СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21

• 7 254
  • 176
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Бибси, аз май живея съвсем близо до Надина и ако не ти отвори, звънни и ще ти помогна да влезем с взлом - тези руски бонбони има да ги сънувам сега!

# 92
 smile3534 свършиха боните. Ще се ходи пак явно щом гости ще чакам. Ми аз от почти всички видове взех по 3 просто да опитаме, набелязох си вече кои ми а'аресват и кой не и утре на пазар, за да има резерва вече.

За ибей не разбрах как плащате с кредитна карта или с наложен платеж  newsm78

# 93
Да се похваля. Дойде ми чантата от ибей: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605573 … 123#ht_500wt_1182 . Не е в никакъв случай малка. Колкото нормална раница е. Побира ми всичко. Има 3 джоба с много прегради вътре. Излезе ми 25лв  Peace

За градовете, аз обожавам Пловдив. Ненавиждам Варна.  Peace

Има ли икона за гъзоблизане?  newsm78

Eто ни хубава новина  Peace Честита придобивка, пожелавам ти всички мъже да падат след теб  Hug
За градовете - стигнах до извода, че Плевен е най-предпочитан  newsm68
Близачи да искаш, душко  Laughing

# 94
sima_max  утре директно в Надина, че е бонбоноунищожител... пак няма да останат  hahaha

# 95
Ееее издаде мъ, сега ши мъ накарате да осъмна пред магазина за да заредя, току виж сте дошли по ранина.  Thinking

# 96
  • Варна
Да се похваля. Дойде ми чантата от ибей: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605573 … 123#ht_500wt_1182 . Не е в никакъв случай малка. Колкото нормална раница е. Побира ми всичко. Има 3 джоба с много прегради вътре. Излезе ми 25лв  Peace

Bebeshondel, аз пък си купих нова новеничка от магазин тук в същите цветове като количката ми, за 18 лв...(твоята май е ползвана,а?)
 smile3533
А Надина, аз плащам през Pay pal. Като там съм си регистрирала карта - кредитна  Peace
Хайде да се съберем, някой ден, да се разправяме, Бебешондел съм сигурна , че знае много далавери в онлайн шопинга и ще ни светне... Flutter
А и не съм виждала доста бебета и майки, откак бяхме с кореми големи... hahaha
Лека!

# 97
Така ли ? Я кажи от кой магазин на самсонайт я взе? Аз обиколих всички и такава раница не видях  newsm78

# 98
  Много трудно ви изчетох днес  ooooh!

Да се похваля от 2 дни Ади пие сок от ябълка. Но не от шише ( от там само мляко признава ), а от лъжичка. Даже днес му дадох от чашка  и се получи.

По въпросите: За крехките ми 40г. живот в държавата България съм се убедила, че няма нищо по-постоянно от временното, най-вече лошото. Така, че като прочетох , че антикризисните мерки ще са временни ми прилоша. Добре, че са решили да опипат почвата и едва ли ще ги приемат, ако имат поне капка мозък.  За ББ няма кво да говоря. И за чеп за зеле не става!

Призовавам всички с най-добри чувства без лични нападки, откровения и приказки "заяде". Не си струва! Лека нощ  Hug

# 99
Мили мами, като ви прочетох тази вечер наистина тъжно ми стана. Няма да ви занимавам с душевните си терзания, но погледнах първа страница и аз поне видях доста имена, които не съм срещала в последните теми...Нито ми се доядоха пуканки, нито ми беше забавно...нито пък имам желание да споря с който и да е било. Просто си мислих, че в такъв форум майки ще се радват едни други на първите усмивки, зъбчета или стъпки на децата си...или ще си помагат взаимно, когато са болнички, ще си дават съвети и т.н. Ами изтрих си и албумчето на моето дете от септемврийчетата. Уиш, пари да ме изтриеш от първа страница не чакай, ама само място ще ви заемам. Пожелавам на всички да бъдете по-толерантни  Hug

# 100
  • Бургас
Добро утрооо!!! Наспахте ли се момичета и момчета?  Party

Мойто мъж днес става на цели 34 години! Да ми е жив и здрав и да ме търпи цял живот му пожелавам!  Party
Ай, да ви турна една виртуална почерпка, че тъй ми е по-изгодно, отколкото на живо!  Mr. Green

Гаци, за роклето- мине ли моята юнска сватба, мога да ти я пусна за твоята септемврийска!  Flutter Ми тъй де, аз смело я поръчах S размер, да видим ще успея ли изобщо да се намъкна в нея.  Crazy
В Ибей и обувки харесах за нея, ама в един момент реших, че са прекалено екстравагантни и засега съм пас.

Абе, момичета, много ми пада косата бе- цялата къща е в мои косми, адски дразнещо е това. Някакви ампули ли да купя.... newsm78

Айде, ставам. Ще скокна до сладкарницата в центъра на нашето село (arllina, и аз кат теб  bowuu hahaha) да купя по една малка тортичка- за свекъра (че и той рожденник) и за моя мечо  Flutter да ги изненадам като станат.

# 101
Добро утро!

Днес кафето е от мен

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 102
  • София
Добро утро мацки!
LaDiDa да са ти живи и здрави рождениците! Аз си купих ЕМК / Есенциални мастни киселини / на Аквасорс и мисля, че нещата вървят на оправяне...няма и месец откакто почна косопада и сега съм оки...
Мързела  Wink wish  , tsveta честити ви и на вас половин годишни бебковци...и на мами slavip, geri bs също...
Днеска се очертава хубаво време...ще бъде спокоен форума явно... Wink
Опс..: Stefi Stefi мерси за кафето...
Лъки това с отписването малко банално идва...но щом така си решила..Лично на мен ще ми липсваш!

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 07:30 от EmiR

# 103
Добро утро!
Малко време ме нямаше, ама много скандал съм пропуснала. Не съжалявам!  Wink
Кафето изглежда вкусно - мерси, Стефи Стефи!
Днес ще съм навън доста време, смятам да ида пак с метрото до банката и до Борисовата. Приемам компания Wink Банката е зад Университета - БАКБ. Баш до метро спирката.
Ванина, ама приказен ти е аватара бе  Heart Eyes

# 104
Здравейте мацки!

Честити половингодинки на сладките бебочета!

Вчера хич не ми се пишеше Confused Разбрах, че една от близките ми приятелки има рак на гърдата и ми беше ужасно  Cry Добре, че е го е открила сравнително рано, макар че имала разсейка при лимфните възли под мишницата Sad Много бърза тая болест бе! Close Декември е била на мамолог и не е имало нищо! Ох не можах да се въздържа да споделя, че много гадно...

Едно ми е интересно от вчерашния спор: Защо като някой спомена, че селянията не е географско понятие и изведнъж наскочиха разни обидени??? Та и чак преминаха границата с грозен изказ!
Варна&Бургас crew присъединявам се с подкрепа  Mr. Green

Аз вчера установих, че незнайно как съм качила 2-3 кила  #Crazy и започнах ограниченията. Атракция я сподели какво правиш с плодовия ден? Караш ли го, заменяш ли го с нещо или директно го пропускаш?

Благодаря много на Брекетната група за подкрепата! На мен ще ми вадят двата 4-ти горни зъба и то утре  #Crazy Не може да се избегне, тъй като при мен изкривяването е доста сериозно и дори имаше вероятност, за да има ефект да трябва да се оперира челюстта. Моята зъболекарка, която ще ми слага брекетите, се е консултирала с няколко ортодонти допълнително и решението е вадене. Та така, утре вече няма да има връщане назад  Crazy

ЛаДиДке, да ти е жив и здрав бате ти и много да те обича, да те слуша и само да те радва! А за косата, на мен ми намаля косопада откакто пия ленено масло заради Катето  Mr. Green Ама тя ЕмиР ти е казала за ЕМК де.

Мацките от морето
, моля помагайте! Търся вила под наем с басейн, и хубав двор, гледка, за 6 човека, за юли  Mr. Green Нещо не мога да открия нито една, която да й е наред всичко  Tired Освен една, ама вече е заета!

Айде ставам, че Катюша се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт