Пъзели 16

• 29 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

Ле-леее, че омазани сметки водим  Joy, нямаме ли счетоводител?
Добре, че сме разбрани, че ако имаше докачливи  ooooh!
 Joy Joy Joy

# 586
  • София

Ле-леее, че омазани сметки водим  Joy, нямаме ли счетоводител?
Добре, че сме разбрани, че ако имаше докачливи  ooooh!
 Joy Joy Joy

hahaha
Тези 5 лева ми тежат от миналата поръчка. Винаги помня, когато имам да давам  Mr. Green

# 587
  • София
редактирам се.

Hug

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 12:12 от Dragon's Bride

# 588
Не съм я пуснала поръчката, защото нямам толкова пари в картата Blush утре следобяд ще я пусна, така че на всички желанията ще бъдат изпълнени Hug

# 589
Здравейте мацки,

Запалена от вашите красоти и аз се заех с реденето на един пъзел. Предствалява пейзаж от Кадис. Обаче имам проблем с реденето на небето и морето. Всички части ми се струват ужасно еднакви и не мога да разбера кое къде да сложа. Иам ли някаква тънкост при реденето на такива части? Ще съм ви много благодарна, за съветите.

# 590
Пък в Листопад затворниците нареждат пъзели, бяха разделени в панички, доста части но не видях пъзела  Mr. Green

# 591
  • София
Здравейте мацки,

Запалена от вашите красоти и аз се заех с реденето на един пъзел. Предствалява пейзаж от Кадис. Обаче имам проблем с реденето на небето и морето. Всички части ми се струват ужасно еднакви и не мога да разбера кое къде да сложа. Иам ли някаква тънкост при реденето на такива части? Ще съм ви много благодарна, за съветите.

На коя фирма е? Дано да е някоя с уникални парченца, иначе ще откачиш  Simple Smile Единият вариант е да ги наредиш в редички - в едната хоризонталните, в другата - вертикалните (с малко повече тренинг ще ги разпознаеш веднага). След това взимаш, примерно, едно хоризонтално парченце и вървиш покрай вертикалните и гледаш, кое горе-долу ще си пасне. Може също така да обърнеш внимание на някои по-странни парчета - примерно, с по-голям стърчащ край и да търсиш съответното парченце, което е изрязано повече. Най-добре е да почнеш от някой ъгъл на рамката, защото тогава търсиш парченце, което трябва да си пасне на две места. Изобщо, гледаш да редиш там, където вече има парченца, които образуват ъгъл. Дали обясних така, че да се разбере  newsm78 Но като цяло е въпрос на налучкване. Освен това те не са абсолютно еднакви на цвят, като ги подредиш в редички и поредиш малко, ще започнеш да различаваш отделните оттенъци.

# 592
Актуализирах списъка с хората, които са превели пари Peace
И следобяд я пускам поръчката.

Деси, добре си го обяснила. Мога да допълня само, че може да търсиш такива ъгълчета където примерно ти трябват 2 стърчащи или 2 дупки и така по-лесно ще си оформиш следващото ъгълче...

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 11:11 от blue_dream

# 593
  • Казанлък(Бургас)
 Здравейте !
Този сайт обсъждали ли сме го? Ако правилно съм разбрала правят доставки в цяла Европа за 4 лири.  newsm78
http://www.alljigsawpuzzles.co.uk/

Просто видях ,че там ги има двата мечтани от мен пъзела.  Mr. Green
http://www.alljigsawpuzzles.co.uk/shopping/shopexd.asp?id=2400
http://www.alljigsawpuzzles.co.uk/shopping/shopexd.asp?id=1349

# 594
Postage and Packaging is from £4.00 for anywhere in Europe and from £5.00 for worldwide delivery If you are ordering from outside the UK the easiest way to work out your postage is to select the jigsaws you would like and then go through the checkout process. It will then automatically work out your postage before you need to pay.

Пише, че доставката започва от 4 брит. лири за навсякъде в европа, но ти казва накрая колко общо, след като оформиш поръчката, преди да платиш.

# 595
yanac, тези пъзели и от мен са мечтани. Много ме е яд , че не си ги поръчах като ги имаше в сторето,все се надявам да ги заредят пак.

# 596
  • Казанлък(Бургас)
Ох , zai  и мен ме е яд ,че не си ги взех. Наближаваше Коледа , и реших първо да купя подаръци на хлапетата , и ако ми останат пари да си ги взема. Пари ми останаха ,но пъзелите бяха свършили.  Sad  Нищо , някой ден може и да се сдобием с тези пъзели.  Wink

blue ,сега като се зачетох , права си !  Peace

# 597
  • Тук и сега
Блу, след малко слизам до банката да пусна парите. И съжалявам за забавянето... Embarassed

# 598
Здравейте мацки,

На коя фирма е? Дано да е някоя с уникални парченца, иначе ще откачиш  Simple Smile Единият вариант е да ги наредиш в редички - в едната хоризонталните, в другата - вертикалните (с малко повече тренинг ще ги разпознаеш веднага). След това взимаш, примерно, едно хоризонтално парченце и вървиш покрай вертикалните и гледаш, кое горе-долу ще си пасне. Може също така да обърнеш внимание на някои по-странни парчета - примерно, с по-голям стърчащ край и да търсиш съответното парченце, което е изрязано повече. Най-добре е да почнеш от някой ъгъл на рамката, защото тогава търсиш парченце, което трябва да си пасне на две места. Изобщо, гледаш да редиш там, където вече има парченца, които образуват ъгъл. Дали обясних така, че да се разбере  newsm78 Но като цяло е въпрос на налучкване. Освен това те не са абсолютно еднакви на цвят, като ги подредиш в редички и поредиш малко, ще започнеш да различаваш отделните оттенъци.

Деси, не знам на коя фирма е, нещо никому неизвестно, предполагам. Брат ми ми го изпрати от Испания преди 5 год. , и определено не е с уникали парченца. По няколко пасват на едно място и аз просто не мога да разбера кое е вярното. Освен това не съм съвсем сигурна дали съм наредила правилно рамаката, там където е небето - ми те всички части посват навсякъде (почти), а те едни объркващо преливащи облаци.... #Crazy

# 599
  • София
Я пусни една снимка на рамката в галерията ни, щИ кажем правилно ли е наредена.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт