)! Продължавай да ни вдъхновяваш със своята всеотдайност, мъдрост и въображение!
)! Продължавай да ни вдъхновяваш със своята всеотдайност, мъдрост и въображение!
Също поздрави на майка ти, ама как сте се "комплектовали" само с бабите и майките 

. Боян днес е добре, не е спрял да говори което е знак че нищо му няма, дано така и да продължи.
. Зарадва ме определено. Оказа се че тия дни дето само искаше сам да ходи някъде, е търсил какво да ми купи.
) ама нещо напоследък в повече ми идват. Не стига че разсипват къщите ами в поликлиниката вчера имаше 2ма бели, всичко друго с носии и чалми
Нали уж нашия квартал беше само от бели хора с добро образование и високи доходи, а напоследък само индийци по улиците. А те си имат и отделно един доооста голям район в който само такива живеят, та даже и джамия имат.
край няма ви казвам с тези мъки зъбоболни. Отказва да яде, по половин бурканче с 300 зора на ядене ако откараме съм щастлива, но пък си се залъгва още с цицата, която вече не е толко млеконадойна...

Така добре си го ядеше преди - обичаше и месце и всички зеленчуци, а за тиква - умираше. Сега не иска и да я помирише. Чудя се най-вече също така - как да процедирам - да се примиря и да не я мъча поне седмица-две или тъпо и упорито да намирам начини да я залъгвам, за да хапне поне малко и от тях... ох, сложна работа 

Препоръчани теми