Отговори
# 75
Ив83,днес нямаше банани! JoyДруго папахме! hahahaВзех ти договора,да знаеш,че е в мен-само да ме сетиш да ти го дам,щот съм блейка!
Аз тая вечер доста преядох и сега грухтя....лошото е,че продължава да ми се яде обаче!
ихихих  Joy мармотка хапвай си каквот толкова сега ти се е паднало
 ще имам в предвид че дог. ми е в теб, надявам се във вторник да се видим,  Peace

# 76
Здравейте. Трудно ви изчетох, много пишете.  #Crazy
Сега съм в Пампорово и разпускам уж, но така ме боли гърба - целият гръб, а не кръста. Някоя с подобни проблеми? Особено в областта над бъбреците.
Estelita, като минахме през Асеновград днес, и сняг валеше, и слънце грееше. Simple Smile
Pepsilight, а като тръгне поръчката към нас, след колко време ще пристигне, знаеш ли?
Коя мама беше писала - сори, че забравих - че таткото като си сложи ръката на корема, бебокът спира да рита. Ми и с нашия татко в последно време е така. Много му се дразня, защото ми се ще фъстъченцето да усеща допира му. Той си държи ръката няма и минута и заявява, "сега спи, остави го". Ми не, не спи бе, просто не те познава. Иначе си ритка доволно милото човече - може би би ми се искало и повече, но за сега е на редки моменти и то само когато съм в покой.

# 77
  • Варна
Pepsilight, а като тръгне поръчката към нас, след колко време ще пристигне, знаеш ли?
До 4-5 дни.

Пепси, аз не мога да дойда на лекцията утре . Кога в неработно време мога да ти дам паричките?
За събота може да се уговорим нещо.  Peace

# 78
 Hug,мен също много ме боли гърбът от няколко дни!Даже през нощта на моменти става непоносимо и събуждам моя да ме разтрива.Коремчето вече натежава и на гръбчо му идва в повече.
Нашето бебе в началото също спираше да рита баща му като си сложи ръката,но явно вече свикна с него,защото го карах всяка вечер да я държи на корема ми известно време.Сега обаче яко го рита вече и двамата си почукват-единият отвън,другият отвътре пък на мама да й е яко Д-то да трае шутове! hahaha

# 79
Оказа се, че и аз няма да мога да дойда на лекцията утре- сутринта имам уговорка пак около подготовката на сватбата, и така. А следобед ще дегустираме вино с нашите- е, аз вероятно само ще зяпам жадно-жадно, но пък може и да си опитам една глътка Crazy
Добавих на първа стр. линк към поста на Lorka за болничните- да ни е под ръка.

# 80
  • Под липата
Здравейте. Трудно ви изчетох, много пишете.  #Crazy
Сега съм в Пампорово и разпускам уж, но така ме боли гърба - целият гръб, а не кръста. Някоя с подобни проблеми? Особено в областта над бъбреците.

И мен ме боли целият гръб, при това ужасно. Мислех, че е от неудобният стол на работа, но даже и да лежа в къщи, болката не минава. Съчетана с тази в кръста - ситуацията е почти непоносима. Станах зла - като женски дракон вилнея на работа...  Mr. Green Добре, че колегите ми влизат в положението.
Коя мама беше писала - сори, че забравих - че таткото като си сложи ръката на корема, бебокът спира да рита. Ми и с нашия татко в последно време е така. Много му се дразня, защото ми се ще фъстъченцето да усеща допира му. Той си държи ръката няма и минута и заявява, "сега спи, остави го". Ми не, не спи бе, просто не те познава. Иначе си ритка доволно милото човече - може би би ми се искало и повече, но за сега е на редки моменти и то само когато съм в покой.
И при нас е така - все едно аз съм го писала. Бебчо вилнее като бесен, но в момента в който баща му си постави ръката на коремът ми и край, даже не помръдва  Crazy

# 81
Добро утро мили дами,

.

Днес май ще ми е кисело, събудиха ме в 6:15 часа, мъжлето иска закуска, госпожицата плитки, време не стига, скараха се кой е наред  Shocked
Заминаха и сега съм сама, а един мързел ме е подхванал, нищо не ми се прави, а имам толкова да чистя и то основно и като знам, че коремчето ми расте и ще ми е по-трудно не ми се мисли. Дано другата седмица времето се оправи та и прозорците да си измия и най-важното да си оправя мрачното настроение!
Хубав ден   bouquet

# 82
Добро утро момичета!
Днес съм по-добре,поне нямам засега температура.
Днес е моята дата Simple Smile времето изглежда че ще е хубаво Simple Smile
Лек ден!

# 83
  • Обетованата земя
Добро утро и от мен!  Simple Smile Днес съм от ранобудните. Ивв, вчера на лекцийката беше забавно, но не си изтървала кой знае какво като инфо  Wink. Много сте изписали момичета, аз вчера нямах ток предиобяд, а следобед ходих по ангажименти по подписването. Лелее, като се гледам как за една украса на чашите, шампанското, бутониери и възглавничката за пръстените, кошничка с късметчета и покани ми отне толкова време вчера да избера цветовата гама и стила, незнам какво ще е като се подготвя цяло тържество.  ooooh! И през това време вие сте пиииииисали, изчетох отгоре, отгоре, дано не съм пропуснала нещо важно. Пепси, ако днес предиобяд пуснеш табличката кой какво дължи, ще се опитам да ти пусна паричките по обяд, имам пак излизане. Нямам търпение да си получим нещата  Crazy.
Добре дошли на новите мами!  Hug Слънчев и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes

# 84
  • Варна
Добро утро!
Искам да помоля момичетата, които участват в поръчката от Асда да ми пишат, коя от кой град е, а тези които не са от София или Варна да ми пишат и по какъв начин искат да им изпратя нещата, за да мога да направя и последната калкулация.
Надявам се поне днес следобед да имаме вече нет в офиса, ако не довечера вече ще кача готовите изчисления и сметката по която да преведете паричките утре, за да мога и аз да платя на посредника.  Peace

# 85
Добро слънчево утро!

Минавам да кажа, че ще дойда на лекцията днес, така че ще се видим, варненки! Peace

# 86
  • малкия йеросалим
Добро утро сладурки!Оставих ви за един ден и вие нова тема започнахте.Нямате изчитане  Naughty
Вале прекрасна тема   bouquet

# 87
Добро утро и от мен!
навън пак е слънчево, но днес ще почивам.
Вчера ходих за болничния, после реших да прегледам какво има на Илиенци, че то ще се стопли, аз нямам много блузки.И така се разходих, че като се прибрах се чувствах като развалина и цяла вечер на дивана.

Пепси, писах ти, няма проблем да се занимая с поръчката, само дай списъка кой от къде е, за да пакетирам и пращам после. Или ги помоли потвой списък да пакетират нещата на две, и аз да взема тези за софийските мами, а другото да го оставя, а те да го пратят към вас. Иначе ще им платя каквото искат, само доставката до Варна  да уточнят аз или този, който я получи. Мисля, че няма да ти откажат.

Пиши когато е готова калкулацията за да пращаме и паричките.

За изпускането- слечвало ми се е, аз май много много не им забелязвам на подобни явления и го карам преспокойно, пък ще видим до къде ще стигна. Даже вчера докато вървях, крачетата явно на бебка бяха толкова ниско долу и така ме ровичкаше, че ако ми беше пълен мехура, щях да го направя неколкократно. Слава богу минах през тоалетна преди да изляза и ми беше спокойно.

Нати,  за доставката от Некст, излиза по 5 лв на кг, аз съм я разделила на две, така че тази за Варна ще я пуснат към вас и  според мен ше излезе по малко от 5 лв на човек, ако делите поравно. Когато имам инфо за всичко, ще ви дам точно колко парички да си приготвите, защото се плаща на куриера, а вие да ми кажете на кой адрес да го изпратят последно.
Всичко зависи дали ще им доставят всички артикули, че винаги има нещо неизпълнено, поради по- дълги доставки или неналичност към момента...

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 08:43 от alexova

# 88
добро утро Hug

# 89
Добро утро!Валя мерси за прекрасната темичката!  bouquet
Аз от днеска сьм в 7-мия месец! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт