Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Костинброд
Слънце-сега разбрах,благодаря.Аз пък мислех,че така децата "водят" прохождащото дете Embarassed
Гери-едно голямо ЧЕСТИТО  bouquetот мен.
dideto-това в единия край на масата не е ли алкохол в малка бутилка newsm78Да не е за алкохолен бос символиката Mr. GreenИли пък за упойка при зъболекарските процедури Mr. GreenШегувам се,иначе честито на д-р Коко-щипни му бузките от мен Laughing

# 496
Добро утро!
Да седна да драсна и аз 2 реда преди Рая да се е събудила....
Това дете е толкова изморено от присъствието на други хора, че втори ден спи като труп. За вчерашното денонощие има 18 часа сън - тя и като новородено сигурно не е спала толкоз... и сега още спи.

Elwing, не ми завиждай за спането на Рая - от умора е. От утре пак ще влезе в ритъм.Simple Smile
А за хората - какво да ти кажа....адски натоварващо ми действаше всичко и то цяла седмица... Свеки съвсем изперка и трябваше да внимавам едва ли не като я поздравявам да не вземе да се обиди... направо камък ми падна от сърцето, че си заминаха. Тя по принцип е нормална, ама тук к`во и стана, така и не разбрах, ама на 2 пъти ми идеше да се развикам страхотно... само възпитанието ме възпря, та несе изпокарахме.  ooooh! И в следващите 9 месеца не искам да виждам никой от тях. За после мога да направя компромис да идват за по 2 дни един по един, но така 4-мата ми идват в повече, отколкото мога да понеса. Stop

Крисче, не ми тежи чистенето и прането, а напрежението от отношенията майки, бащи към нас... много е тегаво... Благодарна съм на съдбата, че не ми се налага да живея с никои от родителите ни под един покрив. А в момента съм много благодарна, че не живеем в един град. Mr. Green

Шу, миличка, сигурна съм, че ще вземете правилното решение за Яна. Hug Аз съвет как да постъпите не мога да ви дам, но изпращам голяма прегръдка на малката красавица за кураж. Hug

Зеленко, да нацелуваш зетя... виж как спокойно и по мъжки е решил да ходи когато той прецени. Grinning Mr. Green

Вероник, честито ви мъничко християнче в къщи. Гледах снимките - прекрасен е Тео, а Ники така съсредоточено държеше свещичката, че ми напълни душата.  Hug

Честити християнчета и на Стаси и ТаняТ. Живи и здрави да им са.

Бухта, аз бух направила консултация с ортопед. Ние също ще водим Рая през май макар че не забелязвам някакви изкривявания при нея, ама аз и не съм ортопед де... Embarassed

Ставам, че Рая се събуди в 10 без 20. Shocked

# 497
Мацки, привет!

Влизам да ви пожелая весели великденски празници! Ние след няколко часа летим за Лисабон и ще се върнем на 10-ти, не знам дали ще смогна от там да ви пиша, та ако не - хубави яйчица да си боядисате и всички дечица да са здравички  Hug

Стискайте палци всичко да мине наред, че ми е притеснено малко София как ще понесе пътя  Praynig

Целувки на всички!

# 498
  • Ловеч
Нинче - Радко си върви едър и мисля повече му тежи дупето отколкото да има проблем - дай му малко време, аз съм убедена че ще стабилизира походката и ще престане с кривенето. Това със сменянето на обувките сефте го чувам като препоръка newsm78 , но големият ми син редовно си обуваше обувките наопаки/като по-голям разбира се/. Поне 6месеца са нужни за да се нормализира крачето след прохождане, както и походката, след това вече може да следите по изтъркването на обувките дали криви ходилото - Косьо стъпва като в панички в момента, брат му ходеше под наклон/което костваше много падания/. Другото е че обувките не трябва да са големи, с цената на повече чифта носени по-малко време се решават доста проблеми.
Диде напуши ме смях от снимките - шишето с водка за пиянде или барман сте го сложили.
Косьо хвана лъжицата ще стане кулинар като баща си и дядо си или готвач като моя татко.
Шу - не знам какво да ти кажа мила - сърцето ще ти подскаже къде да оперирате, лично аз не бих заложила на "бърз" вариант, а на специалисти.
Иначе само ако знаете как и на мен ми се живее - да отморя малко без 24/7. Само на дребното не му се е отразила смяната на времето, сутринта пак стана в 7, а нощес ми разказа играта - таман си легнах в 1 и той реши че трябва да мрънка и хленчи, погушкахме се известно време и заспа, но на мен сутринта ми идваше да се гръмна. Снощи уж малко хора бяхме/8човека/, ама не седнах на масата като човек. Кухнята е претрупана с мръсни съдове, а на мен ми се реве от умора. Но хубавото е, че и това мина, а дребното много се забавлява/даже си ръкопляска след духането на свещичката/.
Книга не съм чела от 100години, но много обичам Стивън Кинг като автор. Пратчет е малко натоварващ като четиво, нещо като мозъчен фитнес му възприемам книжките. Харесвам класическите български автори и редовно си ги препрочитах.
Слънце - интересен ритуал.
Момичета още веднъж благодаря на всички за милите пожелания.
Гери, а на вас още 77 щастливи годишнини ви желая - коя от коя по-безоблачни  bouquet
Тони завидях ти благородно / само за спането на Рая обаче / - ама голямо чудо си изкарала последните дни.
Зеленко - няма да усетиш кога ще протича Калин. Моя калпазанин като проходи отдавна и не спира да ми виси мрънкайки по панталоните да го гушна, по-добре ми беше докато се движеше в проходилката - само краката си пазех от удари/овладявайки подскоците до съвършенство Joy / сега и него трябва да го пазя. НУРС отвсякъде, ще ми се да беше проходил малко по-късно.
Никита стискам палци/на децата им понася по-добре полетът отколкото на нас/ и приятно изкарване   bouquet

# 499
Nikita, всичко ще е наред - ще видиш. Не се тревожи, а гледай да си отпочинеш и не се коси. Дано имате хубави преживявания. Hug

Айрис, благодаря за разбирането. Hug Тежко беше, ама мина. Сега се отдавам на заслужена почивка и глезене от тати. Wink

# 500
Гери, честита ви годишнина! Пожелавам ви да преодолявате лесно трудностите, да съхраните любовта си, да се радвате на всеки ден заедно и да ви радват любимите хора и децата покрай вас!

Тони, направо ти съчувствам за перипетиите. Сега си почивай и не ги мисли. Няма да идват пак скоро, нали?  Mr. Green Ние пък сега ще ходим до Плевен да отпразнуваме за 2ри път рожденния ден и хич не искам да оставаме за повече от 2 дена, а сега се очертават цели 4 почивни, та не знам..  newsm78 Мнооого се радвам, че и ние сме далече от 2те роди. Едните в Бургас, другите в Плевен. Малко трудно, като се налага да се върши работа и няма къде да оставим Миро, ама за сметка на това си е спокойствие без бабите.  Mr. Green

Шу, аз бих отишла в Англия първо.

Веси, не сме в центъра. Просто с автобуса слизам по-бързо до Орлов мост и оттам - накъдето ни видят очите. Пускай на лични, като слизате натам. Може да се засечем някой ден  Hug

Момичета, да ви питам нещо: сега като сме пуснали молбата за продължаване на отпуска по майчинство, дали ще имам един месец без плащане? Мисълта ми е, че ако подават инфото към НОИ до 10то число на месеца за предходния, а майчинството се изплаща в първата седмица на месеца, реално изпускам плащането. И друго - сега се плаща за текущия месец, нали? А не за предходния..  newsm78 Т.е.  за последния месец от първата година на детето (март) съм ги получила вече, а тези за април - когато дойдат...

# 501
Момичета, да ви питам нещо: сега като сме пуснали молбата за продължаване на отпуска по майчинство, дали ще имам един месец без плащане? Мисълта ми е, че ако подават инфото към НОИ до 10то число на месеца за предходния, а майчинството се изплаща в първата седмица на месеца, реално изпускам плащането. И друго - сега се плаща за текущия месец, нали? А не за предходния..  newsm78 Т.е.  за последния месец от първата година на детето (март) съм ги получила вече, а тези за април - когато дойдат...
Ами незнам...аз миналата седмица получих за остатъка за февруари...т.е. през март(края на месеца), предполагам че парите за март ще ги получа края на април..четох в една друга тема и за забавяне на 240 лв майчинство с 2 месеца.. #2gunfire така че нищо не би ме учудило...
Гери, честита ви годишнина!  bouquet

# 502
Честит РД на Константин със закъснение. Да расте здрав, щастлив и много весел!  bouquet
Айрис, песента беше фантастична. Пусках си я цял ден вчера!

Гери, честита годишнина! Само слънчеви моменти ви пожелавам!

Шу, аз бих направила рутинната операция при вас, за да ви останат после пари за специалните неща! Peace. А те разбирам напълно, че те е стегнала шапката. Аз навремето канех свекървата и с 200 към БГ, където заминавах някъде с приятелка. Хем да си се видят майка и син, хем аз да не съм наблизо до секи  Crazy Sick и да си поживея малко! Много добре ни беше на всички по тази схема  Wink.

За книжките и Пратчет и Уудхаус и Зелазни са супер. Но аз като искам съвсем да се разтоварвам си купувам от тези модерните любовни еманципирани книги от рода на "Дявола носи Прада" Simple Smile. Тази литература чета на морето, а са и единствените книги, които мога да оставя и да спя. Всичко друго трябва да се прочете до дупка и направо ми се стъжва на следващия ден. Да не говорим, че поредици изобщо не чета, защото там става страшно  Party

Ние вчера толкова много скитахме навън, че се прибрахме в 8 вечерта. Кучето беше толкова гроги, че даже не вечеря, само пи вода и се трупяса. Днес сутринта не мога да го извлека на разходка - не става от кревата и това е- големи уговорки  Mr. Green. Марти обаче явно се превъзбуди и спа много неспокойно.  Сега го чакам да се събуди и пак тръгваме - много се кефя на това време, много!

# 503
dideto-това в единия край на масата не е ли алкохол в малка бутилка newsm78Да не е за алкохолен бос символиката Mr. GreenИли пък за упойка при зъболекарските процедури Mr. GreenШегувам се,иначе честито на д-р Коко-щипни му бузките от мен Laughing

О да adenis, алкохол е, уиски трябва да е, защото дядо му в последния момент, без да го видя разбира се, сложи истинския пистолет и една голяма бутилка с ракия. ooooh! Добре, че мъжа ми се намеси навреме и смени голямата бутилка поне с малка, че ако беше хванал с една ръка пистолета, а с другара ракията, незнам какъв щеше да стане, може би охранител на магазаин за алкохол Joy hahaha hahaha или пиян полицай hahaha

# 504
  • София
Ох, не иска да заспива навън моето дете и това си е  Close Вкъщи за секунда заспа, но навън всичко го разсейва, хем му се спи. Много тъпо - на това хубаво време висим като затворници вкъщи  Tired
Тони, това за следващите 9м как да се разбира  Blush - както си мисля или просто е произволен период  Embarassed Crazy А за хората - въпрос на навик е. Щом аз взех да свиквам вече  Crazy
Дидето,  Laughing И като спомена пистолет, много зловеща гледка е понякога Алекс като лапне дулото, играейки си с пушка или пистолет на батко си.
Шу, сигурна съм, че ще вземет най-правилното решение!  Hug Иначе аз идея си нямам как бих постъпила.  Rolling Eyes
Никита, приятно изкарване!  Hug

# 505
Чакайте и аз да драсна два реда,че ме забравихте вече. Mr. Green
Първо ЧЕСТИТО НА ПОРАСТНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!Да са живи и здрави и да даряват с радост и любов всички около тях!Стели,Рая,Митко,Косе- newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

Аз нещо не съм в кондиция тези дни-постоянно се дърпаме с моя и се караме....А той заминава тези дни в друг град да работи и ми е много гадно. SadВсе пак знам,че по-добре да сме разделени известно време,отколкото само да се прескачаме и да обръщаме къщата на военна обстановка. TiredТуку виж,съм му долипсвала,вместо само да го дразни присъствието ми. Tired

И на всичкото отгоре се вкарах и в едни филми,че нови 9 месеца ме чакат.То сигурно ми се върна,дето се присмивах на Слънцето за месенето на питките и идването на цикъла. Mr. GreenВсе пак фалшива тревога излезе. Whistling Rolling Eyes

Пък и не ща да съм първата,виж,ако някоя друга се престраши,мога да се замисля. Mr. Green

# 506
  • Стара Загора

И на всичкото отгоре се вкарах и в едни филми,че нови 9 месеца ме чакат.То сигурно ми се върна,дето се присмивах на Слънцето за месенето на питките и идването на цикъла. Mr. GreenВсе пак фалшива тревога излезе. Whistling Rolling Eyes

Те затова хората са казали "Пресмял се хърбел на щърбел"  smile3534
За да не се притесняваш с всеки следващ цикъл, хората са измислили спирали и хапчета!  Peace  
Аз другия месец мисля да се спирализирам!

