinking

# 729

Та чуденката ми е как ще го отбивам, като не иска да пие от шише. Пие само от чаша с накрайник и то само вода, пробвала съм с всичко но не ще. Нито АМ, нито кърма, ни сок така приема  Thinking

Цветке, и ние сме така. Май ще сме до първи клас. Много са ми противоречиви чувствата - хем ми е жал да я отбивам, като я гледам с какъв кеф суче, хем на моменти ми писва. Но още няколко месеца със сигурност ще изкараме, пък каквото сабя покаже... Не искам да я стресирам.

# 730
Оле Цвети голям смях ме напуши като си го представих това с плажа. Хич няма да ви е лесно. Дано да го измислите някак с отбиването Peace

Сутринта забравих да напиша, че много се радвам за добрите новини около Симонка - все така да продължават Hug Praynig

Шу браво на мъжлето ти, че е толкова досетливо. Сега остава и една колица да ти купи  Wink Sunglasses

Ние излезнахме за малко. Ама пусто днес съм без сили и бързо-бързо се прибрахме. Сега ще отморим, че като се върнат свекрите всички в купом ще ходим при Кико. Чух го пак по телефона - по-добре звучеше от сутринта, ама на мен ми е едно такова притеснено, свито. Благодаря ви за стиснатите палци Hug

# 731
  • София
Шу, съгласна съм и на индийци, само да стане патакламата.....

# 732
Шу, браво на мъж ти за хубавия подарък! С радост да си го ползваш. Hug

Цвети, и аз от това се опасявам, ама реших, че както се кърмим навън, така ще го правим и на плажа - не ми ражда друго главата... ooooh! Mr. Green... там поне всички са голи, та няма да правим впечатление. Grinning

Вероник, честит празник и на майка ти! Да ти е жива и здрава!  bouquet

# 733
  • София
Росикв[/b], а какво по-точно отказва Стела - не-кърма в определен час или дадени храни - кои newsm78
Ами, общо взето всичко, което се яде на обяд - смисъл отказва категорично зеленчуковото и месно-зеленчуковото пюре, независимо дали аз съм го готвила или е купено. Отказва всички зеленчуци и меса. Какво ли не изпробвах - давам ги варени и на парченца сама да ги яде и какво ли още не, но след първата лъжичка, в която усеща какво и давам, не иска и не иска и това си е. Ако извадя нещо друго - кис. мляко или каша или плодово - отваря една уста и не спира да яде... И аз започвам да се боря, като давам няколко лъжички плодово и една пюре (тя се мръщи и/или плюе) и после пак 2-3 плодово и така... Най-интересно ми е защо е така и каква е причината да отказва само обяда?  newsm78 Така добре си го ядеше преди - обичаше и месце и всички зеленчуци, а за тиква - умираше. Сега не иска и да я помирише. Чудя се най-вече също така - как да процедирам - да се примиря и да не я мъча поне седмица-две или тъпо и упорито да намирам начини да я залъгвам, за да хапне поне малко и от тях... ох, сложна работа Sad
Зора, мерси за хубавите думи, много ми стана приятно! На теб - дано бързо ти минава сдуханото настроение и си го изкараш на който трябва. Тук слънчице няма, а така ми се излиза Sad
Ето малко снимки и от нашия РД, на който му се гледа - има и още, ама нещо ми заби компа и по-късно ще кача и останалите и ще сложа и снимка за колажа - http://rossykv.multiply.com/photos/album/2/Parvi_rojden_den_Stella
Цвети, и на мен много смешно ми стана това с каките на плажа. Стела си суче вечер и сутрин, през деня не се сеща да си иска - никога не се е случвало да ми покаже, че иска да суче.... Няколко пъти се е случвало да и дам, но това не е било защото тя ме е дърпала за блузата. И аз като Стаси съм с малко смесени чувства - не, че ми е писнало, по-скоро се чудя кога ли сама ще поиска да се отбие. Но и аз като я гледам как сладко си цока сутрин и вечер, а и на мен не ми е в никакав случай досадно, напротив, даже си ми е приятно, сърце не ми дава да я отбивам насила сега. Може би след някой друг месец...

# 734
  • София
Честит рожден ден на veroniki и майка й!   bouquet
И ние нямаме подходяща снимка за колажа. Всички са на полувина маса и чаши. Ама така е, като разчиташ на дядото да прави снимки  ooooh!
Шу, значи тъпите англичани могат да си спазват правилата там, а като дойдат тука са като диви прасета  #2gunfire
Честито ти лаптопче! С кеф да си щракаш на него  Simple Smile
Gery Moore, дано проблема на Симонката изчезне напълно  Praynig
22, само се ядосах, като четох темата, която си пуснала...

Общи условия

Активация на акаунт