Отговори
# 630
Lorkaa, преди да натиснеш справки, виж за коя година ти е маркирано по подразбиране и го промени.

Видях, но още не са вкарани. Ще чакам!

Мерси Hug

# 631
И аз имам за февруари 5 дни , но със сигурност знам че до края на март ще ми ги внесат от счетоводството и 2 седмици след това ще ги чакам. Така че горе долу правилно ти е казала.

# 632
добро утро  мами сладурани  Hug

мама мони - обади се на доктора за да се успокоиш и си почивай повече

за болниците - няма какво да кажа - -всеки сам си решава кое  е по-важно и кое - не .Имам позната ,която реше ,че е по-добре да си купи количка за 1500лв и да роди при който дойде ,  след 2 месеца беше в торакс ,за да я оперират  след раждането .Снаха ми роди без уговорка и двете си деца  при това в Пазарджик  и беше мн доволна ,така чее.......................

Златната  от къде купи този сладурски комплект за изписване ?.............и аз искам  Blush

# 633
Добро утро!  Hug
Аз тази нощ такова бодуване направих, към 4.30 съм заспала та до преди малко.
Много се кефя на ритниците на бебчо, но да си призная тази нощ малко ме поизмориха, нали е седалищно, та като ме беше заритало ниско долу - хем боли, хем имах чувството, че направо ще се покажат крачетата отдолу. Нооо...... нека си ритка, аз ще си трая  Simple Smile
Ох, а този Биг Брадър - думи нямам.... #Crazy

# 634
  • Варна
А моя бебчо най-после го разкрих, какво прави - хълца нашия.  Joy Голям кеф е, с ритниците е пестелив, но така подскача коремчето от хълцукането му.

# 635
  • Обетованата земя
Добро утро и от мен!  Hug
Аз имах проблем с компютъра и не съм писала скоро. Искам да попитам Пепси и Алексова кога ще получим поръчката от АСДА? Това за след 4 дни за нашата поръчка ли се отнася? А нещо допълнително освен куриера Сф-Ст. З., разбира се ще трябва ли да се плаща?
Аз тези дни големи обиколки, големи разходки в това хубаво време. И аз вчера накупих някои неща за багажа  за болницата, нищо че не знам още къде ще раждам  Laughing Аз си бях принтирала много отдавна едно списъче, което някой беше написал и по него отмятам малко по малко. Проблема е, че като марки незнам кое е добро и кое не. Например взех
* памперси Нюборн 2-5 кг на Babylove-и ги отворих от нетърпение, незнам дали не сгреших.
* Еднократни следродилни гащи на Canpol
* Превръзки за родилки Natracare
* Мокри кърпички, подплънки за кърмачки крем за чувствителни зърна без отмиване пак на Babylove
* Прах за пране и сапун за пране Teo Bebe-кажете как се перат бебешки дрешки-на колко градуса, в пералня нали?
Обикновено имам много планове за деня, каня се много неща да свърша, но успявам едва половината, толкова бързо се умарям. Днес да видим със задачките до къде ще стигна. А и сме на лекцийка следобед Wink. Хубав ден на всички!  bouquet

# 636
ние хълцаме отдавна... има обаче едно усещане, дето не мога да си представя какво прави... изглежда като гаргара все едно си прави... корема ми се потриса целия за една-две секунди от много бързи... движения ли са, какво е... все едно дъълго къркорене на червата... ама там има въздух, а в коремите ни няма въздух... та не мога да си представя какво прави калпазанина!

# 637
  • Пловдив
Привет, момичета и от мен!
Ей, голямо скиторене падна тези дни - като отвързана бях, а и малката и тя! То не бяха паркове и градинки, то не беше чудо - всички вече чакаме с нетърпение да се позатопли окончателно  Laughing

А вчера нашата кака Креми как ни изненада - отивам да я вземам от градината, а те навън. И една сурия деца от групичката търчи към мен, Креми и тя тръгна, ама се върна за нещо и всички в един глас: На Креми й падна зъбчето. А нашата се върнала, за да го вземе и най- тържествено ми го паказа, увито в една бяла салфетка от госпожата. Имала е голяма емоция вчера, милата, е - и аз се зарадвах, но се наложи да командировам таткото след работа по спешност до Хипото, за да влезе в ролята на феичката. После цяла вечер говореше с феичката, гледайки нагоре и питайки я дали е видяла, че е паднало зъбчето. Тази сутрин дойде рано, рано да ме събуди още в 6.45 мин да ми каже разочаровано, че подаръкът й го няма под възглавницата и аз реших, че таткото е забравил да й го сложи по- късно като си ляга и го разбудих й него на пожар  Rolling Eyes Оказа се, че е свършил работа, но го е оставил настрани , а нашата от нетърпение и бързина не го е видяла. Важното е, че макар й събудени рано-рано, видяхме доволната й усмивка - заслужаваше си.
Това е от мен - ще ви чета сега.

# 638
Цитат на: kalimana link=topic=483277.msg14603089#msg14603089 date=1269334113

[b
Златната[/b]  от къде купи този сладурски комплект за изписване ?.............и аз искам  Blush

Ти за кое говориш,защото аз не съм взимала още комплект за изписване!? Rolling Eyes Ако е за комплектчето от 4 части то е от Mothercare!(те и другите с героите на Дисни и тези на цветенцата и те са от там) Heart Eyes

# 639
Здравейте маминки и от мен...........много ми е мързеливо тази сутрин, а искам да свърша някоя друга домашна работа wash hang newsm75 newsm71  food002,но хич не ми се занимава и май ще си  smile3524.
     Маминки, аз се питам дали всички ще правите основно почистване преди да родим,че да си посрещнем бебчетата на чистичко????
 Имам още  един въпрос-с моя мъж нямаме брак, ще правим сватба след като се роди бебето.......какво точно означава припознаване на детето и какво се прави,някой правил ли е припознаване на дете????????

# 640
  • Обетованата земя
ние хълцаме отдавна... има обаче едно усещане, дето не мога да си представя какво прави... изглежда като гаргара все едно си прави... корема ми се потриса целия за една-две секунди от много бързи... движения ли са, какво е... все едно дъълго къркорене на червата... ама там има въздух, а в коремите ни няма въздух... та не мога да си представя какво прави калпазанина!
И аз се чудя на това движение. То е все едно рита с крачето 3-4 пъти супер бързо  Joy. Качих и аз снимчици в албумчето, предпочитам там пред ФБ. Моето коремче изглежда скромно,(за мен изобщо не е скромно Simple Smile ), особено след това на Естелита....Леле миличка, чудя се не ти ли тежи много  ooooh!

# 641
didi24 , чувала съм, че в болниците, в които искат да се носят памперси , не трябва да е разопакован пакета
За прането, тъй като бебешките са от памук- на 40 гр, за да не се свият

# 642
Добро утро и от мен!  Hug
Аз имах проблем с компютъра и не съм писала скоро. Искам да попитам Пепси и Алексова кога ще получим поръчката от АСДА? Това за след 4 дни за нашата поръчка ли се отнася? А нещо допълнително освен куриера Сф-Ст. З., разбира се ще трябва ли да се плаща?

Това е за Некст, от Асда чакаме тази седмица или началото на другата да са в София, и след това ще ги разпращам по адреси с доставка за ваша сметка.
ще ползвам Еконт по всяка вероятност, изпрати ми и мобилен, мисля, че ми праща адреса си вече.

# 643
По-назад видях,че обсъждате котракции,болки,медикаменти. Моята докторка изрично ми забрани да пия Но-шпа,защото отваря шийката на матката. Единственото "позволено" средство е Папаверин-а и поне 3х1 табл. от 500 мг. магнезиев препарат (Магнерич пия аз).

# 644
irenkaaa0108 и аз нямам брак. Татко ходи при нотариус да напише че признава детето и т.н., те нотариусите знаят и после това се дава в родилното заедно с други документи които искат от там.

Общи условия

Активация на акаунт