Отговори
# 285
И аз сьм на работа! newsm45 А искам и аз на разходка не ми се стои в тоя хотел!!!!!!!! atwork

# 286
Момичета айде навънка да разхождате коремите, я вижте какво хубаво време е навън.Само за миткане Simple Smile
Айде, ама съм на работа, а така не ми се седи в офиса!  newsm45
Момичета помогнете с някоя и друга идея за подарък на мъжа ми , че в понеделник е рожденник! Не ми се иска - пуловер, риза, парфюм...... newsm78
Приемам идеи всякакви !  #Crazy
Защо не наемеш някоя парти агенция да ти украят дома с балони, не е скъпо, а е чудесна изненада.Купи една торта, да ти надуят балони и да ги разпръснат из цялата къща, скоро една приятелка го направи на мъжа си и той остана очарован.Мисля че към 40 лв и излезе изненадата с балоните Simple Smile

# 287
И аз сьм на работа! newsm45 А искам и аз на разходка не ми се стои в тоя хотел!!!!!!!! atwork

в кой хотел си ?

# 288
От днес съм в 7-ми месец  newsm44 newsm44 newsm44 само да се похваля

# 289
Мама Желя,  честит рожден ден   nbirthday newsm59 newsm67  party023 Gift   bouquet

Честито.
И аз от днес съм в 7-мия месец и много се кефя.

Момичета помогнете с някоя и друга идея за подарък на мъжа ми , че в понеделник е рожденник! Не ми се иска - пуловер, риза, парфюм...... newsm78
Приемам идеи всякакви !  #Crazy

Аз бих ти предложила да му вземеш някой хубав портфейл и колан, разбира се ако има нужда де.

П.П. Във ФБ съм Надя Попова

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 14:59 от Киди

# 290
Изчистих,сготвих,пуснах пералнята,съдомиалната,изкъпах се,чакам да простра................и вече седнах!И закво се трепах толкоз да ме пита някой,като че ли ме гони бързия влак! #CrazyНещо напоследък ме пере съчмата и постоянно си намирам работа ама ей тъй добре да се пречукам,че да може после да охкам подобаващо!
Диди,цяла нощ сънувах как закъснявам за лекцията и идвам в 6 без 5 JoyУбих се да пустосвам как може да съм така загубена и да не дойда навреме,а закъснях,щото не бях си погледнала часовника!И настъпи голяма трагедия-как можах да изтърва точно лекцията за раждането! hahahaБолен мозък еееййй!

# 291
Извоювах си подарък за след раждането   Whistling Малко културни мероприятия... Няма само кърмене, я!

# 292

в кой хотел си ?

В хотел "Бьлгария" на центьра! Peace

# 293
  • Варна

Хихи, видях аз, ама си мълча да видя кога ще се усетиш.  Crazy

# 294

в кой хотел си ?

В хотел "Бьлгария" на центьра! Peace

ауууу
ама найстиан много гадно  hahaha

аз съм на джумаята

# 295
Благодаря на момичетата, които внесоха парички до момента, с Nataliiii и nikolovi се разбрахме утре да се видим, очаквам от другите преводи.  Peace
Тъкмо ще се запозная и с Натали   Laughing

# 296
аре тия, дет' са се разчистили, разготвили и т.н. да дойдат у нас... разпределете си задълженията, аз няма да ви се бъркам...

неее... изпизх си НутриМаг-а сутринта, че втора нощ се сещам посреднощите и не го пия... е НЯМА ТАКЪВ ПАРЦАЛ!!! тъпо ми е, спи ми се, като заспя ми е едно... уффф, докато заспя, жадна съм за 3-ма... изобщоооо... мрън, мрън, мрън, мрън... МРЪН!

# 297
Моля ви като пускате покани в фс пишете кои сте,за да не ви пратя незнайно къде Whistling

# 298
Здравейте и от мен!

Etka_Koketka май те видях при Папукчиев, или се бъркам?

Ние финално сме госпожица (моля за розово щъркелче)  newsm44 и съм много щастлива. Тежим 1,330 кг. и сме напречно.
Само дето ще ме прецакат с 8 дни болничен и трябва да си пусна отпуск, не зная това как ще се отрази на майчинството. Счетоводителката каза, че щели да ми резнат малко!
Получих някаква алергия, най-вероятно от новия ми крем, цялото лице ми е в подутини и ми е много кофти. Изписаха ми някакви мазила, па да видим.

Това отмен, връщам се да чета.

Мама Желя, Честит трожден ден
Много здраве, любов и сладко бебе на финала!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 15:03 от Lorkaa

# 299
  • С-я
Лорка,

и аз съм при Папукчиев. Да не сме си съседи някъде из младостите?

Общи условия

Активация на акаунт