Отговори
# 165
Аз ще сменя моята и също ще търся отзиви. Даже искам да е в някоя частна клиника, да работи с касата, та поне условията да са на ниво, че вполиклиниките е страшно.

# 166
Знам, че има още време, но избрали ли сте си педиатър? Помогнете ми с някого за когото сте чували, че е добър. Аз живея в центъра, но не ми е най-важното да ми е в района. По- важно е да е добър специалисът.

Аз съм доволна от нашата педиатърка, след като записах Моника при нея по препоръка на приятелка прочетох и само добри отзиви за нея тук във форума. Д-р Елена Иванова (Студентска поликлиника), на мен не ми е много близо, но най-важното да е добра, а тя е такава!
Антибиотик изписва само в краен случай, а за мен това е важно. Да не дърпам дявола за опашката, но вече 2 години не ни се е налагало да пием АБ.

# 167
Дайте нещо по централно, тази Студенска не я знам кэде е.

# 168
  • София
Знам, че има още време, но избрали ли сте си педиатър? Помогнете ми с някого за когото сте чували, че е добър. Аз живея в центъра, но не ми е най-важното да ми е в района. По- важно е да е добър специалисът.
центъра на какво ? newsm78
Иначе моят педиатър ще си остане същият като при първото ми дете, а е и моя лекарка - 20 ДКЦ София - д-р Тотева

# 169
Широк център, знам ли...

По-скоро дайте препоръки, пък ще преценим къде да бъде. И ако е поликлиника, в кой квартал е тя, че не съм много наясно с номерацията им.

# 170
  • София
Широк център, знам ли...

По-скоро дайте препоръки, пък ще преценим къде да бъде. И ако е поликлиника, в кой квартал е тя, че не съм много наясно с номерацията им.
Красно село или Борово - между двете - за 5 години веднъж сме пили АБ - удари го в ушите една настинка, та тогава се наложи. Силно я препоръчвам!

# 171
Алексова,от Ст.Загора съм!Егати смотаното време,надула съм климатика и ни-къ-де не мръдвам!А който пита-днес се гласях за голяяяяма разходка! #2gunfire
Нашият тати хич не го искам с мен в родилна,само в предродилна може и да го взема!Той на изследванията като видя колко кръв ми вземат и щеше да пукне!А това е просто едно вземане на кръв.Не мога да си представя при другите гледки дали ще оживее,не ми трябва изобщо да го мисля!

# 172
  • Варна
Някой знае ли malena, от кой град е? Че само тя ми остана от неизвестните.  Mr. Green
Malena е от Варна.  Hug

# 173
Дайте нещо по централно, тази Студенска не я знам кэде е.

Тази е в Студентски град!

# 174
В ФБ съм Maria Cvetkova, с къса коса на морски фон.

Педиатър в центъра - Масларски от Вита. Много е добър, всичките ми познати са много доволни от него, аз също, той не ни е педиатър, но съм го викала на посещение вкъщи. Не знам работи ли със здравната каса, аз съм си плащала.

Нашата педиатърка е в Младост, въпреки че живеем в Банкя - роднина е на мъжа ми, но не само заради това - много сме доволни от нея (като изключим момента с кърменето и захранването, който едва преглътнах навремето, защото е по старата школа), но като диагностик е наистина много добра, освен това не е почитател на АБ, дава ги само в краен случай. Ние живяхме няколко месеца с малката в Младост, после така и не сменихме педиатърката, защото сме доволни. Сега ще видим.

# 175
  • Пловдив
Мамчета, благодаря ви за поздравите за розовите гащи. Благодаря и на Валя за бързата реакция.     bouquet

Що се отнася за присъствието на таткото на раждането - нашият татко не иска, макар че аз съм решила да раждам в "Торакс" и там в сумата, която плащаш това ти влиза в цената, но ... аз на сила няма да го вкарам вътре. Щом не иска, не иска, то и аз като че ли не държа кой знае колко на това - той да си реши.

За Великден - не мога да меся, за това ще сме на купешки козунаци и сладки, а това за яйцата го чувам за пръв път. Но пък как да лиша каката от това удоволствие - тя изскрено се забавляваше предните години. Може би и аз ще си ги боядисам , защо пък да не.  newsm78

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 16:28 от vany6a

# 176
Аз във ФБ съм Мария Барова.
Таткото не го искам в родилното.
За името още умуваме.
За яйцата и козунаците има време ще видим на къде ще сме тогава.

# 177
мартеа, можеш ли да дадеш повече инфо за педиатърката ви от Младост. Мисля,че това, че е добър диагностик е мн. важно.

# 178
  • Варна
Момичета, пуснах табличката със сумите и всичко останало в пощата.  Peace

# 179
  • С-я
Пепси, мерси за подробната информация  bouquet

Алексова, кажи как искаш да ти платим нещата (или аз пак не съм разбрала и трябва да се плати на Пепси)?

Общи условия

Активация на акаунт