True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Бе аз брат ми докато живя в София всяка година ходих поне 2 пъти, но сега...Е, все ще стъпя пак там, още повече, че имам и скъпи приятели в София, с които сме отраснали и поддържаме връзка.
Сега мили мои подготвям комикса и съм сигурна, че Ир ще кацне моментално при нас  Mr. Green

# 151
Ей ме на, кац! Оуххх, трудно, трудно ми е да мисля и да артикулирам и писмено и устно, но стискам зъби и дишам  Mr. Green

Да кажа и аз колко ми беше приятно да се запозная с лейтенанта на живо, впечатленията от тука напълно се покриха с реалността  Grinning

Филмът, мили мои, е голям филм. Филмът би бил голям филм и без Джентълмена в главната роля. НО С НЕГО филмът, мили мои, е чудовищно добър филм. Финалът ми разкъса сърцето. Героят на Джентълмена ми разкъса сърцето. Естествено, че след това загубих и звук, и картина, и мисъл, и нервен импулс. Хич не знам как стигнах до вкъщи, но стигнах. Такива ми ти работи...

# 152
Ооооо,Ирка,добре дошла сред нас Hug Май е твърде рано да те свалям на земята Thinking Утре ще опитаме........ Whistling

# 153
Една лИбовна сага /n-та на брой/

В шведските гори стои заточен
Вампира Ерик сам и непорочен.
Хванат бе от дръзките момчета
Сам и Дийн – смелите братлета.

Трайкова за миг не се отчая
Нито се замисли, нито се замая.
За помощ Роси тя помоли
С Деймън да пропъдят нейните теволи.

Появи се Роси с Деймън под ръка
Плана сътвориха в мигом – на часа
Деймън ще политне към Шведските гори
Ако трябва помощ – Роб ще долети.

Робърт се подготви, с Ирка се прости
Седна и зачака от Деймън новини
В края на гората Вълчо пък разбрал,
Че някой демон черен Ерик е предал

Били му подшушно, че Деймън е замесен
И че знае проход до вампира лесен.
Миг не се замисли, силички събра
Вълчи вой оттекна из горската тъма.

Страшен екшън във гората стана
Катка метна се върху Вълчана
Гарванът пернат да хванат
Без перушина мислят те да го оставят.

To be continued…

# 154
Ей, Кате, ах, Кате!   bouquet Бягат ми думите...

Боже, май трайно съм се увредила  Blush

Таничка, никакво сваляне!!! Макар че не съм сигурна дали за сваляне или за измъкване изпод дъното става дума.. Както съм закопала, скоро ще стигна до Австралия...

# 155
  • Срещу планината:)
 smile3532 аз като казах,че искаш екшън,но защо Дамян да е лошият или ми го връщаш за онзи път дето вие с вълчан бяхте лошото семейство  hahaha

Супер е нямам нищо против да съм  Twisted Evil само не ни убивай на финала  Praynig

# 156
Няма би, Дю, да те умиргам, би. То станало недоразумение, нали разбираш, и по-нататък ще се изясни ситуацията...ще вкарам малко интриген в сюжета, демек. Не съм го замислила, ма мога да вкарам няко фея-злобарка, която иска да изпокара дружината  Twisted Evil

# 157
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha Кате,Катериноо,ихууу би,бравос.
Виж сега Като,метай се на каручката и айде у Софето.
Ши си напраим една дружна среща на Цирка.
Плюс това ше помогнем на Пуци сите дружно по-бързо да слезе от розовия облак.

# 158
Много, ама наистина много ме трогвате, момичета, благодаря!  Hug Надежда, обаче, всяка оставете, не ща да слизам!

# 159
Много, ама наистина много ме трогвате, момичета, благодаря!  Hug Надежда, обаче, всяка оставете, не ща да слизам!

hahaha Дори картината си представих ти вкопчена в розов облак ние те дърпаме отдолу.

# 160
  • гр.София-Красна поляна

hahaha Дори картината си представих ти вкопчена в розов облак ние те дърпаме отдолу.
hahaha hahaha Накачурили сме се сите връз Командирша.
Кой я хванал за главата,кой за краката,кой за носа и ушите ма тя непуща. hahaha
Същевремено меца - Роб,Роб,Робъъъъъъърт.

# 161

hahaha hahaha Накачурили сме се сите връз Командирша.
Кой я хванал за главата,кой за краката,кой за носа и ушите ма тя непуща. hahaha

Това го заеквам, очевидно, а?  hahaha Всъщност не знам дали ще мога да произнеса нещо повече от рррр...

# 162

Thinking Абе ние се смеем, но положението беше на ръба вчера.Но нали съм с шефа смея ли да се метна към екрана. Сърцето ми горкото аха да се пръсне.

# 163
  • гр.София-Красна поляна
То добре,че кат е свършил филма Командирша
не се е метнала с писъци към екрана- Найн,найн,пуснете го паааааак. hahaha
- Робиии,към бак,плииийс.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 12:03 от zisska

# 164
Филма като свърши аз не бях в състояние да помръдна изобщо. Не си чувствах краката и главата изобщо  Cry

Общи условия

Активация на акаунт