Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 318
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден и от нас!

И ние от днес сме сами с Рая и тя затова от сутринта ми реве и мрънка и иска само на ръце - едва и приготвих обяда. ooooh!
В този ред на мисли, Зеленко, с белите сме с 2 ръце напред. Батерии от дистанционни и домашния телефон се изваждат за секунди и не само се ядат, ими и се чукат една в друга... ooooh! Най-обича да докопа някой от телефоните - мобилни и домашния и да ги хвърля в пода със засилка, така хубаво се разхвърчават батерии и капачета, че и доставят огромно удоволствие. Crossing Arms Последствието е за едният мой телефон, който вече се зережда трудно. Tired

От 2 дни и Рая е ужасно кисело и мрънкаща и ако вземе, че след 5 месеца чакане ни се покаже някое 9-то, че и 10-то зъбче, ще се почерпим. Tired Иначе вчера от нищото имаше нещо разтройство, но беше еднократно и се чудя дали е настинала, от зъбите, или от овесените ядки дето ги яде на закуска. Thinking

Я и аз да попитам - като миете зъбките на децата с паста за зъби как успявате да изплакнете пастата? При нас това е мисия невъзможна... слагам по съвсем малко паста през 2 дни, защото тя направо си я яде и не дава да и я плакна от устата. ooooh!

Иначе се е научила да ни вади душиците с татко и с памук. Като се разглези, идва да ни целува Blush и така нежно и сладко казва: "тати" и "мами", че ти идва да я намачкаш. Heart Eyes Имаме сумати нов репертоар - танцува на песничките на пеещото куче на ФП и на хипопотама от новогодишното парти, ама е много смешна: пристъпя като сумист от краче на краче и прикляка едновременно, като си държи ръчичките на високо. Имам сумати снимков и видео материал, който от седмица безуспешно се опитвам да кача във фейсбук, но явно нещо със сървера е проблемно. Защото преинсталирахме компютъра, връзката ни е супер, а снимките стигат до 80 процента и се проваля качването. Някой друг да има подобен проблем?

Сега ще се опитам да я изведа до магазина и дано да имам успех, че в къщи не се издържа.

Гери, прекрасни новини!  Hug

# 676
Здравейте момичета!

Честито Въскресение Христово пък макар и на 3-я ден!

В събота се качихме на селото на майка ми и си изкарахме супер, пък макар и по-кротко и спокойно в сравнение с други години!
В петък бяхме по доктори за съжаление! Пръво на мъж ми сутринта му изписаха една камара лекарства и  АБ, после взехме баткото от нашите с течащи сополи! Хайде капки за него! Тъкмо се успокоих, че положението е овладяно, хоп Петя с висока Т и не дава да я измеря! Размина се само с капки за нос, че имаше секрети и явно всичко е било от зъбите, че слава Богу друго нямаше! В събота вече беше смъкнала  високата Т!

Сега сме сравнително добре, но вчера УНГ на баткото ми каза, че май сополите му са алергия към нещо! Та и на нас май ни предстои среща с алерголог!

Нинче, Слънце, дано децата скоро са по-добре! Нинче, съжалявам за случилото се, но то нещата стават винаги когато гледачите са повече!

Петя вече така се катери, че не мога да я озаптя! Да се отпусне да ходи обаче не иска! Сега сме отново с баткото в къщи и отново ще една интересна седмица!

Хайде целувки от нас и лека седмица, че баткото нещо се назландисва на обедния сън!

# 677
Здравейте момичета.

Първо искам да честитя Рождения ден на Вики със закъснение. Желая и да е много здравичка и мноооого щастлива, а мама и тате да я слушат и да я глезят. Деси честито мила  Hug.
 Нинче миличкия Радо, много мъчно ми стана, и аз съм се горила като бях малка и знам колко боли, но на мен ми се разсипа тигана с горещото олио на крака и ръката, сега имам лек почти незабележим белег на ръката и като пигментно петно отпред под коляното което се появява обаче само като почернея.
Вили радвам се че му е минало на детенце и че си имате ново зъбче, след всичките мъки.
Гери много се радвам на прекрасните резултати на Симонка!   Hug
Ние вчера имахме един много приятен ден излязохме уж за по кафе с приятели сутринта та завършихме с ракия и барбекю  Crazy Та по случая аз пак трябваше да карам.

Иначе за мъжете дето се оплаквам, аз уж много си говоря с моя, всичко обсъждаме и си казваме, но неговите скатавки ме дразнят, а и той си признава че се скатава. Но и аз като Гери сама съм си виновна, защото винаги съм го жалила.

Иначе днес успях да вдигна кръвно, нали се боря да намеря къща та... Едната са я дали а на другата току що и вдигнаха цената.  Данъчните ме ядосаха, защото уж не ни бил голям дохода и ни опростиха данъка на къщата а сега пък си го искат със стара дата.  А и топлофикация в Бг са едни, платихме си всичко по банков път с триста зора а сега пращат заплашителни писма защото не са го отчели, а нашите пари ги няма в банката Crossing Arms

Мале какво съм мрънкало Crazy, не ми обръщайте внимание. Аз тук се оплаквам, че като кажа нещо на някоя приятелка в Бг ми вика " Не се оплаквай, добре сте си вие там, живот си живеете, ние тук се гърчим". Та вече не смея нищо да казвам, а като ме питат, казвам че всичко е наред и не споделям. Tired

Оставям ви да се оправям че ще ходя все пак на огледа на тая дето и вдигнаха цената, че много ми харесва мястото а и от вън е много красива.

# 678
Ето и нас ,след празниците.

Честит рожден ден на вики,да е жива,здрава и засмяна.Деси весел празник.

Нашата равносметка,от пътуването  е:  моето момче много трудно се приспособява към новата среда,няма му любимия стол за спане и няма койх да му пази тишина.Толкова се притесни,че не се отделяше от мен,даже два дни не беше акал и отказа да се храни.Вчера като се прибрахме,всичко си дойде на място и днес е най доброто анчелче на света.

Ние обаче, много обичаме да пътуваме,така че се надявам по скоро да свикне,та на всички да ни е хубаво.Сега планираме една екскурзия до гр.Шумен с приспиване за няколко дни и дълги разходки,дано това да му понесе по добре от селския туризъм по велигден.

Имаме си няколко лишейчета около лактите,та сега съм решила да го водя на кожен лекар,дано да е нещо безобидно и не се налага някаква диета .
ЕЛЛЕ,И БОБИ  е мног труден с храненето,още преди да е пробвал и се мръщи и неиска да опита,чакам го да огладнее хубаво и отгава се възползвам  и набързо му пробутвам няколко лъжички.До сега не ни се е случвало да си изяде цялата храна,яде максимум около 100-150 гр.на ядене.
Дано с възраста да го израсте Praynig

# 679
  • София
Първо да се похваля, че днес бяхме на кардиолог (по здравната каса) и съм много щастлива, защото дефекта на Монката се е смалил още повече newsm44 Дано скоро се оправи напълно силното ми момиче!

Hug Hug Hug

Я и аз да попитам - като миете зъбките на децата с паста за зъби как успявате да изплакнете пастата? При нас това е мисия невъзможна... слагам по съвсем малко паста през 2 дни, защото тя направо си я яде и не дава да и я плакна от устата. ooooh!
...
Имам сумати снимков и видео материал, който от седмица безуспешно се опитвам да кача във фейсбук, но явно нещо със сървера е проблемно. Защото преинсталирахме компютъра, връзката ни е супер, а снимките стигат до 80 процента и се проваля качването. Някой друг да има подобен проблем?

Понякога цяла седмица не успявам да се докопам до устата  Tired Ако ми разреши, просто търкам колкото даде и после му давам да си дъвче сам четката. За плакнене не си и мечтая.
За Фейсбук, успявам да кача снимки "ръчно", много досадно (една по една, по 5 наведнъж)  #Cussing out

Поли+
, ние вече пътуваме сравнително често и при Калин пък е обратното: след всяко пътуване има скок в развитието: ето днес успя сам да се качи на дивана  Shocked

# 680
Здравейте,

Чак сега сколасах да седна.
На крак сме от 7ч. В 9 и 30 вече пазарувах (сама с Елия, без колата- ужас). И тва дребното като вче, че заспа, та днес сме с нарушен график.
От 12 и 30 та до сега вися в кухнята, но резултата са 6 манджи а дребната, та има ядене за 2 седмици.

Гери- браво за хубавите новини. Все да са такива.
Нинче- и аз мисля да не го приучаваш на течаща вода.
Ние вече си чакаме гърнето и памперсите са ни почти сухи. Май скоро ще минаваме на памперс гащи.
СИЯ- ние пък вече искаме сами да ядем и като не и дам е същата картинка като при вас.
Тони- така ще е занапред. Нашата казва сладко "тати" рано сутрин. И мъжо вика- е как да му се скараш сега (в 6ч) като така сладко те буди. А мен ме буди с играчките по главата.
Ние още не се мием с паста. Нашата доки каза като станат поне 12 зъба. Сега са 6.
Шу-  Hug

Хайде аз се хоризонтирам да чета списание

# 681
  • София
Уф, голямо писане, ама да ви питам какво мислите за туй столче за кола: Maxi Cosi Priori XP http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3298083e43e6800dd

Има някаква джвъчка отдолу, върху която е самото столче  newsm78

# 682
  • София
Зеленко, ние взехме това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3298083e43e6800dd, което се води стария модел. И сме мнооого доволни. Даже се шегуваме с Ванката, че има вграден Sleep modе. Нашата Биба много лесно и сладко си заспива в него. Особено в началото си откарваше по час и половина - два, а ние с тати се чудехме какво да правим като сме си стигнали отдавна пред вкъщи. Та си имаме и дежурни книжки в колата Wink А това, което показваш е новия модел, като на нас в магазина ни обясниха, че разликата е само в материята на дамаската. Новитете били изцяло памучни. Ние решихме, че и стария модел е достатъчно добър и така....

А и другото, което направихме - държахме да го видим на живо и сложихме Бибата да седне в него. Та в "нашето" столче като я сложихме и после не искаше да я вадим... И сега вече си седи самичка отзад и се вози като глемите. Иначе се чудехме точно между Maxi cosi и Chicco, но второ нещо не ни допадна

Малко се отплеснах, дано съм била от полза. И само да кажа, че във ВВ, от където купихме нашето столче, беше с 20 лв по-евтино от цената в сайта Wink

Гери мноооого се радвам за чудесните новини при вас  Hug

# 683
  • София
  Ами да, до колкото зная всички столчета имат такава джвъчка:) За столчето, Прайори са добри, но аз бих си взела предишния модел, който няма почти никакви разлики с този и в Бейби мол-а струва 218лв. Нашето е Рьомер Кинг +, много сме доволни, само че нашето шило в торба не стои...
Гери, страхотни новини Hug

# 684
  • София
Ъъъъ, аз се записах в Продавалника в една обява за този модел, за който питах - ето я - 185 лв.: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1044828&cat=fav
Исках и мъж ми да я види като се върне от работа, но рекох да попитам първо тук  Mr. Green

Нашето настоящо столче ни е подарък, но няма положения, Калин спи неудобно в него, а и закопчалката на колана ми е много трудна  Embarassed
То няма такава джвъчка и се чудех каква ли е  Mr. Green

# 685
Зеленко, ние взехме това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3298083e43e6800dd, което се води стария модел. И сме мнооого доволни. Даже се шегуваме с Ванката, че има вграден Sleep modе. Нашата Биба много лесно и сладко си заспива в него. Особено в началото си откарваше по час и половина - два, а ние с тати се чудехме какво да правим като сме си стигнали отдавна пред вкъщи. Та си имаме и дежурни книжки в колата Wink А това, което показваш е новия модел, като на нас в магазина ни обясниха, че разликата е само в материята на дамаската. Новитете били изцяло памучни. Ние решихме, че и стария модел е достатъчно добър и така....

А и другото, което направихме - държахме да го видим на живо и сложихме Бибата да седне в него. Та в "нашето" столче като я сложихме и после не искаше да я вадим... И сега вече си седи самичка отзад и се вози като глемите. Иначе се чудехме точно между Maxi cosi и Chicco, но второ нещо не ни допадна
Ей, това все едно аз съм го написала.С две ръце съм за това столче, ние съото купихме, а се колебаехме между него и Чико. Сложихме Боби и в двете, е опредлелно това муйю хареса повече Peace Откакто го имаме, си се вози самичък отзад, вързан и винаги заспива Rolling Eyes
Аз гледах Priori XP  и SPS, разликата е само в начина на захващане, ХР се водят по-стабилни, заради по-лесния начин за закрепяне, поне така ми обясниха в магазина, но аз лично не видях такава голяма разлика, че да си заслужи разликата в цената и взехме Priori SPS Peace
ЕДИТ
Зеленко, сега видях столчето от продавалника - нашето е абсолютно същото, но ми се струва много висока цената, която искат за него, ние нашето го купихме за 240 лева, а това , ако е употребявано би трябвало да е доста по-евтино newsm78

# 686
  • София
Ми пише, че е ползвано около 15 пъти  newsm78  Уф, като не може човек да се разходи по магазините, много е гадно  Rolling Eyes
Цените по интернет магазините понякога са малко шантавички...

СПС има една обява за 150 лв.

# 687
Зеленко нашето е такова, с Боян го ползвахме сега и с Яна. Страхотно е! Тази дръжка за която говориш затяга коланите за да не мърда съвсем и да е почти заковано за седалката на колата. Бих казала че би бил най добрия избор (според мен) за столче!

Ние се прибрахме от огледа, къщата е страхотен размер, но има нужда от генерален ремонт! И тази няма да е! Мамка му!

Иначе нашия оглед премина от оглед към бегом до поликлиниката. Боян почна да повръща, дори и в поликлиниката повърна, но доктора прецени че тъй като нямаме записан час, няма да ни види и че не е спешен, въпреки че плачеше, беше жълт и повръщаше почти в краката им. Та ни каза да сме се приберяли пък той щял да се обади. След това обаче дойде проблема с прибирането. Боян няма сили да ходи, Яна се дере че не ще да седи в количката, няма нито рейс нито такси, Кой не си купи кола още другата седмица те па на! Crossing Arms Ако ще на сто години, без ни една екстра и голяма като Тико, но само да има къде да се седне, да се движи и да не ни вали.! Другия вариант е да изхвърля таткото от тази която имаме сега Crossing Arms Прибрахме се най накрая, помолих Боян да се опита да повърви 15-20 минути докато стигнем до големия магазим, поне да не сме на студа, но за щастие мина едно такси и се качихме. Та така излязохме 2:30 уж за малко пък се прибрахме 17:30.
И това все уж тук в квартала ooooh! Добре че имах някакви пари че имам лошия навик да излизам без стотинка.
Отивам сега да пуша една цигара че май дребното няма да заспи.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 19:50 от Шу

# 688
Зеленко, много хубави работи съм ела за точно тези столчета, ако не бързахме щяхме да търсим такова и ние. Peace

Шу, какви са тези кофти разкази пак. Hug Как е Боян сега?

Аз най-накрая успях да сложа снимки и клипчета в бук-а - благодаря ви за отговорите за този проблем. Peace

# 689
Тони мерси че питаш. Спи, като се прибрахме повърна още веднъж и го сложих да спи. Обади ми се все пак доктора, каза да му следя температурата и да го оставя да спи колкото иска. А утре ако не е по-добре да се обадя за час.

Общи условия

Активация на акаунт