True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Срещу планината:)
Филма като свърши аз не бях в състояние да помръдна изобщо. Не си чувствах краката и главата изобщо  Cry

Знам,че е рано да повдигам темата,но как стои въпроса със Затъмнение  Praynig Кажи дааааааааа

# 166
Леле Кате,страхотно е!    bouquet  Организирали сме цяла акция за спасяването на Ерик! Сигурно накрая ще се окаже,че Парцалчица е в дъното на отвличането,гадната мръсница! Twisted Evil Братята и Дамянчо са само поредните й жертви! #2gunfire

# 167
  • гр.София-Красна поляна
Филма като свърши аз не бях в състояние да помръдна изобщо. Не си чувствах краката и главата изобщо  Cry

Знам,че е рано да повдигам темата,но как стои въпроса със Затъмнение  Praynig Кажи дааааааааа
Кога излиза Затъмнение?

# 168

Кой въпрос със Затъмнение? Какво Затъмнение? Какво е това? Къде, защо, какво?  smile3544 smile3544 smile3544

Ако имаш предвид дали съм в състояние за рождения ден да си причиня двучасова доза Едуард Кълън с риск да се погубя, тогава... чакай да видим дали дотогава ще ми се възстанови мисловната дейност... Embarassed

# 169
какво причиних на шефа,да си бях седяла мирно и да не бях ревала,че няма с кой да ида на кино. Ако си беше чакала торентите щяхме да я имаме в редиците още поне седмица.   bouquet прости ми
 Thinking Влиза в сила операция "Възстанови шефа за премиерата на Затъмнение"

Да си дам отчета за ИК вчера в автобуса аха да  приключа с 1ва книга но стана тъмно,а лампичките не работеха.
Я да ви питам,нали Буба (вампира дето пази Суки) е кодирано за Елвис Пресли.  hahaha

# 170
какво причиних на шефа,да си бях седяла мирно и да не бях ревала,че няма с кой да ида на кино. Ако си беше чакала торентите щяхме да я имаме в редиците още поне седмица.   bouquet прости ми
 Thinking Влиза в сила операция "Възстанови шефа за премиерата на Затъмнение"

Да си дам отчета за ИК вчера в автобуса аха да  приключа с 1ва книга но стана тъмно,а лампичките не работеха.
Я да ви питам,нали Буба (вампира дето пази Суки) е кодирано за Елвис Пресли.  hahaha

Hug Какво да ти прощавам, ако не беше ти нямаше да съм на розовк облак сега. Е, не е много розов, ама това си ми е от вродената склонност към минорни настроения.
Как така поне още седмица в редиците ви, какви ги говориш? Тия редици аз няма да ги напускам, със или без мозък  Mr. Green

Операцията за възстановеяването ми нали знаеш какво трябва да включва? Тренировки, тренировки и пак тренировки  Whistling

кажете ся, какъв е тоя Елвис Пресли пък  Shocked

# 171

кажете ся, какъв е тоя Елвис Пресли пък  Shocked

Има тънък намек,че Елвис са го превърнали във вампир.Но понеже приживе е прекалил с наркотиците сега е някакъв дебилен вампир  hahaha

Аз знам,че няма да напуснеш редиците,но щеше да си в "кондиция" малко по дълго

# 172

Има тънък намек,че Елвис са го превърнали във вампир.Но понеже приживе е прекалил с наркотиците сега е някакъв дебилен вампир  hahaha

Ох, боже!  hahaha

Е, то кондицията пак щеше да е до време.  Laughing

# 173
Аз само да запитам: Командирш, бяха ли много ядящите на пуканки около теб, или кат светна екрана загуби звук и картина  Mr. Green Брех и геройство и чудо - за няма и 1/2 година два пъти отрази кинце-върла кинофобка  Mr. Green hahaha
Пък ти, мър, Роска, кво си причини да водиш шефа си Робкириз. Как си въздишала на ум не те знам  Whistling

Леле Кате,страхотно е!    bouquet  Организирали сме цяла акция за спасяването на Ерик! Сигурно накрая ще се окаже,че Парцалчица е в дъното на отвличането,гадната мръсница! Twisted Evil Братята и Дамянчо са само поредните й жертви! #2gunfire
Виж, страхотна идея. Да взема да я впиша в сагата и Парцалетка  Mr. Green Тъкмо ще има в/у кого да изливаме агресията...

# 174

Ох, боже!  hahaha

Аха,ама Алън Бол казва,че Буба няма да влезе във филма!Точното му изказване го има в днешните новини(във 2-я спойлер)! Peace

# 175
Аз чинно избягвам спойлери,щом и новото клипче на Затъмнение не съм гледала представи си кво желязо съм станала  Sunglasses Задобрявам,ще видим до кога

# 176
  • София
Па....и аз съм тука...оцелях след днешната оперативка...чак ся излизам направо ми разкатаха и фамилия и всичко  #2gunfire
Дю...Ир как си говорихте....на никове или на именца   bouquet

Да Буба/Елвис Пресли щеше да е як персонаж и щеше да има определено още фенове към сериала ако го бяха вкарали. Поне имитатори на Елвис дал Господ.

Май юни месец всички тряя да ви свестявам, ще ходя с една кофа вода и ще я меткам по припаднал абонат на ИК/Здрач/Дневниците.
Представям си примерно Катка и Трайкова...виждат Ерик и Алсид и бам припадат пред комповете си и аз минавам и меткам по една кофа вода...виждат пак двамцата и пак припадат.

# 177
Аз само да запитам: Командирш, бяха ли много ядящите на пуканки около теб, или кат светна екрана загуби звук и картина  Mr. Green Брех и геройство и чудо - за няма и 1/2 година два пъти отрази кинце-върла кинофобка  Mr. Green hahaha
Пък ти, мър, Роска, кво си причини да водиш шефа си Робкириз. Как си въздишала на ум не те знам  Whistling

Като, за късмет залата беше полупразна. Аз, че загубих звук и картина, загубих, то ясно. Но към края щях да упражня насилие върху някъв младеж, който вкарваше неуместни забележки. Въздържах се само щото, както казах, освен звук и картина, азгубих и двигателни способности.

А лейтенанта се държа много добре, ни веднъж не ме провокира да проявя агресия. Е, може би телефончето й беше в риск за момент, докато да ми покаже слайдшоу на подбрани джентълменски кадри, но се възпрях героично  Mr. Green

Аз чинно избягвам спойлери,щом и новото клипче на Затъмнение не съм гледала представи си кво желязо съм станала  Sunglasses Задобрявам,ще видим до кога

Мчи естествено, ти военен кадър ли си или здрачна ряпа  Wink

Джес, на имена си говорехме. Доколкото си спомням...  newsm78

# 178
 hahaha Имена после,но я кажи как ни представи с твоята приятелка.
Пристига тя и шефа ни представя една на друга това е офицера това е лейтенанта  Joy

# 179
  • София
hahaha Имена после,но я кажи как ни представи с твоята приятелка.
Пристига тя и шефа ни представя една на друга това е офицера това е лейтенанта  Joy

hahaha представям си картинката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт