True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 483
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Хаха, да. Сержант, това е лейтенанта, лейтенант, това е сержанта. С пояснението "тва е тая, дето ги сънува всякакви шантави"  Mr. Green Добре се разбрахте вие двете, сигурно щото сте левскарки мръсни  Twisted Evil

# 181
Здравейте.Аз не съм загубила говор  и картина след днешната разходка.Двигателната леко  ме притеснява Mr. Green
Сами ми разказа играта както винаги напоследък. Mr. GreenКомандир радвам се,че се възстановяваш Hug
hahaha Пристига тя и шефа ни представя една на друга това е офицера това е лейтенанта  Joy

Joy
"тва е тая, дето ги сънува всякакви шантави"  Mr. Green левскарки мръсни  Twisted Evil
Joy
съновачката
 Joy

# 182
Пак тръгнахте по разходки, а?

# 183
Пак тръгнахте по разходки, а?

Не сме бе Naughty Гледах "Източни пиеси" Peace

# 184
  • Срещу планината:)

Много съм зле, нали пред очите ми са само кръв и вампири и чета,че гледаш "ИзточЕни пиеси"  ooooh!

# 185

Много съм зле, нали пред очите ми са само кръв и вампири и чета,че гледаш "ИзточЕни пиеси"  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 186
 hahaha Дю, аз кат ти казвам, че върлува вирус...

Танчик, и как е филма? Аз чакам "Мисия Лондон" да излезе, много е обещаващ трейлъра.

# 187
Амииии,хареса ми!Не го разбрах много Embarassed,но ми остана едно такова приятно чувство! Mr. Green Заслужава си да се гледа! Peace

# 188
  • Срещу планината:)
hahaha Дю, аз кат ти казвам, че върлува вирус...

Танчик, и как е филма? Аз чакам "Мисия Лондон" да излезе, много е обещаващ трейлъра.

От де да  знам какво върлува,но вече бях готова с въпросите това нов сериал или филм за вампири  е  Rolling Eyes
А за   hahaha Мисия в Лондон  и аз ще чакам,тоз Любо Нейков ми е любимец
От както преди 2 седмици бях болна не съм ходила на танци,та днес мисля да се нося  newsm19 а довечера,ще дам шанс на Биг брадър  tv Popcorn

# 189
Днес не бях на работа,но ходих малко в офиса за 2-3 часа,че днес е празника на града и е лудница направо.После с малкия се разкахатхме от разходки.
Цяла нощ съм сънувала че гоня духове....
Кате-пак е екстра романса.Ирка-РМ ли гледахте-да не е много тъжен?

# 190
Амииии,хареса ми!Не го разбрах много Embarassed,но ми остана едно такова приятно чувство! Mr. Green Заслужава си да се гледа! Peace

Е, не се черви, той е някак полу-документален, доколкото четох... Но звучи интересно, да. Относно разбирането - ако един човек ми каже, че "разбира" "Изгубената магистрала", ще си изям ушите! Та не е въпросът в разбирането, мисля аз.  Wink

От де да  знам какво върлува,но вече бях готова с въпросите това нов сериал или филм за вампири  е  Rolling Eyes
А за   hahaha Мисия в Лондон  и аз ще чакам,тоз Любо Нейков ми е любимец
От както преди 2 седмици бях болна не съм ходила на танци,та днес мисля да се нося  newsm19 а довечера,ще дам шанс на Биг брадър  tv Popcorn

"Мисия Лондон" е страшна книга, много ми е любима! А Любо Нейков е точно в десятката за героя Баничаров. Дано, дано не се окаже, че трейлъра е лъжлив!

ПП Биг Брадър? Ти нямаш ли си друга работа? Гледай Биг Брадър, гледай... Mr. Green

Ками, не е просто тъжен, разкъртващо трагичен е... Идеше ми да крещя последните 5 минути, ето казвам си...

# 191
Днес не бях на работа,но ходих малко в офиса за 2-3 часа,че днес е празника на града и е лудница направо.После с малкия се разкахатхме от разходки.

Верно бе,сутринта го казаха по новините doh Честит празник на всички търновци! Laughing

# 192
 ooooh! хем отговарям на Ками, хем забравих...

Честит празник, старопрестолници!  Hug

# 193
  • гр.София-Красна поляна
Мараба народе,как е хавата. Wink
Моля ви някой да ми даде линка за филмите(как му беше името)дето не ми
трябва ргистрация,плиииис.
Днеска така се бях наточила на Сейлъмс Лот,пускам го и  Shocked субтитрите на
Китайски или японски.
Направо си изядох ушите от яд. #Cussing out
Ровичках по настройките ма нищо не стана.

# 194
http://nanoset.net/ Ето би  Grinning
Чи ко не му чаткаш на японския, мъри, Зиске-лиске   Wink Я ский един речник
Цитат
hito ki hon yama kawa hi, nichi tsuki ko otoko onna mizu hi hana me mimi kokoro
човек дърво книга,
източник планина река слънце,
ден луна,
месец дете мъж жена вода огън цвете око ухо сърце
Ти си ми кат ничи цуки отоко мизу  Wink

Общи условия

Активация на акаунт