True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 499
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Оф,днес моето зверче не е на ясла(имат някакъв проблем с водата и 3 дни ще е вкъщи) и съм заредила няколко анимации да гледа.Ако изчезна по някое време да знете,че гледам......Бамби Wink

Е, след Бамби определено ще имаш нужда от опресняване на ТБ Mr. Green

Да бе, сигурно заради времето съм по-добре. Дано само не завали, че днес няма да ми се размине излизането...

# 211

И да искам не мога да гледам Sad Имам все по големи надежди,че ще се опазя до юли  bowuu

Аз направих грешката с "Новолуние" и хилядите му трейлъри и снимки. Накрая като гледах филма, имах чувството, че съм го гледала и не ми хареса особено. Сега като го гледах пак останах мноооого по-доволна. Забелязвам, че за новия филм, няма толкова трейлари, а и този официалния е доста обран. Аз работя в немска фирма за обработка на снимки, няма да ви казвам колко снимки от "Новолуние " съм видяла, целия филм в снимки, месеци преди да излезе. А сега за " Затъмнение" само една снимка сме правили, ЕДНА Shocked Явно и продуцентите са се усетили, че са прекалили миналия път.

# 212

И да искам не мога да гледам Sad Имам все по големи надежди,че ще се опазя до юли  bowuu

Аз направих грешката с "Новолуние" и хилядите му трейлъри и снимки. Накрая като гледах филма, имах чувството, че съм го гледала и не ми хареса особено. Сега като го гледах пак останах мноооого по-доволна. Забелязвам, че за новия филм, няма толкова трейлари, а и този официалния е доста обран. Аз работя в немска фирма за обработка на снимки, няма да ви казвам колко снимки от "Новолуние " съм видяла, целия филм в снимки, месеци преди да излезе. А сега за " Затъмнение" само една снимка сме правили, ЕДНА Shocked Явно и продуцентите са се усетили, че са прекалили миналия път.

И слава богу, наистина страшно много материали имаше покрай Новолуние  ooooh! Аз не, че имам проблем да гледам трейлъри, стилове и какво ли още не, не ми се разваля впечатлението от филма, но миналата година наистина прекалиха. Сега изпадат в другата крайност, явно, но по-добре.

ох, забравих да споделя - снощи сънувах, че дебютирам в Здрачната тема. Mr. Green Не помння какво точно писах, ама бях много напрегната...

# 213
  • Срещу планината:)
На пълно си права,че прекалиха и със снимки и с клипчета,но за Новолуние не можех да се спра,беше по силно от мен.Сега като знам последиците всячески бягам и не гледам  Naughty Е само официалният трейлър го гледах  Embarassed 
Ти що не им каза на теб да дават да обработваш други снимки  Simple Smile

# 214
Съни,ако ти попадне някоя снимка от новия сезон,да не забравиш да я споделиш с нас .......... Whistling Mr. Green

# 215
Пак много тихо стана тука. Да не сте забегнали всички да гледате Бамби и Цар Лъв?  Rolling Eyes

И майор Деменция нещо отдавна не се е вясвала...

# 216
Добър ден
И аз не обичам прекалената реклама
Радвам се,че някои хора са на ЛИНИЯ Hug

Снощи Сами като ми вика ''ИСКАМ НА ГРАДИНА'' и аз  Shocked.Ама сериозно?Да навивам ли тел?
Детето направо учуди света.Та днес с песен тръгнахме сега да видим на обяд как ще е като го взема.Стискайте палци всичко да е наред,да му хареса ,та да походи повечко и маня му да си почине Whistling

# 217
Съни,ако ти попадне някоя снимка от новия сезон,да не забравиш да я споделиш с нас .......... Whistling Mr. Green
Да забравя ли? Crossing ArmsМоля ти се, веднага ще доложа Whistling

# 218
Хелоу май ловли бамбини, ние сме сами, татито е у Лондон и нямам много време да надничам тук, а и Калоянчето е ужасно кисело поради поредното зъбоникнене и вече съм в предистерично състояние.
Гледах Дневниците и определено съм голяма фенка на Дамян, по този повод да поздравя Дю,че има вкус за мъже Heart Eyes
О виждам, че Пуци се е сетила за мен.
Да доложа, Майораната е тук, чакам синът ми да заспи да се гмурна тука.

# 219
  • Срещу планината:)
Аз съм се заела като съорганизатор на 5 годишно  юбилейно парти на нашата група и издирвам членове и водя диалог,кой свободен кой не. Ще видим докъде ще я докараме.

Майоре
,радам се че оценяваш Дамян,но нали само толкова  Naughty .А и си мисля,че тук всички имаме вкус към мъжете  Heart Eyes

И забравих да вметна,че съм в лек шок от семействата дето влязоха в къщтата. Цирка ще е пълен.

# 220
  • гр.София-Красна поляна
Юхууу,де сте биии?
Ооо,Деменц,де одиш би?
Горкото Калонче с тия зъби.
Ооо,ДЮ и аз ги гледах семейните и съм в шок.
Такива са ги избрали,че кой от кой по-неандерталец.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:46 от zisska

# 221
Мадами туй нали сте го виждали брее, а литъл продукшън промо - спойлер - тийзър или бог знае какво там
http://truebloodnet.com/category/spoilers/season-3-spoilers/
http://www.hbo.com/true-blood/index.html#/true-blood/cast-and-cr … UlaayMQIAUmYXOA==
HBO is airing behind-the-scenes snippets from the production of Season 3 every Sunday night following the encore plays of Season 2. This week, looks like Eric's covered in blood, fangs out. Who is he fighting and why??

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:55 от Dementia

# 222
  • гр.София-Красна поляна
 Shocked Темата отишла на втора страница,къде сте бре.
Ката я видех,че се подвизава у Биг Брадъра.. Whistling
ама другите къде се мотате.

# 223
Шът, мъри Зиско! Тъй съм ги набрала семейните, че да ми излезнат сите зимни токсини  Mr. Green

# 224
Shocked Темата отишла на втора страница,къде сте бре.
Ката я видех,че се подвизава у Биг Брадъра.. Whistling
ама другите къде се мотате.

Ами аз изгледах Бамби и сега продължавам с мечето Ръкспин Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт