Къде в Пловдив??? - 11

• 67 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Някой може ли да ми помогне newsm78 В Тон бонбон съм си харесала детските тоалетни много са сладурски  Crazy та сега ще правим ремонт и искам да си сложа една. Въпроса ми е от къде мога да си намеря и колко пари струва

Питай kaspar,тя ще ти даде най-точна информация   Laughing

# 196
Момичета, търся сатенена пижама за подарък ... моля, за предложения, ако някой е виждал в конкретни магазини.

# 197
Днес купихме истински козунак от пекарната на Фонтаните (до Телевизията). 500гр. за 3лв, но си заслужава. Прекрасен вкус! Този, който ние купихме беше с портокалови корички и локум, но има и вариант с мармалад.
Ха сега кажете къде да намеря и по-истински курабии?

# 198
Моля за помощ, търся поставка за чадъри - от тези, които са като висока кофа и се поставят изправени... къде мога да проверя  newsm78?

# 199
А да сте виждали тази триколка на Фишър Прайс и някой да има идея откъде мога да я закупя?

# 200
  • Пловдив
Спомням си,че се коментираше къде слагад копчета на дънки,а от къде мога да си купя такива?  newsm78

# 201
Някой ползва ли пречиствател за въздух ... откъде сте го купили и доволни ли сте?

# 202
Спомням си,че се коментираше къде слагад копчета на дънки,а от къде мога да си купя такива?  newsm78
От там, където ще ти го сложат Wink

# 203
Някой да има инфо за Perfect life -център за спорт и танци? че в нета няма почти нищо.

# 204
Някой ползва ли пречиствател за въздух ... откъде сте го купили и доволни ли сте?
Свекърва ми има, пълен боклук

# 205
  • Майничка
Знаете ли дали работи Ритуалния дом в Стария град?

# 206
  • Пловдив
Знаете ли дали работи Ритуалния дом в Стария град?

Да, работи.

# 207
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубава рокличка за кръщене на малка принцеса-6-9 месеца и на каква цена горе-долу?   bouquet

# 208
tedi80, каква марка е нейния и за колко парички ... аз търся качество на разумна цена ...щото има Дайкини за по 800лв ... и те ако не вършат работа   newsm78 (те обаче са ми леко извън бюджета) ooooh!

# 209
Свекърва ми има, пълен боклук
А каква марка е нейния, знаеш ли; понеже наши приятели си взеха за детето, което има проблеми с белте дробове, вярно,ч е беше доста скъп, но бяха доволни ( ама сега хич не се сещам каква марка е)

Общи условия

Активация на акаунт