Любители на котки - тема 36

• 45 958
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Токачка голямо домочадие голямо чудо! Майка ми навремето като бяхме малки, все не ща котки, не ща! докато не й хванахме цаката...отказва и тя докато не е видяла...веднъж покажеш ли й го, няма връщане Twisted Evil
Ама с такава пълна къща сигурна съм много ви е весело Grinning Пу пу, хубавите дечица!

Дидитка знам какво имаш предвид, те тукашните не са котки, те са мутанти! просто не знам какво ги правят, с нитрати ли, със стероиди ли ги хранят, но наистина такива котки като от линка с дебелаците тук са си ежедневие! ама май, каквито собствениците, такива и котките... Mr. Green
Според мен Богданка си е нормална, нито кльощава, нито тлъста, добре гледана, и козината й има хубав блясък...
А това истинска мишка ли е дето го побутва...?

Емел аз да го бях написала, нямаше по-точно да го кажа, до последната дума! Hug

# 556
Глупости, пошегувах се.
Съвсем нормална котаранка, добре гледана. Като беше легнала ми се стори, че е от редиците на дебеланките, но сега, като показа снимките, видях, че е фина мадама.  Hug

# 557
Ох, добре, успокоих се... Малко съм несигурна относно нейното тегло защото е лакома и трябва да я храним по часовник, точно определено количество, иначе бързо качва. В началото ветеринарката ни беше казала грешно количество и я охранихме набързо... После го свали, но след това пък бяхме в отпуска една седмица и хазяинът и беше давал пълни паници, тъй да има, и беше пуснала шкембе само за една седмица  hahaha И после айде пак диета и тичане... Така че все я заглеждам и наблюдавам да не вземе пак да се закръгли. Като седне или легне, се разплува едно такова много съмнително, но като стане не е толкова зле  Mr. Green

MissNellie, според мен тия сланини са от царевицата, която освен в човешките, и в котешките храни се използва за пълнеж. Нашата е уж по-високо качество, но и тя си е калорична, пък и мацата като спи по цял ден и... качва... А това дето го побутва е истинска мишка, да  Mr. Green От време на време хваща по някоя, да й се чудиш как след като й режем ноктите и има звънец на врата.

# 558
   днес Томас Пиксел става на 1 г !

# 559
  • Варна
Честит рожден ден на Томасито   newsm38  bouquet

Да расте здрав, палав и обичлив
Grinning

# 560
Честит рожден ден, Томас!
Бъди все така красив и здрав!

# 561
Честити Рожден Ден на Томасито!  baloni Да расте все така красив и гушлив  Grinning

Богданка много е сладка, ама не разбрах къде я е намерила таз мишка  Mr. Green И верно без остри нокти и със звънче да хванеш мишка, трабва да си факир  Laughing

Ние бяхме в Чипровци този уикенд. За мое учудване много котки не видях. Само един тлъст котак мина по покрива на навеса в двора на хотелчето, но не можах да го снимам. По шарки беше досущ като бритиш. Красавец...

Нико и Бени пък си бяха добре помързелували и окосмили целия апартамент.

# 562
Честит рожден ден Томасито,все така хубав и щастлив  bouquet  bouquet  bouquet

# 563
  • Пловдив
Здравейте, не съм писала отдавна, в момента имам три бебета на 10 дни с мама Сузана стават четири, имам и моята голяма бяла любов -това е белия ни котарак СЕТ, на имам голям проблем и страх. Живеем в къща и отсрещния двор е голям около декар и комшиите не го отбработват тази година ,целия двор е в трева, пребледнях като видях кърлеж да котарака който пускаме от време на време вътре,днес намерих в една от детските стаи някаква гадина и мисля че е кърлеж, ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ,могат ли да се завъдят в къщи , в смисъл ако са така паднали на пода могат ли да оцелеят, днес ще направя забранителен знак за вратата и повече не искам да виждам котки в къщи, или с нещо да напръскам за по сигурно, моля пишете,благодаря

котарака си го изкъпах и обезпаразитих от два кърлежа като ги намазах с мас и те паднаха,изгорих ги в камината гадовете smile3518,ужас много съм притеснена, не ми се е случвало

# 564
Здравейте, не съм писала отдавна, в момента имам три бебета на 10 дни с мама Сузана стават четири, имам и моята голяма бяла любов -това е белия ни котарак СЕТ, на имам голям проблем и страх. Живеем в къща и отсрещния двор е голям около декар и комшиите не го отбработват тази година ,целия двор е в трева, пребледнях като видях кърлеж да котарака който пускаме от време на време вътре,днес намерих в една от детските стаи някаква гадина и мисля че е кърлеж, ПОМОГНЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ,могат ли да се завъдят в къщи , в смисъл ако са така паднали на пода могат ли да оцелеят, днес ще направя забранителен знак за вратата и повече не искам да виждам котки в къщи, или с нещо да напръскам за по сигурно, моля пишете,благодаря

котарака си го изкъпах и обезпаразитих от два кърлежа като ги намазах с мас и те паднаха,изгорих ги в камината гадовете smile3518,ужас много съм притеснена, не ми се е случвало

Да се завъдят в истинския смисъл на думата, не могат. Обаче всяка гадинка, която е внесена вкъщи ще оцелее. Наистина са голяма напаст. Баба ми ми е показвала кърлеж, насмукан с кръв, по-голям от бобово зърно. Ако наистина са много по-добре напръскай с нещо. Според мен най-добре ще ти помогнат в агроаптека.

# 565
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОМАСИТО!   newsm59

sauron, най- добре да капнеш на котарака Фронтлайн. Скъпичък е, но поне 2 месеца няма да се качват кърлежи върху него и няма да ги носи в къщи. Някой беше препоръчал и друг препарат, но не помня какъв беше  newsm78. А котетата пак ли са белички?

Дидитка, много ти е хубава момата! Не е дебела. Когато кастрирахме нашите котараци, докторът ни беше казал, че нормалното тегло за кастриран котарак "улична превъзходна" е 5-7 кг. За женска мисля, че трябва да е с около 1 кг по-малко.  Grinning

# 566
Мале, мале, какви хубави маци  Heart Eyes
Плюшки златни, само да ми паднат  kiss

Честит рожден ден на Томаситко
Жив и здрав да е и много да го слушат всички в къщи!

# 567
  • София
Честит рожден ден на Томасито! Да е много здрав и послушен!

Токачка, у вас е весело, аз само за Маша бях разбрала. Много да те радват "хапчетата"  Laughing

sauron, най-доброто решение е на котките които излизат навън да им сложите по една ампула Фронтлайн против бълхи и кърлежи. Слага се на врата и срока на действие е около 3 месеца. Ето и Таня е писала за нея.

# 568
Честит рожден ден на Томасито! Да слушка и яде умерено, че да не е скучен, а и да не се търкаля  Joy
Не съм се разписвала скоро, защото нищо ново при нас. Заети сме само с едно нещо и то е:

Като свършим с него, почваме следващото:

И накрая приключваме с това:

Бе с една дума много сме заети  Crazy  Joy

# 569
  • София
 hahaha Ели, защо ли ми звучи познато?  Mr. Green  Сладур!

Общи условия

Активация на акаунт