Отговори
# 300
Ох, лелее.. голямо хайманосване направихме със сетра ми днес Simple Smile от 10 сутринта, та чак сега се прибирам, ама то как да се прибере човек в това страхотно временце, едно слънце напекло... страшен кеф Simple Smile
Видяхме нашата кипра, станала е 1,450 кг... направо не повярвах... майка й и тя е вдигнала 2 кила, ама е разбираемо  Party Crazy Освен това успяхме да видим личицето толкова ясно, с едни сладки бузки и си мърдаше устничките  Heart Eyes Иначе се е настанила седалищно, но доктора ме успокои, че има още много време да се обърне Simple Smile
Сдобихме се и с комплект две гащеризончета от Барт Flutter ама те като са такива сладурски, как да им устои човек  newsm78 Grinning

Лорка... ти ли беше преди мен на прегледа ????  Grinning

# 301
Лорка, отпуската няма да ти се отрази на майчинството. Тя се плаща все едно си на работа Peace

# 302
Честит рожден ден на МАМА ЖЕЛЯ! Много щастие, любов, късмет и здраво бебче юни месец!
Лорка, честити ти розови гащи!
Мен днес ми е едно заспалоооо, ужас! Как ще изкрам още час-два на работа незнам  Tired

# 303
Лорка, честито розово щъркелче и от мен.
Ние днес в морската градина видяхме щъркели, времето е супер, а го дават и да става още по-топло през почивните дни, така че ще се отдадем на разходки.
Etka_koketka, вашата госпожица много е порастнала, браво на нея, а и на мама дето я храни  Grinning

# 304
polkidot аз съм в Дружба, но при нас няма такива сладури в поликлиниката. Много съм доволна от избора си!

Etka_koketka бях след теб, е след няколко мацки де, но те мернах когато излезе от кабинета. Това сестрати ли беше, много е сладка, разказваше много силно по телефона за бебока и видомо беше много развълнувана.
Тези дни се хвърлям и аз в покупки, досега не смеех, защото не бях сигурна за пола. Щаслива съм, че ще си имам още една глезана и приятелка.   Hug

# 305
Etka_koketka бях след теб, е след няколко мацки де, но те мернах когато излезе от кабинета. Това сестрати ли беше, много е сладка, разказваше много силно по телефона за бебока и видомо беше много развълнувана.

Да, аз съм била определено!!!!!! А гръмогласното с мен верно е сестра ми, тя имаше голям мерак да види бебочка  Grinning Grinning Grinning Кво развълнувана, сега цял ден само това ще обяснява  Wink

# 306
Честит рожден ден на МАМА ЖЕЛЯ
Върви по пътя на живота,обсипана с рози и цветя,
и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!
Пожелавам ти да си обградена от любов,много щастливи мигове и верни приятели!  newsm51

# 307
Мама Жея, честит рожден ден! newsm51 Бъди много обичана и щастлива!
Момичета и аз съм при Папукчиев! Mr. Green

# 308
  • София
Лорка, честит ти розов щъркел  stork-girl Много късмет!

# 309
  • Варна
Здравейте и от мен!
И аз подомакинствах малко, по-скоро в кухнята... Сготвих супа, основно и десерт.   chef Че тържествено съм обещала на милото другите задължения да ги оставям на него... Heart Eyes Пооправих само малко тераста - сложих си покривчицата на цветя на масичката и столчето. Сега е напекло едно прекрасно слънчице - кеф. А преди да се настаня на балкона се изкъпах и положих неимоверни усилия да се обезкосмя... Embarassed Не знам как ще я карам по-нататък в това отношение.
Сега съм с маска на лицето и отивам да се лакирам на слънчице!  Sunglasses

Честит Рожден Ден на Мама Жея! Бъди здрава, все така красива и истински щастлива майка и жена!

JJ, страхотен подарък си си извоювала, браво!  Hug

Лорка, честита мома!  Heart Eyes

Кокетчице, много е порастнала куклата - браво!   Hug

Лорка, отпуската няма да ти се отрази на майчинството. Тя се плаща все едно си на работа Peace
Аз мисля, че самото прекъсване на болничния оказва влияние.  Peace

Хубав и усмихнат, ден от мен, мацки!  Hug

# 310
Сладурки, може ли да ми кажете каква е цената на Магнерич ? Поне приблизително ......10, 20 ли ?

# 311
  • Варна
Сладурки, може ли да ми кажете каква е цената на Магнерич ? Поне приблизително ......10, 20 ли ?
Заповядай, сладурке!  Hug
30 бр. 6,92лв.  
http://www.framar.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -pid13001384.html

# 312
Заповядай, сладурке!  Hug
30 бр. 6,92лв.  
http://www.framar.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -pid13001384.html
Аааа добре, че викам айде сега и там 20 лв  Blush

# 313
  • София
Здравейте мили тумбачета,
Хайде и аз да ви почерпя днес , че малкото ми братче става днес на 18 години Simple Smile

Мама Желя, Честит Рожден Ден

Пожелавам ти много здраве и щастие,  и най-сладката беболинка през юни.

# 314
Здравейте мили тумбачета,
Хайде и аз да ви почерпя днес , че малкото ми братче става днес на 18 години Simple Smile

Да ти е жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт