Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 563
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Днеска пак сте се разхилили.
Хаяси, що не влезна в дънките? - сол ли имаше по тях?
Иначе и аз го знам това за солта. Малко е на разправийка, не че друго.
Полин, ми естествено, че нищо лошо няма да ти се случва като сънуваш мътни води. Противно на някои модерни съновници, от край време си се знае, че е на лошо чистата вода, а мътната на добро. Joy

Аз съм ужасно суеверна. Опитвам се как ли не да се преборя с това, обаче нА - не ми се отдава и това си му е. И постоянно сънувам. И сънищата ми винаги са значещи. И за хубави неща, и за не толкова. Обаче аман наистина от тия прожекции. Предпочитам да не сънувам. Иначе сутрин със ставането и зареждам тоя сайт дето Мастерче го даде на Джес.

Джес, аз знаеш ли какво знам? Не знаеш. ЩИ кажа. По принцип сънуването на конкретна дата означава, че ще ти се случи нещо важно, нещо което ще има значение за по-нататък. Разбра ли ся?  Joy Wink

А слушайте какво да ви кажа сега. Абе в моята работа вече двама заклети пушачи оставиха цигарите. Говоря за мъже дето пушеха единият по една кутия дневно, другият - по две. Та и двамата сега са ги отказали. Дори единият вече 2 месеца ще стане. И махни това ами и разправя, че и не чуствал липса. Thinking

Е, пък само аз ли ще съм будалявият спонсор на тая индустрия?

Искам сега да знам мнооо ли ще се нагуця кат спра цигарите? Ако ги спра де... Joy

# 661
  • София
Стефи, хайде да се взимаме в ръце и да ги махаме! Мъжът ми от петък пие табекс и се справя, а си е (беше) заклет пушач! Аз в събота изкарах с три цигари, в неделя също. Днес малко отпуснах края, изпушила съм четири  Blush.

# 662
Да, Венко, радвам се за теб. И аз съм на 4. Само че не искам да попарвам ентусиазма, но денят все пак не е приключил.  Confused

А тези хора, за които аз ти говоря даже и с такива неща не се занимават. Имам предвид с таблетки, дъвки и други подобни. Абе направо и директно. Раз-праз. Единият като гледаше другия преди и само ми подмяташе "Чефи, той животът е толква кратък, колко ли удоволствия пък имаме? Ние с тебе ще си пушим". Той на около 50 години. Един ведър-ведър. И днес що да чуя? Беше в отпуска 10 дена. Днес се хвали в коридора, че не е пушил изобщо.

Аз чак се почуствах измамена лично. Разправя човекът карти играл, на банкетче ходил (демек пил), ядосвал се... обаче все устисквал.  Rolling Eyes

Въпросът е, че не искам да ставам сега пък на Гуце.  Animal Pig Animal Pig

# 663
Ами те и в мойта работа двама мъже спряха цигарите, на около 45 год. са. И двамата са си все така кльощави, но ни една жена не ги е спряла  Thinking А мъжете на тази възраст започват да се замислят за здравето си и за кръвно и такива работи. Иначе аз поне, като отказвам нещо - правя го от раз (не постепенно). Казвам си: От утре - Не! и толкоз. После само си лепя бележки, да не забравя, какво съм си нарочила! То по някога е въпрос на навик, а като го няма дразнителя - не се и сещаш толкова.
По едно и също време бях спряла месото, цигарите и алкохола!  Simple Smile Та около 3 години карах без тях, а после само от време-на време с някое.

# 664
Уф, Миленски, това с месото хубаво, ама как го направи, бе? То не че не може. И аз не съм толкова месоядна. Но мръвката те държи сит. Инак трябва да наблягаш на картофките, хлебеца и оризчето, за да получиш ситост. И става... тумба-лумба със паласки после. Поне при мен така де. hahaha

# 665
Свеки пък е почти на 60 и не яде месо от като е била на около 30. Обаче е 50 кила, не знам дали и толкоЗ има.  Laughing
Аз пък по едно време преди 5-6 г. го бях намалила и вдигнах кръвна захар. Тогава доФторката ми обясни че се дължи точно на ориза, картофите и т.н и общо взето идва от факта, че ям повече въглехидрати. Та пак почнах да хапвам месце. Май всеки организъм различен. Ето на на свеки не и оказва влияние това че яде предимно въглехидрати.

# 666
Наистина в началото хапваш повече като количество, докато регулираш какво да ядеш. Ако ти липсва белтък, хапваш повече сурови ядки или семки, те много засищат. А като ядеш все пак сирене, кашкавал, мляко и яйца и най-вече повече салати - целулозата напълва стомаха и се чувстваш сит - не е проблем. Когато ти се яде сладко - сушени плодове или натур. шоколад, мед и тахан... Аз и сега не съм от особено месоядните, а и преди това - най-много 1 път в седмицата да съм яла. Но вкъщи всичките мъже - само месо им дай, те посно само боб и леща ядат и то с наденица - за мезе  Mr. Green

Пък то дали ядеш месо или не, ако си лаком - и с него, и без него - все си си по-пухкав.
Всъщност повечето вегетарианци са по-скоро слаби.

От подписа на една мама от форума - Не тази вечер, Жозефина! Много ми хареса и го споделям!
http://vbox7.com/play:4f925b1f

# 667
Всъщност повечето вегетарианци са по-скоро слаби.

И аз т'ва исках да кажа, ама нещо не ми се получи.  Mr. Green

# 668
Момичета,ето ви още едно смешно клипче
http://vbox7.com/play:78eb5b24   бой с крави

# 669
Кюфтаците ми станаха супер. Направих ги по моя си рецепта. От тук от там.  Mr. Green

# 670
Ммммм, как обичам зеленища! А вкъщи само аз ям, ама Камче, ти разкажи как ги направи?

Ама как чуруликат пиленцата! Ние сме до Ловния парк.

# 671
Попарих копривата, оставих я да се отцеди и я нарязах на ситно. Настъргах 2 сварени картофа, прибавих:
-натрошено сирене около 1/2 ч. чаша;
-сол, ч. пипер, пресен магданоз и джоджен;
-2 яйца;
-2с.л. брашно. Изпекох ги в/у хартия за печене, която леко намазних, както и отгоре съвсееем мъничко олио, за да не станат сухи. Много са вкусни.
Направих и чеснов сос за заливка, който иска.

Днес леееко оспамих темата, ама ШЪ мЪ извините.   bouquet  bouquet  bouquet

# 672
Камче,турни ги в "Любимите ни рецепти" Peace

# 673
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Миленка, много яко клипче. Много ми хареса.  Peace Преди време една приятелка беше ми го пратила.
Всеки идва с мисия на този свят...  Flutter
На всеки квото му е отредено... Mr. Green

За ПДЧ: чела съм, че дървените частици вътре са слепени с вредни лепила...по -добре си вземете МДФ или Чам /знам, че има доста разлика в цената, ама пък кухня не се прави всяка година/.

И аз обичам зеленко...и не държа на месото, ама вкъщи са месоядни много...пък още не съм стигнала до там, че да приготвям за себе си отделно.
Не съм чула за дебел вегетарианец, в темите, посветени на вегетарианското хранене, не виждам лентички за отслабване, както по другите теми... Wink
Ама явно аз още не съм стигнала до този етап, да махна напълно месото.

Тия "зелени" кюфтенца ще взема да ги пробвам, само да си набера от някъде коприва.

Камче, откъде я взе копривата? Ти ли си я бра или от пазара? Ако е от пазара не те ли е страх, че може да е расла на мръсно място?  newsm78

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 21:38 от *Бенджи*

# 674
Камче, откъде я взе копривата? Ти ли си я бра или от пазара? Ако е от пазара не те ли е страх, че може да е расла на мръсно място?  newsm78

Свеки ми я бере от вилата.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт