Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 972
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
За много години, момичетааа! Желая много здраве през новата година! Повече усмивки и благоденствие!  bouquet Hug

Аз не мога да кажа много по въпроса за гинеколозите във Враца. Доволна съм от Антимова и ходя при нея, ако се наложи докато съм във Враца!
Мая е много права, че е хубаво лекаря който следи дадена бременност после и да изражда. Това е практика почти по цял свят.

# 631
  • в полите на.... Балкана
Здравейте, момичета Grinning Забравихте ли ме,а? Wink

Айде за много години, живи,здрави,весели, влюбени, обичани, обичащи и всичко най-най...... Heart Eyes

И аз да се изкажа по въпроса за гинеколозите. Аз да ви кажа пък,че не съм много съгласна с мнението на Мая. Първия път раждах с уговорка и не бих казала че ми се обърна кой знае какво внимание. Втория път - на късмет, и бях много по-доволна...Да, вярно е,че най-добрия вариант е който ти води консултациите, той и да изражда. Но не е болка за умиране ако не е така. При уговорка /и то не е уговорка като в белите страни, всичко да е регламентирано, а е под масата/, другия персонал явно завиждат, озлобяват се, и освен доктора, друг едва ли ще обърне по-специално внимание на родилката. А все пак ,знаете, че акушерките имат доста голяма роля при раждането, и аз именно от тях бях много доволна втория път...без уговорки,без да ме знаят и т.н.
 Най-важното е самото раждане да мине добре, щото проблеми могат да възникнат и при най-добрия доктор, както се случи при мен първия път. Това си е Божа работа! А това,че някой те погледнал накриво и т.н ,всичко се забравя.  Wink
Инак в държавните болници сме на светлинни години от цивилизования свят по отношение на отношението, вниманието и т.н. към родилките, но това е друга тема...
Така,че Албенаа, радвай се на бременността си, бъди спокойна и всичко ще е наред, желая ти безпроблемно раждане Hug

# 632
Честит Имен Ден на всички, които празнуват!

Как я карате в този зимен ден, мами?

# 633
За много години и от мен.
По въпроса със следенето на бременноста и раждането.Моята бременност я следи лекарка която не изражда,бях доволна.Изражда ме лекар с който нямах никакви уговорки.Не мога да се оплача от нищо по време на престоя в родилното.А,родила съм във Враца.Важното е всичко да е наред.

# 634
  • По света и У нас
Привет от Бургас и от София  Hug

Днес ми предстои пътуване към вашия красив край за няколко дни  Sunglasses. Ще бъда придружена от семейство чужденци  Simple Smile Те за 1ви път ще бъдат в България и много ще се радвам ако успеят да останат с възможно най-приятните впечатления от престоя си тук  Blush, затова се нуждая от вашата помощ  Praynig. Досега единствено съм преминавала през града и искренно разчитам на вашата помощ да опознаем града. Имам нужда от следната информация и най-вече вашите препоръки за:
- ресторант с битова обстановка /по възможност и народна музика на живо, не знам дали нямате и заведение с програма - народни танци/;
- няколко ресторанта с хубава кухня и приятна обстановка, които си заслужава да бъдат посетени, по възможност и с меню на английски;
- магазини за детски дрешки, за детски обувки и за детски играчки;
Много ще съм благодарна   bouquet ако освен името ми посочите и адрес или ми дадете някакво обяснение как по-лесно да се ориентирам  Peace

И съвсем щях да забравя кой от големите хипермаркети мога да открия в града и къде точно да се опитам да го намеря  Thinking

За да не натоварвам излишно темата, може да ми пишете и на ЛС  Peace

Предварително   bouquet  bouquet  bouquet  на всички отзовали се ....
С пожелание за един мнооооого усмихнат уикенд    Nature Sunny

# 635
lucyl30 , здравей! За добър ресторант и с меню на английски "Балабанова къща", приготвят храната вкусно, не е задимено. Намира се на площад "Ботев". По центъра има магазини за детски играчки и дрехи, но едва ли могат да се сравнят с тези в Бургас и София. Големи хипермаркети "Кауфланд" и "Била" и двата са в централната част.
Дано се включат и момичета  с други предложения.

# 636
Ами да, с битова обстановка е и "Нашенци", адрес обаде не знам как да дам, на спирката на "Ахат" е.
Детски магазини ще видиш по центъра, няма да си очарована обаче Wink

# 637
 Здравей, lucyl30 !

Толкова учтиво и приятно съобщение си написала, че сърце не ми дава да не се отзова, въпреки че не съм врачанка Mr. Green

Заведения със жива народна музика и танци няма. Иначе в такъв стил стил и с добра кухня са Нашенци(на кръстовището при Пожарната) и Славянски кът 1(отстрани на Пощенска банка). И в двата е с DJ, които пускат българска, но предимно поп-фолк музика, чат пат народни хора и естрада.

Детски магазини за всичко: може да посетите Мечо Пух (срещу болницата) и Симба (на пазара). Иначе само за играчки, тези от веригата Селека-единия е до Нашенци (срещу Пожарната), другия е на един светофар на Руски, но честно казано не знам как да го обясня (още не мога да свикна с врачанската терминология за местонахождение  Mr. Green ).

Хипермаркети в центъра са Била (до търговски център Суми) и Кауфланд (отново нямам обяснение  Embarassed )

Весело и приятно пребиваване   bouquet

# 638
За "Нашенци"- като влизате от София непосредствено преди втория светофар, в дясно са разположени три сгради/ заведения. Средната е тази със "Нашенци".

# 639
A като стана дума къде са преместили детския магазин който беше на Благоев?
И друго дето искам да питам за тоя детски клуб на Петропавловска - дали е удачно за РД на детенце на годинка, че там искаме да отидем с още едни приятели, ние да пием по кафе, да хапнем по някое парче торта а дечицата да поиграят?

# 640
  • с/у ОколоМръсТното
Лятото и в р-ранта на комплекс "Чайка" има жива музика, но не е само фолк. Сега дали пак са там музикантите?

ЧНГ и за много години момичета   bouquet

# 641
Здравейте,само да кажа,някой ако иска да подготвя нова тема.Ако не да я пусне същата.Аз най- вероятно другата седмица изчезвам за Плевен и ще се върна след месец и половиня.Няма да мога да пускам темата.

# 642
Бубе ,тя така както върви темата ни май ще си те дочакаме.  bouquet

# 643
  • Враца
И друго дето искам да питам за тоя детски клуб на Петропавловска - дали е удачно за РД на детенце на годинка, че там искаме да отидем с още едни приятели, ние да пием по кафе, да хапнем по някое парче торта а дечицата да поиграят?

Децата до 2-3 години задължително трябва да са с придружител, има 1-2 какички, но те нищо не вършат, само се помотват. Има и много големи деца, които не се съобразяват и могат да смачкат дребитата. Според мен не става за толкова малки деца.

# 644

Децата до 2-3 години задължително трябва да са с придружител, има 1-2 какички, но те нищо не вършат, само се помотват. Има и много големи деца, които не се съобразяват и могат да смачкат дребитата. Според мен не става за толкова малки деца.

Мерси   bouquet  Явно ще си останем вкъщи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт