True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
да КОМАНДИР
ДЖЕС МЕРСИ  bouquet Hug
А САМО НА Д' ,ПОДчЕРТАВАМ-Дамянчо е обществена собственост

Д' само половината форум ще му налетят докато те няма Mr. Green

# 121
до шефа ще ти се обадя да се разберем.сега сме в новия мол.не барайте Дамян

hahaha hahaha hahaha

Танче  Hug

# 122
  • гр.София-Красна поляна
Юхуууу!
Добра ви вечер мили мои другарки макар,че сигур спите вече. Rolling Eyes
Аз чак сега сядам на компа.
Цял ден бяхме в северния парк с дечурлигата и етървето ми.
Времето беше супер,личи,че иде пролет. Simple Smile
Пуци,приятно ви скиф на филмчето с Дю и шъ ви чакаме да разказвате.
Джесче,туй ме уби,смях се с глас.play me

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:20 от zisska

# 123
Хич не спа на гости съм Party
хайде наздраве
 Hug

# 124
Нощният обход направен,няма подозрителни елементи Wink
лека нощ Hug

# 125
# 126
Добро утро момичета Hug

Нощният обход направен,няма подозрителни елементи Wink
лека нощ Hug

Танче,да не би да се присъединяваш към охранителната рота на Командира? Whistling Ако е така трябва да напишеш с големи червени букви клетвата от 1-ва страница Wink

П.П Аз ви изоставям,ще водим децата в Зоологическата градина Laughing

# 127
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Минавам на бързо да се разпиша,че пак ще хващаме на някъде.
Желая ви приятен ден мили мои и утре ще се скив за повече. Wink

# 128
Хилоу, хилоу, в тоз чуден пролетен ден!
Момичета, след цяла нощ неспане и кратка дрямка, в която сънувах, че съм умряла и мога да летя, искам отсега да се простя с вас, в случай, че не оцелея след днешното визуално и звуково предизвикателство. Не ме помнете с лошо!  Grinning

Зис, мчи как, ша разказваме, естествено. Дано не се налагат разкази за физическото насилие приложено от мен върху пуканкоядци... Twisted Evil

Хехе, Танчик, приятно в зоопарка!

# 129
Зис, мчи как, ша разказваме, естествено. Дано не се налагат разкази за физическото насилие приложено от мен върху пуканкоядци... Twisted Evil

Хехе, Танчик, приятно в зоопарка!

Мерси,мерси! Hug Какво физическо насилие бе?Нали лейтенанта ще е с теб?Дружно ще се справите Mr. Green

Аз пък снощи сънувах страшни безумия.Бях обладана от някакъв демон и никой не можеше да ми помогне #Crazy Явно е било закъсняла реакция към братята Rolling Eyes

# 130
Олей, майко, тука сте раздавали Вълчо на килограм, а аз съм миткала по улиците  ooooh! Мноо ми стана топло...
Джеси, виждам, че Алън се е ориентирал към другата тъмна страна  Laughing - вълчата  Wink
Мойто мъжле днес докато човъркаше до премала из нета, аз на инат седнах и сътворих ... комиииикс. Но...утре ще е публикацията му  Wink Сега отивам да карам коооолееело...а някой кара кооолееелоооо...

# 131
добър ден,гостито върви чудесно.Сега отиваме на разходка до Карандила.
Нортманова,не се пресъединвам,просто помагам безвъзмездно от добри чувства.Няма нужда от клетва и чин Hug
лек ден

# 132
  • София
Здравейте Simple Smile много як ден е днеска и релаксираш ...насладих се на слънцето за днеска и ще си почивам с един сериал на който му качиха 2-3 сезон/relic hunter-търсач на реликви/и много му се кефя Simple Smile и взех, че почнах да се интересувам много от Култа на Кали/Индия/ интересно ми е Simple Smile та вместо да поуча аз си чета за култове...хахах
Целувки и се наслаждавайте на готината пролет  и да се надяваме, че от тук нататък ще имаме само топли дни, че ми писнаха ботушите и студа

И Честита пролет ....

# 133
Хора, само се отбелязвам, че съм все още жива (донякъде). Още съм нечленоразделна, не мога да разказвам. Лейтенанта си пътува към къщи, като стигне може тя да разправя.
Отивам да се напия!

# 134
  • гр.София-Красна поляна
Хора, само се отбелязвам, че съм все още жива (донякъде). Още съм нечленоразделна, не мога да разказвам. Лейтенанта си пътува към къщи, като стигне може тя да разправя.
Отивам да се напия!
hahaha  Пуци,що би?

Общи условия

Активация на акаунт