Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 970
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • По света и У нас
Благодаря много момичета  smile3525 за полезната и подробна информация  Hug

Ако не бъркам, хотел "Хемус", където сме настанени е на пл.Ботев - gretacvetina, може ли да обясниш къде точно на площада се намира Балабановата къща спрямо хотела  Praynig
За "Нашенци" смятам да проуча точното местоположение утре преди обяд, за да не разхождам излишно чужденците с мен  Wink
И с риск да подосадя още малко  Blush да попитам ....
- освен тези битови заведения, да препоръчате и някой по-стандартен, класически ресторант, може дори и пицария, някъде по-наблизо в центъра. В случай, че имат и меню на английски, определено ще бъде предимство  Peace Просто бих желала малко да имаме разнообразие и да можем да сменим от време на време кухнята на ресторанта на хотел Хемус  Wink
- надявам се да имаме възможност и да ни остане малко свободно време да поразгледаме града - какво бихте ни препоръчали или си заслужава да видим /и на мен включително, нали и аз за 1ви път съм към вашия край  Grinning/ и да знаете по случайност работното му време ....

Града за момента определено ни харесва  Peace, а и времето е с нас  Grinning

Лек, приятен и мноооого слънчев ден момичета  Hug
и още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet, на всички които се отзоват  Blush

# 646
  • Някъде там
Привет,  lucyl30 Simple Smile Нека и аз помогна с малко инфо може да ти е от полза .

Ресторант "Балабанова къща" се намира точно срещу хотел "Хемус",между "Топлите гевреци" и къщата на владиката ( ама дали го обясних  Mr. Green надявам се да се ориентираш  newsm78). Ето малко инфо http://zovnews.com/bg/kato-balabanovata-kashta-imat-samo-tri-evr … ranopriemnitsata/.

За ресторант друг в център бих препоръчала с две ръце "Винарната" http://www.vratza-restorantvinarna.eu/bg/home/ готвят много вкусно  cook

Що се отнася за това какво си заслужава да видите наистина от града ни  - Пещерата "Леденика" , изключително красива, една от най-големите в България , ето от тук можеш да научиш повече, както и работното време , но не знам до колко е актуално http://www.vr-balkan.net/bg/novo-rabotno-vreme-na-peshtera-ledenika/.

Моят съвет е да отидете на "Червения площад" (не мисля , че ще мога да обясня правилно, затова ще попитате в хотела , по принцип е както се казва на две крачки от хотела ) има ..... а сега не зная как точно се казва  newsm78, център в който могат да ви напътят за абсолютно всички забележителни места, паметници и т.н намиращи се в града и региона.

Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 647
Mмм определно "Винарната" и аз подкрепям с две ръце - красив стилен ресторант, с перфектно обслужване и перфектна кухня  Wink Намира се от вашия хотел към Била, ще видите магазим "ДМ", зад него е ресторанта  Wink

# 648
  • По света и У нас
Благодаря много момичета  newsm51 Ориентирите са супер полезни и изключително ме улесняват  Peace

# 649
  • с/у ОколоМръсТното

Моят съвет е да отидете на "Червения площад" (не мисля , че ще мога да обясня правилно, затова ще попитате в хотела , по принцип е както се казва на две крачки от хотела ) има ..... а сега не зная как точно се казва  newsm78, център в който могат да ви напътят за абсолютно всички забележителни места, паметници и т.н намиращи се в града и региона.

Природозащитен център Натура    http://www.vr-balkan.net/index.php?lang=bg&x=informatsionen-tsentar

http://visit.vratza.com/?r=info_center

# 650
Здравейте и аз да ви помогна. Заведете ги на Хижата ,тъкмо ще можете да погледнете града от високо,има ресторант доколкото знам.Близо е от площад Ботев тръгвате нагоре покрай църквата пресичате пътя и по стълбите ....така до Хижата.Надявам се да съм ви била полезна. Hug Hug

# 651
Добър вечер!

Къде се покрихте всички? newsm78

# 652
Здравейте! Момичета, имам въпрос - някой може ли да ми препоръча добър козметичен салон?
От доста време не съм се задържала в града и сега поостанах по-дълго, и честно казано нямам никлаква представа къде да отида .... А случайно да знаете и къде правят фотоепилация или лазерна? Дайте отзиви и предварително благодаря!

# 653
http://visit.vratza.com/index.php?RecNo=&r=saloni/d7380& … ;base=saloni&

Не съм го посещавала, за това нямам коментар.

# 654
Здравейте как сте?Аз почнах работа,сега сме на обучение в Плевен до 15.02.Аз обаче си дойдох до Враца,че трябва да си оправям документите на борсата.Как е при вас живота?

# 655
Бубе,май се сещам къде си започнала работа ,но няма да издам,ще оставя на теб да се похвалиш,желая ти успехи и много търпение- ще ти е нужно,ако е тази работа ,която си мисля аз  bouquet

# 656
Може и да се сещаш да,ние сме общо 32 човека,повечето от комплекса.Като се върнем ще се и похваля официално Simple Smile

# 657
Здравейте от мен! Незнам дали ме помните, че не съм писала отдвна. Малкия расте толкова бързо, че нямам време да се обърна.
Аз също щях да питам за свестен козметик. Ходих на едно място Салон за красота(така пишеше), но козметика им беше....още ходеше на курс за козметик. Абе нямаше идея къде се намира милата.
Та ако някой даде идеи (ако може и да има впечатления) и аз ще съм много благодарна.
Джона знаеш ли къде се намира този адрес? Нямам идея та затова питам.
Хубав ден на всички   bouquet

# 658
Аз съм доволна от новия салон зад фотото на здравец..."Силви спа едн бюти" Wink

# 659
Здравейте!

alegoria, ул.Лукашов не знам коя е, съжалявам, които може да помага/аз писах, че не съм го посещавала/просто го извадих от гугъл за фотоепилацията, за която питаше galia_o6 .

Моята козметичка се намира на Петропавловска/зад операта/ кооперацията срещу входа на църквата "св. Константин и Елена"/за сега не я сменям, много съм доволна/.

Весел зимен ден на всички! Peace

Общи условия

Активация на акаунт