Отговори
# 270
Ами да, подомна е на нашата, но тази май и за шезлонг става.
Вероятно ще е полезна,  бебетата обичат люлеенето.
Аз имам, тай че засега съм се оборудвала с подобни забавления, само место да намеря, трябва да изхвърля нещо от стаята на малката за да побера първо един скрин за нещата на бебето, а за люлка, дано до 6 м забогатеем от колелото на късмета и  купим къща с дворче. Иначе низнааам Laughing

Отесня ни къщичката, не е добре това.

# 271
Мама Желя,честит рожден ден!Много здраве,щастие,дълголетие,послушен съпруг и деца smile3525
Времето е прекрасно,аз имам да уча за изпит за утре...много съм добре:)От вчера насам ме наболява кръста,но като менструални болки.Не са силни,ама да питам нормално ли е?
Хубав и усмихнат ден на всички ви  bouquet

# 272
  • Варна
Алексова ето такава имам предвид
На Фишер прайз са супер, ама толкова пари за лщлка ми е малко тъпо да дам...
И аз искам нещо такова, но още до никъде не съм стигнала с покупките и не съм разглеждала за такива люлки. Точно тази, която си показала мисля, че ще е много функционална. След това може да се ползва като столче мисля.

Харесах си поличка от Conti, че дори и две.  Mr. Green

Забравих да кажа, остават само 4 девойки от които чакам превод.

# 273
тендерче, според мен трябва да се обадиш на лекаря си. Понякога контракциите се усещат като менструални болки

# 274
Да кажа, че във фейсбук съм Таня Божанова   newsm03  wavey

# 275
А аз сьм Zlatina Chobanova! Peace във фейсбук!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 12:27 от zlatnata

# 276
Minko Eli Minkovi....  съм аззз във фейсбук Laughing

# 277
  • Обетованата земя
Пепси и от мен паричките са вече по сметката ти  Peace. Пратих нашия тати да ти ги преведе, а на основание му казах да пише поръчка Асда и моето име. Simple Smile
Мама Желя, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Аз малко поработвам от къщи и се дразня, че не съм навън-такова хубаво време, ама от 4 4аса сме на лекцийкаааа  Whistling, така че пак ще се излиза Simple Smile

# 278
утре ще ми доставят поличката от Конти, тези са супер бързи, браво.

newsm44 newsm44

# 279
  • Варна
утре ще ми доставят поличката от Конти, тези са супер бързи, браво.

newsm44 newsm44
Сега ги запитах за размера на един от моделите, да видим какво ще ми отговорят.

Пепси и от мен паричките са вече по сметката ти  Peace. Пратих нашия тати да ти ги преведе, а на основание му казах да пише поръчка Асда и моето име. Simple Smile
Тук са.  Peace

# 280
  • Средната земя
Момичета късно ли е да се включа и аз за поръчка от Асда?

# 281
Пепси и аз към 10ч. преведох парите, но чак сега се прибрахме от разходкат и затова не съм писала.

# 282
Момичета айде навънка да разхождате коремите, я вижте какво хубаво време е навън.Само за миткане Simple Smile

# 283
  • София
Момичета айде навънка да разхождате коремите, я вижте какво хубаво време е навън.Само за миткане Simple Smile
Айде, ама съм на работа, а така не ми се седи в офиса!  newsm45
Момичета помогнете с някоя и друга идея за подарък на мъжа ми , че в понеделник е рожденник! Не ми се иска - пуловер, риза, парфюм...... newsm78
Приемам идеи всякакви !  #Crazy

# 284
Пуууу, баш като за петък , не мога да си вдигна главата от работа, пък хич не ми се работииииии искам на разходка

Мама Желя,  честит рожден ден  newsm59 М
много здраве ти желая , късмет и най-сладкия подарък през юни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт