Жената ЛЪВ-23 част!

  • 17 584
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 1 849
 Joy
Много духа тука, фуууу  Whistling Не можеш се порадва на слънчицето...

Ако знаете, какво ям в момента, лошо ще ви стане... вафла Боровец, намазана с масло  Blush Има дни (преди ц.) когато просто ще припадна за сладко, и мазно , ако може  Mr. Green

Нали ви питах за Василиса, намерих и приказките и споделящата тема.

И аз месо си меля, ама като си на гости или на кръчма, пак можеш да откриеш красоти в храната.



 

# 646
  • Мнения: 549
Здравейте момичета.При нас времето е смотано.Цяла сутрин вали,духа гаден вятър и е студено.Пфууууу,край няма това гадно време Sad
Досега чистех прозорци /от вътре/,че моя син ги беше направил на....
Засях  и малко китки-сакъзчета.Имам голяма южна тераса и там си ги отглеждам.Като цъфнат ще ви ги покажа/ако искате /.


Малеееее,само аз ли скоро не съм чупила нищо.

# 647
  • Мнения: 5 001
.....на кръчма, пак можеш да откриеш красоти в храната.
Mдаам...Аз така си открих една хлебрка в пролетните рулца в един китайски ресторант....
Зат'ва се научих да си ги правя сама,че ужасно ги обичам......

# 648
  • Мнения: 12 994
вафла Боровец, намазана с масло  

 

 smile3555 smile3556 Баси,  как си го измислила това беееееее, даже не ми е идвало на акъла за такава калорична бомба  smile3556 devil

# 649
  • Мнения: 668
.....на кръчма, пак можеш да откриеш красоти в храната.
Mдаам...Аз така си открих една хлебрка в пролетните рулца в един китайски ресторант....


 #Puppy dog

Някой да е правил кюфтета от коприва?

# 650
  • Мнения: 12 994
Виж тук

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_9

и тук........
http://gotvarski.com/%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B0- … 0%B8%D0%B2%D0%B0/

Аз пък ще правя мелничарски кебап ( стек). Днес чух рецептата и мн вкусно ми прозуча.

# 651
  • Мнения: 9 785
....И аз счупих вчера буркана, в който си държа солта, затваряйки капака, буркана се пръсна.  ooooh!....

Аз пък оня ден като хванах и двата буркана откъм капачките /със сол и захар/ с "големита" си лапи ииииии двата - на земята hahaha. Добре, че всъщност не са стъклени, и всъщност не са буркани Mr. Green, та не се счупиха. Само разпилях съставките. Даже скоро разбрах, че сол да разпилееш не било на хубаво, ама какво да направя. Само се чудя как имаше от солта чак в другия край на кухнята Rolling Eyes Rolling Eyes.
Какъв е извода - сменете си посудата с пластмасова hahaha.

Сега да ви издразня, че тук времето е просто разкошотия - така хубаво е пекнало, няма грам вятър. Мисля да поизлезем.
До после Hug!

# 652
  • Мнения: 668
Даже скоро разбрах, че сол да разпилееш не било на хубаво, ама какво да направя. Само се чудя как имаше от солта чак в другия край на кухнята Rolling Eyes Rolling Eyes.

А пък захар е на хубаво, така че нещата се компенсират.

Гафи, видях мила, ама много разновидни рецепти има из нета и затова викам ако някой е правил някоя негова си вкусна рецепта.

# 653
  • Мнения: 5 001
Някой да е правил кюфтета от коприва?
Задушаваш копривата с 1 връзка зелен лук.Добавяш сирене,1-2 яйца,черен пипер,брашно(+бакпулвер) колкото да стане гъстичка сместа....Гребваш с лъжица и слагаш в загрято олио.След изпържването слагаш върху кухненска хартия да поеме излишната мазнина...

п.п. Аз лично не ги харесвам кюфтетата от коприва,но си е въпрос на вкус това разбира се.

# 654
  • Мнения: 12 994
Ками не съм правила никога такива кюфтаци , но сега като видях рецептите 2-рата по ми хареса. Аз обожавам зелено - коприва, спанак, ..........Като имам коприва ще направя вторият вариант.  Simple Smile
Приятна разходка Пол, тук е гадно времето и студено и вали..........

# 655
  • Мнения: 549
Поли,прати малко слънчице,че тук се издавихме. JoyПриятна разходка.Разходи се и заради нас. Joy


Един мой съсед наскоро в хляба си намери част от мишка newsm78.Още на другият ден отиде и си купи хлебопекарна Joy

# 656
  • Мнения: 699
Даже скоро разбрах, че сол да разпилееш не било на хубаво, ама какво да направя.

Ааааааааа, ето за това сутринта не влязох в дънките и се ядосах много. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 657
  • Мнения: 1 849
Момичета, някоя от вас има ли кухня от чам? Да каже как е? Че кухненските ПДЧ шкафове са ни от 73 год., откакто е блока и горните се крепят в интерес на истината. Ама долните (нали и вода ги полива) съвсем са сдали, въпреки моето творчество с облицовачно фолио  Mr. Green
Та има евтини ПДЧ (по 500-600 лв. на разни Явор, Арон и др.) или чамови, малко по-скъпи. Та се чудя  newsm78 А много обичам истинско (пък макар и чам) дърво.
То какво ли не е за ремонт, ама все трябва от някъде да се започне. Банята ми се струва най-голяма инвестиция. Миналите 2-3 години сменяхме дограмата и сложихме изолация. А и боядисахме 2 стаи - латекс.

# 658
  • Мнения: 668
Даже скоро разбрах, че сол да разпилееш не било на хубаво, ама какво да направя.

Ааааааааа, ето за това сутринта не влязох в дънките и се ядосах много. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Точно зараД това е било.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
  • Мнения: 549
Моята кухня е от чам.
Шкафовете не са мръднали от 2001г. Изработвани са във Велинград/ако има значение/.Доволна съм.

Кошарата на дребния  също е от чам.И аз много харесвам дърво.

Общи условия

Активация на акаунт