Отговори
# 495
krems 82 , а в гърба усещали ли си контракции? Все пак повече от 7,8 ли имаш на ден? На мен ми казаха, че ми е чувстителна матката.Това пъс сега какво е?

и на мен ми казаха същото и ми изписаха магнерот. Просто матката е по-неспокойна, поне аз така си го обяснявам

# 496
Добро Утро!

Аз съм решила 2 важни неща количката- Чико ДУО и помпата http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
 Някой ако има отицателно мнение за двата продукта да каже СЕГА или "ДА ЗА ЗАМЪЛЧИ ЗАВИНАГИ"  Joy

Алексова и Марету хайде да ходим заедно на ОВ във Втора градска, аз мисля да се запиша за първата дата на април .

Хайде,
 вие записахте ли се, ако -да, да званя и аз. Сега ще видя датите, и тел за връзка.

# 497
Отоци нямам никакви. Даже за тази зима си купих по-широки ботуши, защото мислех, че ще се подуя, но тези миналогодишните, които са плътно до над прасеца си ми стават идеално дори и с клин, без да ме стягат. А не е като да не се разхождам - постоянно съм в движение. Дори като бяхме в Пампорово миналата седмица си правех разходки от вр. Снежанка надолу покрай пистите, за около два часа всяка. Невероятно удоволствие. Само проклетото схващане на прасците ме спохожда понякога, но това е от няколко месеца вече, пък и не е толкова често. Кой беше писал тук, че номера е контрашпиц - много благодаря   bouquet, оправям се за нула време така, вместо да пища и да чакам да мине.
С киселините също се справям - една препечена филийка със сирене и айран със сол при мен действат безотказно.
Контракции и при мен още не са се появявали.
Сега ще си направя пролетната чистка, докато не съм заформила окончателно слонско телосложение, ама като знам какво ме чака, не ми се започва... Не си падам много по основното почистване, хич не обичам, а и няма кой да ми помогне. В тази връзка да ви питам - с какво си миете прозорците? Аз откакто съм бременна, препарат не съм помирисвала, а като ги гледам колко са отвратителни, с гола вода само ще ги замажа. newsm78
Алексова, и аз ще ходя на ОВ на Втора градска, Танчето и тя. Дайте да се разберем ако искате да отидем заедно.
Ааа, редакция - по-бързи сте от мене. Grinning Ами за първата дата на април аз съм ок.

# 498
Здравейте, момичета Simple Smile Нямаше ме известно време и три теми сте изписали, едва ли ще смогна да ги изчета... Дано не съм изпуснала много  Wink Честита пролет   bouquet

# 499
Отоци нямам никакви. Даже за тази зима си купих по-широки ботуши, защото мислех, че ще се подуя, но тези миналогодишните, които са плътно до над прасеца си ми стават идеално дори и с клин, без да ме стягат. А не е като да не се разхождам - постоянно съм в движение. Дори като бяхме в Пампорово миналата седмица си правех разходки от вр. Снежанка надолу покрай пистите, за около два часа всяка. Невероятно удоволствие. Само проклетото схващане на прасците ме спохожда понякога, но това е от няколко месеца вече, пък и не е толкова често. Кой беше писал тук, че номера е контрашпиц - много благодаря   bouquet, оправям се за нула време така, вместо да пища и да чакам да мине.
С киселините също се справям - една препечена филийка със сирене и айран със сол при мен действат безотказно.
Контракции и при мен още не са се появявали.
Сега ще си направя пролетната чистка, докато не съм заформила окончателно слонско телосложение, ама като знам какво ме чака, не ми се започва... Не си падам много по основното почистване, хич не обичам, а и няма кой да ми помогне. В тази връзка да ви питам - с какво си миете прозорците? Аз откакто съм бременна, препарат не съм помирисвала, а като ги гледам колко са отвратителни, с гола вода само ще ги замажа. newsm78
Алексова, и аз ще ходя на ОВ на Втора градска, Танчето и тя. Дайте да се разберем ако искате да отидем заедно.
Ааа, редакция - по-бързи сте от мене. Grinning Ами за първата дата на април аз съм ок.

Танче, Марету, обадих се и има места за 20 април, 13ч само. Позволих си да ви запиша и вас.

Ок?

# 500
Иветка 79 и на мен ми се втърдява корема,значи това е контракция.Получавам го от две седмици и половина някъде и се чудех какво е!!!!!!!!На мен ми изписаха магнерот защото ми изтръпват ръцете,а не заради втърдяването на корема,но аз пак си го получавам.Айде отивам на ЖК и ще разпитам за всичко и после ще се поразходя малко и като се върна пак ще пиша.
  Момичета ако искате да се запишете за ОВ в Втора Градска,аз вече се записах  за 06.04,но това го направих към 10.03.Исках да се запиша за 23.03,но нямаше свободни места и ми предлошиха дата 06.04..........така че бързайте и се записвайте......ако успеете за 06.04 ще сме заедно.Хайде аз изчезвам newsm10

# 501
  • Варна
Направлението за хоспитализация като важи един месец,какъв документ ни дават 45 дни преди термина,че не мога да схвана аз..

45 преди термин се издава  болничен за бременност и раждане.
Това за направлението за хоспитализация без дата е хитро, само че не знам дали Аг-то не си ги водят някъде и дали няма да има проблем да се издаде без дата.

# 502
Здравейте, момичета кокичета!
Тумбаци, бройте ме и мен за 2-ра градска. Сега и аз ще погледна  коя е датата през април.
Maya, стискам палци за срещата.
Кали, честит ти рожденик!

И аз гледах Гала, междувременно превключвах и БНТ. Там темата в ТВ бебе беше също интересна, с проф. Огнян Бранков. Незнам дали в нета ги качват предаванията  newsm78

За направлението за раждане, изрично попитах гинеколожката, ако тръгна да раждам по-рано ( пу, пу да не ме чуе дявола) какво да правя. Тя каза, че ще   ми го издаде през 36 г.с. Ако потрябва по-рано, в родилния се казва, че ще се донесе на следващия ден. Уф, сигурно можеше да го обясня и по-просто, ама аз все ще се овъртя в обяснения  Blush
Отивам да готвя и да чистя.
Хубав ден от мен!

# 503
maretu, ако искаш пробвай по бабешкия начин - с вода в един леген и оцет вътре

# 504
Танче, Марету, обадих се и има места за 20 април, 13ч само. Позволих си да ви запиша и вас.
Ок?
Там съм, благодаря ти!   bouquet

# 505
здравейте,момичета.
Идвам само да ви кажа "здравей"
Бях за задържане 1 седмица в болницата и сега всичко е ок.Почнахме ремонт и сега съм преместена при майка си за около 2-3 дедмици и съм без нет и ми е много криво,че не мога да ви чета.
Лек и ден и Честита Пролет
Целувам ви,дано всичко сета добре Hug

# 506
Леле извадих късмет. обаждам се във 2-ра градска да се запиша. Казват ми дата - 12.05  Shocked
Примолих се, казах, че влизам в 9-месец на 8 май. И се вредих за 20.04 от 13 ч. Така че тумбаци, с вас съм, макар и на опашката на влака Joy
Алексова, тенкю за ЛС Hug

# 507
  • С-я
Ок?

Искам и аз Simple Smile
направо в отделението ли да се обадя?

# 508
Алексова, ако още не си тръгнала, виж моля те за комплект за изписване с пелена, но не такъв с дантелки, и за спален комплект с обиколници. Предварително благодаря!

# 509
Ок, ще погледна.

Поли, звънни на 915 83 20 и се помоли и ти.

Хайде, чао от мен засега, по-късно ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт