Отговори
# 660
Не, и Зимна, и Никитали реагираха на твоето "предложение" lol:

Мхм, точно на мен говори Зимна, да.
Аз съм с едно дете и ръся мозък.
  Laughing

...Между другото, и аз като бях с едно дете, си мислех, че всички са еднакви и са като моето, съответно "стрелях" насам-натам, ръсех мозък и се чудех, що майки с повече опит ме изслушват хладнокръвно и кимат разбиращо hahaha ...

# 661
  • В сънния Люлин, прибулен...
Не, ти си с три деца и ръсиш мозък -

Според моето скромно мнение, детето просто още не осъзнава какво точно се очаква от него, не става дума за никакъв инат.
Но вие си знаете.

Само че аз писах само за моето дете - че разбира какво се иска от него, но отказва да "угоди". А цирираният пост е редактиран и не се отнасяше само до това конкретно дете.

И накрая, не е чак толкова важно коя от нас колко деца има. В някои случаи се усеща особено силно.

# 662
В някои случаи е добре да се усещаш, че светът не се върти около теб.
Казах, че мнението си е лично мое, освен това говорех на Тюли.
Не разбрах теб кой те натисна, та звъня, за да се покажеш каква стрелкиня си.
При това, без да е ставало изобщо дума за теб или твоето дете.

Според моето скромно мнение, детето просто още не осъзнава какво точно се очаква от него, не става дума за никакъв инат.
Но вие си знаете.

А цирираният пост е редактиран и не се отнасяше само до това конкретно дете.

Кой пост е редактиран?!
Я смени дилъра, моля ти се!

П.С. И за разлика от теб, не ръся мозък или поне ако го правя, то не е с показно натрисане и чаршафосани постове, в стил "вижте ме колко философски съм натроена и колко съм компетентна по всички въпроси".

По- умният отстъпва!
Ще гледам да не се връзвам на глупостите ти.
Толкоз по въпроса, г-жо Всезнаеща.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 11:20 от Г-жа Безгрешната

# 663
 Laughing По-умният отстъпвал  Grinning
Благодаря за комплимента!   bouquet  bouquet  bouquet

# 664
  • на плажа
Никитали, страхотни са ти момите! Никол става все по-хубава ( пу -пу).
 Аз по темата за морето няма да говоря  Mr. Green, макар че да си призная все още не съм се топкала във водата, но за сметка на това Миро и кака му не излизат от там.

# 665
Laughing По-умният отстъпвал  Grinning
Благодаря за комплимента!   bouquet  bouquet  bouquet

Жено, имаш сериозен проблем, да знаеш.
Не знам защо никой не ти го казва, но е очевАдно.
Иди на лекар, прегледай се, и ти дете гледаш, и го възпитаваш! ooooh!

Ирка, току виж сме отскокнали да се видим.  Wink
Дай снимки на Малчо около водата.

# 666
Момичета, мерси за комплиментите! Embarassed

Тъкмо темичката ни се пораздвижи и пак възникнаха спорове, които са безмислени.
Джули, понеже познавам лично Вейката, смятам че няма нужда от лекар. Тя е много добра майка и Митето е много възпитано и умно дете, което в някои области е доста по-напред с матеряла от Никол. Още преди месеци знаеше цветовете, формите и буквите, както и винаги съвсем правилно използва моля, заповядай, благодаря и т.н. Така че отказа му да сяда на гърне явно си е чист инат и тя правилно е казала, че отнесено към нейното дете твърдението, че не осъзнава какво се иска от него не важи.
Вие си имате стара вражда и не е нужно тя да се разгаря отново с пълна сила. Не искам да съм адвокат на никого, но ако написаното от теб беше насочено срещу мен щяше много да ме заболи. Дайде да възстановим мира и хармонията в темичката ни моят пост да бъде последното по темата  Praynig

# 667
Никитали, никъде не съм казала, че тя е лоша майка.
Естествено, че всяка майка, която си гледа детето, е най- добрата за него.
Но моето мнение е, че тя ИМА някакъв проблем, който нито знам какъв е, нито ме интересува.
Или може би нямам право на мнение?
И ако се зачетеш по- внимателно, ще видиш, че аз казах, че това си е МОЕТО мнение, не съм казала думичка за нейното дете.
Тюли попита, аз й отговорих.
Моето мнение очевидно се различава и от това на Алекс, но не сме се хванали за гушите, нали?
Както и не мисля, че Алекс има някакъв проблем, просто различие на мнения.
В случая със съседката ти, обаче, това не е така.
И ако тя не беше побързала да натресе компетентността си, подигравайки се, както винаги, спорове изобщо нямаше да има.

# 668
Стара вражда, Никитали ти го каза. Край по темата. Чувствата ни са взаимни Simple Smile

Колкото до наличието на проблем - дистанционно не може да се диагностицира - от теб, най-малко. Не друго, просто виртуалността не допуска реалистични възприятия.
Искам да те успокоя - наистина, много мило, че си загрижена за мен и детето ми, но аз съм в почти постоянен контакт с хора, които биха могли да устанавят наличието на проблем и да се намесят, но... явно не смятат като теб.
Всеки изпитва в определени моменти психологични затруднения, ти също. Това е нормално.

НикиталиHeart Eyes Аз можеше да предположа, че ще се въвлечеш в този разговор и САМО по тази причина не трябваше да го захващам, благодаря и прощавай, че по моя вина си се натоварила с негативни емоции.
Беше ме питала по-горе - надявам се, че утре ще им намаля бройката с още един на изпитите. На 25-и е последният за тази сесия ooooh! Ако може за септември да останат 3 или 4, мога смело да вървя и към избор на димполен ръководител и избор на дипломна тема.
Впрочем, за всички рускоговорящи/рускочетящи - искам да споделя откритието си - в www.rutracker.org има несметни богатства от електронни книги във всяка област на знанието. Включително хубавите, полезни и вдъхновяващи книги на нашия книжен пазар (Аз например открих "Семейството и как да оцелеем в него" и "Основни форми на страх", които са ми особено любими. Качвам първата тук - ТУК. Втората Втората на български, ТУК е Глен Доман "ГАРМОНИЧНОЕ РАЗВИТИЕ РЕБЕНКА", не съм я дочела, но ми е интересна. Също и "Героят в теб" - ТУК (на български). По-натам ще сканирам и кача "Само любов не стига".
А засега от мен стига Simple Smile

# 669
Хей, момичета, недейте така! Малко или много се чувствам виновна за този спор,защото повдигнах темата. Аз съм благодарна на всички,които се отзоваха и ми дадоха някакъв отговор или насока. Човек се учи и от опита на другите и от знанията и наблюденията. За мен беше полезно да си сверя часовника,а и да знам какво да очаква в началото на това начинание,да мога да си извадя изводите и да знам как да продължа по-нататък.
Не спорете излишно, а аз ви благодаря още веднъж!!! Hug  bouquet

# 670
Тюли, кажи какво става с памперса, имате ли успехи вече?
Поне да го полеем.
  Wink

# 671
Е за съжаление,няма повод за радост. Вчера цял ден си пишка на воля,като започне да върши това действие поглежда надолу, мрънка докато му се стича струйката,след това като приключи поглежда още веднъж и отпрашва да си продължи делата. Ама това,че и гащи и чорапи и пантофи са мокри за него няма никакво значение,просто той е над тези неща. И мокър го държах и го преобувах и нищо. Към гърнето се обърна само веднъж,издърпа го от по шкафа, усмихна се, седна с гащите отгоре,стана,би му един шут обратно под шкафа и толкоз. Колко му обеснявах,че трябва да пишка в гърнето,да ми каже да свалим гащите,но цъъъ. Единственият напредък е,че докато пишка,вече ме информира,че върши тази работа. Rolling Eyes Laughing
Абе струва ми се,че доста сложно ще се окаже това начинание. А за бибата, без която абсолютно не може, не ми се мисли какво ме чака!!! Tired

# 672
Ееее, Тюли, вече имате напредък значи. Скоро ще започне да използва и гърнето по предназначение. Само му го сложи така, че да му е пред очите и да може лесно да седне на него, ако реши. Освен това ако все пак седне можеш да му пуснеш нещо интересно за гледане, за да поседи по-дълго и така има шанс да свърши нещо вътре. Тогава следват бурни песни и танци на народите, а може и някоя малка наградка. Поне аз процедирах така когато се учехме за голямата работа и за два-три дни спря да си пълни гащите.
Люси, Вейче, браво за взетите изпити!  Hug Продължавайте в същия дух.

# 673
  • Бургас
Здравейте. Grinning
С памперса и при нас е така.Знае много добре ,че трябва да пишка в гърнето ,но не иска и това е. Close Още е с памперс  Embarassed Чакам още десетина дена и отново започваме да се "пробваме" да го махнем.
А за поливането айде бе хора,да се съберем пак. Grinning

# 674
Спокойно, Тюли, няма дете, което да не се е научило да пишка извън памперса.
Лека- полека ще се научи и твоето човече, само не го насилвай.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт