Хаяси, що не влезна в дънките? - сол ли имаше по тях?
Иначе и аз го знам това за солта. Малко е на разправийка, не че друго.
Полин, ми естествено, че нищо лошо няма да ти се случва като сънуваш мътни води. Противно на някои модерни съновници, от край време си се знае, че е на лошо чистата вода, а мътната на добро.

Аз съм ужасно суеверна. Опитвам се как ли не да се преборя с това, обаче нА - не ми се отдава и това си му е. И постоянно сънувам. И сънищата ми винаги са значещи. И за хубави неща, и за не толкова. Обаче аман наистина от тия прожекции. Предпочитам да не сънувам. Иначе сутрин със ставането и зареждам тоя сайт дето Мастерче го даде на Джес.
Джес, аз знаеш ли какво знам? Не знаеш. ЩИ кажа. По принцип сънуването на конкретна дата означава, че ще ти се случи нещо важно, нещо което ще има значение за по-нататък. Разбра ли ся?

А слушайте какво да ви кажа сега. Абе в моята работа вече двама заклети пушачи оставиха цигарите. Говоря за мъже дето пушеха единият по една кутия дневно, другият - по две. Та и двамата сега са ги отказали. Дори единият вече 2 месеца ще стане. И махни това ами и разправя, че и не чуствал липса.

Е, пък само аз ли ще съм будалявият спонсор на тая индустрия?
Искам сега да знам мнооо ли ще се нагуця кат спра цигарите? Ако ги спра де...
.
Та около 3 години карах без тях, а после само от време-на време с някое.