Абе Тони доизкажи се правилно моля ти се за тия следващи 9 месеца, че и мен хвърли в чуденка!  Rolling Eyes  Joy

# 507
Слънце,тцтцтц! gydiКъв хърбел,какъв щърбел,ама че си лошава. Joy Hug
Те измислили хората,ама с нашата креватна гимнастика 3 пъти в месеца,струва ли си,не знам. Laughing BlushЕй го на,снощи малкия пак заспа в 00.10ч.Не,че с нашите приказни отношения с моя, ми се прави нещо и без това. ooooh!

# 508
  • София
 Здравейте:), май отдавна не съм писала..може да сте ни позабравили Whistling
 Честит първи рожден ден на всички, които пропуснах да честитя, да растат здрави и щастливи деца!!!
 Честити християнчета на Вероники, Стаси и ТаняТ!!!
 Гери Мур - честита годишнина Simple Smile
 22 - ние хем сме в един град, хем ме ядосват, хем не ми помагат, много ни е добре Laughing
 Елвинг, вече повече от седмица при нас е същата история и никак не ми се нрави!!! Така тряба да се шприбирам за спане и хей ме на, вместо да съм навън на слънце, седя пред компа...не ми се глади сег,а това довечера Whistling
 Шу, мила, ти си майка и каквото решение вземеш, то ще е правилното Hug
 Алекс-мама и аз минах през съмненията и лошо ми беше станало..хапчета не мога да пия, евентуално бих си сложила спирала в някакъв момент, че след кумуването ни чакат още 2 сватбби през няколко месеца, море..а едната сватба ще е на девер ми та..
 При нас друго ново няма, готвим се за кумуване, та ако не ми преведат майчинство другата седмица, яко ще ни стегне шапката..иначе съм свалила още 1 кг, та сега съм 52, ще изчакам да видя дали няма да сваля още някое и роклята ще се купува явно в последния момент.
 Влади е все така неядящ, само плодови пюрета, закуската и йогурт хапва. Много рядко да се излъже друго. Вече си мисля, че направихме грешка с ДК и именно тя го отврати от зеленчуците и месата...
 Миналата седмица Калина ни вмъкна в натоварения си график и ни снима, до 3,4 седмици ще имаме и първата фотосесия 3мата и той самият Mr. Green

# 509
  • София
Привет и от нас !

Elwing, пак ще те цитирам, но и Бибата не иска да заспива навън. Но това ни е ново. Днес от 10.30 дава признаци, че й се спи, но не я сложих, защото предстоеше излизане и тайничко се надявах да си поспи навън дълго и спокойно, както правеше преди.... Да, ама не. Както казаваш и ти, всичко й е толкова интересно, че око не мигва. И като се прибрахме към 3 без нещо даже още имаше сили за игри, макар че едвам гледаше милото. Та заспа преди половин час, та и ние сме си вкъщи на хубавото време... Но може по-късничко пак да поизлезем.

Laughing Много ме развеселихте с подозрнията си към Тони и 9-те месеца. Но според мен това е бил нейния начин да каже "до края на годината"... Но пък знае ли човек. Започнах и аз да се чудя, макар че те искат пак пролетно бебе... То и аз от време на време се замислям по въпроса, но само се ослушвам, а то други работи си трябвали, казват Wink Ще видим какви ще ги свършим след годишното приключване...

Ама верно друго настроение му идва на човек като се оправи времето и става за дълги разходки

А, и да не забравя Шу и от мен имате силно стиснати палци и вярвам, че ще направите най-доброто  Hug

Гери, мила, честита годишнина. Казват, че седмата година е критична, така че сега ви предстои по-лесното Simple Smile Пожелавам ви много да се обичате, уважавате и подкрепяте. И естествено да не забравяте да се забавлявате и да се радвате на живота ЗАЕДНО !  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 17:17 от TaniaR

Общи условия

Активация на акаунт