И ние от днес сме сами с Рая и тя затова от сутринта ми реве и мрънка и иска само на ръце - едва и приготвих обяда.

В този ред на мисли, Зеленко, с белите сме с 2 ръце напред. Батерии от дистанционни и домашния телефон се изваждат за секунди и не само се ядат, ими и се чукат една в друга...
Най-обича да докопа някой от телефоните - мобилни и домашния и да ги хвърля в пода със засилка, така хубаво се разхвърчават батерии и капачета, че и доставят огромно удоволствие.
Последствието е за едният мой телефон, който вече се зережда трудно. 
От 2 дни и Рая е ужасно кисело и мрънкаща и ако вземе, че след 5 месеца чакане ни се покаже някое 9-то, че и 10-то зъбче, ще се почерпим.
Иначе вчера от нищото имаше нещо разтройство, но беше еднократно и се чудя дали е настинала, от зъбите, или от овесените ядки дето ги яде на закуска. 
Я и аз да попитам - като миете зъбките на децата с паста за зъби как успявате да изплакнете пастата? При нас това е мисия невъзможна... слагам по съвсем малко паста през 2 дни, защото тя направо си я яде и не дава да и я плакна от устата.

Иначе се е научила да ни вади душиците с татко и с памук. Като се разглези, идва да ни целува
и така нежно и сладко казва: "тати" и "мами", че ти идва да я намачкаш.
Имаме сумати нов репертоар - танцува на песничките на пеещото куче на ФП и на хипопотама от новогодишното парти, ама е много смешна: пристъпя като сумист от краче на краче и прикляка едновременно, като си държи ръчичките на високо. Имам сумати снимков и видео материал, който от седмица безуспешно се опитвам да кача във фейсбук, но явно нещо със сървера е проблемно. Защото преинсталирахме компютъра, връзката ни е супер, а снимките стигат до 80 процента и се проваля качването. Някой друг да има подобен проблем?Сега ще се опитам да я изведа до магазина и дано да имам успех, че в къщи не се издържа.
Гери, прекрасни новини!
Та по случая аз пак трябваше да карам.
Дано скоро се оправи напълно силното ми момиче!
А това, което показваш е новия модел, като на нас в магазина ни обясниха, че разликата е само в материята на дамаската. Новитете били изцяло памучни. Ние решихме, че и стария модел е достатъчно добър и така....
Откакто го имаме, си се вози самичък отзад, вързан и винаги заспива