Отговори
# 240
Честит Рожден ден, Mama jeia!!!   party023 newsm59

# 241
  • София
Честито и от мен на мама Жея, присъединявам се към всички по-горе пожелания!
Весел и усмихнат слънчев ден!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:35 от kali_diankova

# 242
  • Велики Преслав
Здравейте момичета и от мен! Не пиша често, но винаги изчитам какво сте писали!!!
Добре дошли на новите мами и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мама Жея-пожелавам ти най вече прекрасно бебенце на финала  bouquet  bouquet   bouquet
Днес е моят ден от месец март - да се надяваме че така ще е до края на деня - слънчев и прекрасен.
И накрая, може ли един съвет - какво ще ми препоръчате столче за кола или шезлонг!!!!!
Усмихнат ден от мен на всиииииииииииииииииички ви!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 243
  • София
Днес ще е интересен ден за мен, моля стискайте палци да имам късмет.
fingerscrossed

Хора къде се изгуби СОФИ  newsm78 Май тръгнаха по разходнки по слънчева Варна и ни забрави  Grinning

# 244
  • Пловдив
Мама jeia  bdbaloni Да си жива и здрава,много обичана и юни да си имаш най-послушното бебче.
Аз току що се върнах от банката.Пуснах паричките на Пепси.Сега ще чакаме дрешките.Аз цяля нощ ги сънувах

# 245
Мама Жея  hbday

На мен също са ми доста подути краката и от дълго време едва закопчавам ботушите си и дано да се стопля че да минаваме на обувки  Whistling Незная да има нещо което да помага, на мен лекаря ми каза да си ги държа на високо, но то неможе постоянно ...

# 246
Здравейте момичета и от мен! Не пиша често, но винаги изчитам какво сте писали!!!
Добре дошли на новите мами и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мама Жея-пожелавам ти най вече прекрасно бебенце на финала  bouquet  bouquet   bouquet
Днес е моят ден от месец март - да се надяваме че така ще е до края на деня - слънчев и прекрасен.
И накрая, може ли един съвет - какво ще ми препоръчате столче за кола или шезлонг!!!!!
Усмихнат ден от мен на всиииииииииииииииииички ви!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ами и двете си набави, но всичкоси зависи от детенце. Някой не седят в шезлонги, аз пък се родих с това чудо с моята кака.
Столче за кола ти трябва за возенето, но вкъщи можеш да го ползваш и като шезлонг, но то няма пълно легнало положение и не е добре детето да стои повече от 2 ч в него.

Аз лично имам две столчета( едното го продавам , че нямам място), позната ще ми даде шезлонг и съм взела и активна гимнастика за разнообразие, еднана чико, която се поставя като мостче над бебчето и има дранкулки и към крачетата пак едни педалчета.

но си прецени, всичко си е до възможност, може да изкараш и без шезлонг например.

# 247
Честит рожден ден на мама жея!!!!!!!!!!!!!!!!Жива и здрава,и весело и здраво бебче на финала!!

# 248
Аууу, хареах си една дънкова пола от Конти и я поръчах,  ще видим какво ще получа.

Моите крака все още се мушкат в ботуша, но още малко остана. А имам ужасно слаб кокал и почти никога не си намирам ботуш по крака, та моите имаха резерва.

Но се надявам скоро да минем на обущета. Аз съм се нагледала на едни с връзки и дупчици, равни, че вече ме болят крака от токове и не се качвам много.

Вчеря си намерих и идно блузе с късо ръкавче, та дано изкарам с наличните, че аман от покупки вече.

Ражда ми се на мен вечеее, не издържам с този корем, макар, че ми е малък. Но нощем напоследък съм като пумпал, немога да си намеря място.

И все ми се яде, ужас....

# 249
  • Пловдив
Привет, момичета!
Аз минавам само да поздравя рожденичката мама Желя и да й пожелая всичко най- хубаво в живота - и естествено безпроблемно раждане.  newsm67   party023 Gift
Ще поработя малко - после ще ви чета  Hug

# 250
  • Варна
Здравейте и от мен!
mama jeia, Честит Рожден Ден! Много здраве и усмивки ти пожелавам.  newsm59

Благодаря на момичетата, които внесоха парички до момента, с Nataliiii и nikolovi се разбрахме утре да се видим, очаквам от другите преводи.  Peace

alexova, на мен пък не ми се ражда, така ми е добре. Е, малко съм закръглена, с откопчани дънки ходя, трудно ги набутвам около дупето, но нищо. Искам и аз дънкова пола за бременни, но не ми се дават много пари за нея, а и нещо модел не мога да си харесам.

Момичета, вчера на лекцията много се обърках с тези дати, а и нищо не разбрах за Orange-а. Някой има ли идея, какво ще представляват тези сбирки там?

# 251
mama jeia, Честит Рожден Ден! newsm59 Желаят ти здраве, щастие и едно сладко бебече през юни!

Pepesilight в момента в конти въобще не са скъпи полите http://www.conti-bg.com/index.php?gid=17&gname=%CF%EE%EB%E8 , има намаление не само на тях. Можеш да поръчаш по интернет и изпращат по куриер, в поръчката си въвеждаш и рамерите за да си сигурна че ще ти станат нещата за размера, който си поръчала - аз така поръчах преди и ми се обадиха да ми кажат за един модел че няма да стане този номер и препоръчаха друг номер както и други модели. Много са коректни  Peace

# 252
Здравейте и от мен!
mama jeia, Честит Рожден Ден! Много здраве и усмивки ти пожелавам.  newsm59

Благодаря на момичетата, които внесоха парички до момента, с Nataliiii и nikolovi се разбрахме утре да се видим, очаквам от другите преводи.  Peace

alexova, на мен пък не ми се ражда, така ми е добре. Е, малко съм закръглена, с откопчани дънки ходя, трудно ги набутвам около дупето, но нищо. Искам и аз дънкова пола за бременни, но не ми се дават много пари за нея, а и нещо модел не мога да си харесам.

Момичета, вчера на лекцията много се обърках с тези дати, а и нищо не разбрах за Orange-а. Някой има ли идея, какво ще представляват тези сбирки там?

Цената и е 10 лв, затова се пробвам, пък кавото излезе, смятам, че и после мога да я нося...

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛЯ! Бъди здрава, щастлива, обичана и късметлийка!

Пепси, аз пратих сутринта мъжо до ДСК, така че и от мен може да чакаш паричките. Всъщност основните ми неща от Асда са изчерпани и сега ще трябва пак да се поръчва Crazy Но ще видим все пак дали няма да се класираме за тези прословути намаления, че ми казаха, че всъщност почти винаги можело да се набавят неща от 0 - 3 м., защото те най - се застоявали, а стигали до - 80 %.

Танче и аз се чудих за Софи, защо не се е появявала скоро. Дано се обади вече, да не я мислим.

Да се похваля, че вчера ми преведоха парите от болничния, който е от 01.02., но с около 100 лв. по - малко от това, което показва нашата екселска таблица и така и не можах да разбера защо newsm78

Алексова, стискам палци и аз Peace

# 254
Добро утро!
Мама Жея, честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт