СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21

• 7 236
  • 176
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Върнах се от разходка и съм готова за разправия box

Покахонтас, не си сама Mr. Green Не харесвах Бойко като кмет, явно няма да го харесам и като министър-председател. За София освен едни 5 км околовръстно (за 4 години!!) друго аз лично не видях да направи. Живея тук откак съм се родила и единствено видях реално свършена работа през първия мандат на Софиянски (за корупцията няма да говоря, то е ясно, че всички краднат и с г*за си). Бат Бойко докато кметстваше, беше зает основно да се оплаква, че правителството му прави сечено. ooooh!

за мене лично бат Бойко не става за нищо друго,освен за ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС,то си му личи...........
  202uu

# 61
Тъкмо щях да ви се хваля че и аз днес си купих руски бонбони, ама многоооо и сега видях, че щели да ми трябват за бой.

Готова съм да защитавам Варна с мляко, далеч стрелям  Joy ша знайте и бонбони за успокояване на нервите имам.

Анита, много ми е жал за детето, дано бързо да се оправи. Praynig  bouquet

# 62
  • София
*мамаРени* newsm78 и откъде достига до тази мъдра мисъл? Искаш да се надпръскваме ли ... хахахаха
Пояснявам gorbi пита .. кой е любимия й град и аз отговарям Стара Загора..
Тоя вятър хич не ми се отрази добре днес - отвисях си във форума...а и децата се успаха ...и ей докъде води...до обяснения Sunglasses

# 63
Убихте ме. И аз ще участвам в надпръскването, за БУРГАСССССССС  Mr. Green.
Аз по принцип харесваХ Бат Бойко, но напоследък почна да ме дразни с неговите измишльотини.

# 64
Ай стига сте се надпръсквали  Naughty Ценен матриал да хабити ooooh!

# 65
  • София
Бат Бойко докато кметстваше, беше зает основно да се оплаква, че правителството му прави сечено. ooooh!
Peace
И сега прави същото  Mr. Green Продължава да се оплаква от правителството на Станишев  Mr. Green

# 66
Eй да се включа на страница 5! Моето любимо място за живеене е село Чернево Mr. Green Когато бях дете седях при баба и дядо цяло лято и никога не съм предполагала, че ще живея тук!
Ноооооооо относно пръскането ще се присъединя към Варнааа  Mr. Green

# 67
Голямо надпръскване ей, аз ще участвам за Ст.Загора. Там учех гимназията, татко е от там иначе майка си е от Сф. и тук съм родена и израсла ама нещо не се кефя напоследък хич на столицата, много мръсно и задръстено, не се трае, и кучетата ми идват в повечко  smile3514 А за бат Бойко просто не ми се коментира, бандитска държава сме и сме си взели и такъв премиер бандит, отврат. Да прощават тези дето са му фенки...

# 68
Стига сте се пръскали една друга! Предлагам по-конструктивен подход - да се съберем пред министерството на финансите всички майки-кърмачки и да удавим в кърма великите умове там, че и без това няма да има кой да я пие, ако се върнем на работа!

# 69

Като се заговорихте за градове и аз да си кажа - въпреки, че съм родена в Сф никога няма да тръгна да скачам на тема "Сф - провинция" - най-малкото защото е тъпо. Моят любим град е Плевен.

Ам'чи имено! То софиянци са една шепа народ и се държат на положение, а рипат точно псевдо-столичаните, дето веднъж наели квартира (недай си боже купили жилище) в София, забравят родните места. Ама манталитета им не ги забравя. Жалки са! Ама живи и здрави да са! Wink
Както доста често се е казвало тук, а и не само - селянията не е географско понятие, а състояние на духа! Wink

# 70
  • София; Дружбето
Стига сте се пръскали една друга! Предлагам по-конструктивен подход - да се съберем пред министерството на финансите всички майки-кърмачки и да удавим в кърма великите умове там, че и без това няма да има кой да я пие, ако се върнем на работа!
Joy нави мееее

# 71
  • София
Както доста често се е казвало тук, а и не само - селянията не е географско понятие, а състояние на духа! Wink
именно  Peace
sima_max абе май само залудо ще си хабим кърмата ди ги пръскаме великите умове...ама за идеята съм съгласна...

# 72
  • Варна
Само Варна...! Само Варна! Crazy
Не съм съгласна , че Бургас е най-скъпия град също... smile3533 Ние водим в тая класация bowuu

Надина, кажи откъде купуваш руските бонбони във Варна?  bouquet

# 73
  • Бургас

Ам'чи имено! То софиянци са една шепа народ и се държат на положение, а рипат точно псевдо-столичаните, дето веднъж наели квартира (недай си боже купили жилище) в София, забравят родните места. Ама манталитета им не ги забравя. Жалки са! Ама живи и здрави да са! Wink
пфуууу, Наталия!!! Абе толкоз хубаво се изразяваш, по дяволите!!! Яд ме е сега, че туй не съм го написала аз!!!  Crossing Arms

# 74
  • Варна
Ай сега как обидихте 2/3 от Софетата....smile3532 smile3508 Ей така стават търкалите...

Общи условия

Активация на акаунт