Пъзели 16

• 29 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Щом е от Испания пъзела, предполагам, че е на Едука. Те нямат уникални парченца, много им съвпадат частите. Поне техните пъзели които съм редила аз, за това не са ми от любимите.

Качамаче, не можеш ли да намериш картинка от нета да видим пъзела.

# 601
Поръчката е пусната сега ще чакаме да ми кажат колко е транспорта в крайна сметка и да се надяваме всичко да е точно като пристигне.

Другата хубава новина е за Марти, Зори и Зоя - пъзелът с подправките от Буктрейдинг е тук и утре ще са при мен Grinning

# 602
Zai,не можах да нямеря нищо. Довечера като се прибера от работа ще го снимам и ще ви го пусна.

# 603
Така, новини за поръчката

Пъзелите тръгват утре и от 50 брит. лири за транспорт ми върнаха 31. Така че транспорта ни общо е 19 лири. До довечера ще го разпределя Peace

# 604
  • София
 Hug Бравос! Тва се казва цена на доставка. Ама и тоя път сме по-малко.  Thinking

# 605
Какъв е изводът - по-чести поръчки на групички по малко  Laughing

# 606
  • София
Hug Бравос! Тва се казва цена на доставка. Ама и тоя път сме по-малко.  Thinking

И пъзелите са по-малко...

# 607
  • Стара Загора
АЗ получих Дисни панорамата от Мама Галка и  един пъзел на Клементони 500ч ( подарен на дъщеря ми ), но аз  ще го редя сигурно Simple Smile
Синът ми е болен от варицела преди малко бяхме при личната, ще се гледаме вкъщи, може  и да имам време да напредна с пъзела.

# 608
 tanya_p , бързо да се оправя детенцето и по-малко пъпки.Преди 10 дена я изкара и моят син, беше ужас от пъпки.

# 609
  • София
Горкото дете! Таня, бързичко да се оправяте!  Hug

# 610
  • Стара Загора
Неудържимо див си е както винаги, няма Т, той от вчера има две пъпки нямаха връх, не знаех че така почва. Следобеда  след яслата вече има доста.
иначе това е пъзела подарък за Никол - http://www.oakridgehobbies.com/index.php/catalog/product/view/id … zle/category/152/

# 611
  • Русе
Таня,силно ви прегръщам и бързо да се оправяте Hug
Аз два дни,не съм влизала,и само хубави новини гледам.
Аз днес ще ходя до пощата да си взема пъзелите от мама Галка  Wink
Blue,да знаеш само как ме зарадва newsm44.Кажи колко пари трябва да ти преведа.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 08:54 от Зори

# 612
Аз нищо не свърших с транспорта снощи Blush ама нямах сили да смятам... Днес по някое време ще е Rolling Eyes

Пък за Буктрейдинг и аз се изненадах доста и забравих да питам каква му е цената Rolling Eyes но и това ще се разбере днес...

# 613
Сега разгледах сайта на Буктрейдинг и пъзела го има там на цена 19.90лв.
Ето го http://www.booktrading.bg/index.php?s=10&product=100004911.
Между другото са заредили и други нови пъзели.

# 614
Сега разгледах сайта на Буктрейдинг и пъзела го има там на цена 19.90лв.
Ето го http://www.booktrading.bg/index.php?s=10&product=100004911.
Между другото са заредили и други нови пъзели.

Аз вчера като гледах, още не ги бяха добавили. Въпросът е, че има онлайн цена 16.92 лв. и не знам на мен на коя ще ми го изпратят Thinking

Общи условия

Активация на акаунт