Отговори
# 315
Желя, честит юбилей!
Бъди винаги здрава, обичана и щастлива!

# 316
Лорка честит ти  stork-girl

Мама Заек да ти е живо и здраво братчето!

Момичета, май ще се окаже, че доста от вас се навъртат в Младост? А този лекар, при който сте записани толкова много каква му  е специалността? Етка май ми беше писала, ама   newsm78

Мене днес нещо отново ме сряза корема ниско долу и като се прибрах на обед си наобядвах и като съм му легнала и заспала та допреди малко. Утре ще наваксвам с разходки аз.

# 317
При мен се завърна гаденето.
Понеже забелязвам, че от Нутримага ми се гади, днес отворих капсулата и изпих само прахчето. По-добре беше.

Мама Заек, честит да му е!

Не знам какво друго да пиша. До Великден съм на работа, после съм се уговорила да си взема отпуската от миналата година и после 45 дневния предварителен отпуск.

Хубава вечер на всички!

# 318
До Великден съм на работа, после съм се уговорила да си взема отпуската от миналата година и после 45 дневния предварителен отпуск.

И аз така! Само дето ми се получава дупка между отпуската и 45-дневния и се чудя с какво да я запълвам....ама не ми се ходи пак на работа, та освен още един болничен да си пусна Thinking

# 319
antoniabg д-р Папукчиев е акушер-гинеколог и за мен е много добър специалист. Всичките ми познати са си водили при него ЖК. Всеки път гледа на ехограф и никога не иска пари! Страхотен е!!!  bouquet

# 320
  • Варна
Благодаря на всички момичета, събраха се паричките и дори ги пуснах на посредника. Сега вече чакаме да дойдат при нас.  Peace

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 18:44 от Pepsilight

# 321
Мама Желя, честит юбилей и от мен! Желая ти да си жива и здрава и една прекрасна бебочка през юни!   bouquet

# 322
Момичета  споделете с какво се мажете против стрии,препоръчайте нещо кадърно newsm78
Оффф  и аз ще съм с дупка до болничния 45 дни преди раждане Close

# 323
Пак за колички - кой си беше харесал тази количка - HAUCK JEEP INFINITY PRAM BUGGY
Извинявам се, не помня точно коя мама, но много моля, ако си успяла да намериш повече инфо за возилото, да споделиш - може и на лични. Преписах от тебе и сега почти съм се навила да я взимам.

# 324
Благодаря на всички момичета, събраха се паричките и дори ги пуснах на посредника. Сега вече чакаме да дойдат при нас.  Peace

Мама Заек, честит ти рожденик! Жив и здрав  да бъде и много щастлив!

Пепси, радвам се че успя, сега чакаме. Laughing За полата ми само им дадох обиколката на ханша ми, та да видим утре дали ще се намъкна в полата.

Лоркааа, честити ти розови гащурки, впускай се в пазаруването и ти, голям кеф.

Днус успях малко да се поразтъпча и аз, мннного готино време, еййй, утре съм замислила един северен парк,  а в неделя нещо с мъжленцето ми. Но е друго така. Днес даже ми беше топличко, и после като ме хвана дрямката...та едва станах сега.
А трябва да доготвяя, поне утре да ми е свободен деня откъм домашни задължения.

А бебето напоследък така силно ме млатии, и едно странно гъделичкане ми прави с ръчичкитее, само да ми излезе то Hug

Хайде до скоро, приятен ви уикенд!!!!

# 325
Пак за колички - кой си беше харесал тази количка - HAUCK JEEP INFINITY PRAM BUGGY
Извинявам се, не помня точно коя мама, но много моля, ако си успяла да намериш повече инфо за возилото, да споделиш - може и на лични. Преписах от тебе и сега почти съм се навила да я взимам.

Кетти пита за нея, но едва ли я има някъде на живо.....

# 326
момичета, сега се връщам от ЖК и бързам и аз да се похваля, че и нашето бебенце ще е май с розови гащи, та ще помоля и аз за един розов щъркел. Леле колко се радвам, място не мога да си намеря.
Лошото е обаче, че е седалищно и нещо се било затиснало, та нямало големи шансове да се обърне,та ще се стягаме и ние за секцио. Дано се обърне обаче, има още време Praynig

# 327
Лорка, честити розови гащички  stork-girl
Мама заек, честито ти рожденник - да е жив и здрав  Grinning

А аз да кажа как цял следобед четох разкази за раждания и мисля вече да не го правя, защото само се вкарвам в някакви филми  #Crazy

А, Вероник честит  stork-girl и на теб!

# 328
Lorkaa ако знаех можеше и аз да се запиша при него, ама ... не съм знаела. Иначе и моя гинеколог ме гледа всеки път на ехограф и не ми е искал пари.   bouquet

veronic[/color] честит  stork-girl , напълно разбирам в какво състояние си и аз бях така като ми казаха за моя розов щърк, място не можех да си намеря.

# 329
Здравейте и от мен.Аз от сутринта както съм излезнала та чак сега се прибирам.Голямо ходене му ударих днес.Накупих си някои неща за мен,поразгледах доста бебешки дрешки.
На Лорка и Вероник честито  stork-girl.
Мама заек честито рожденник и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт