Къде в Пловдив??? - 11

• 67 424
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Amoena са производителите.Имат дистрибутори Згура, за които споменах в предишния пост и санитарен магазин на уличката между Новотела и х-л Марица.За подробности е по-добре да се информираш от тях.

# 481
Нищо не казахте за Пентаксима, в Чайкафарма няма, всички аптеки в Кичука са проверени, обикновено вдигат рамене или "след месец-два". Разбрах, че Либра го внасят вече. В сайта на Либра няма адреси за Пловдив и изобщо на аптеки. Не стига, че уж безплатна, ама не точно сега, ами и няма човек откъде да я купи. Трети прием ни е. Моля ако някой знае нвщичко по въпроса да пише. Предварително ви благодаря  Hug

# 482
Нищо не казахте за Пентаксима, в Чайкафарма няма, всички аптеки в Кичука са проверени, обикновено вдигат рамене или "след месец-два". Разбрах, че Либра го внасят вече. В сайта на Либра няма адреси за Пловдив и изобщо на аптеки. Не стига, че уж безплатна, ама не точно сега, ами и няма човек откъде да я купи. Трети прием ни е. Моля ако някой знае нвщичко по въпроса да пише. Предварително ви благодаря  Hug

Питай и в ХЕИ, преди време пак имаше дупка за доставките на пентаксима и бяха писали, че от там са взимали останали бройки!  Peace

# 483
Момичета, дайте идея откъде мога да поръчам хубава питка(пита)-солена ... знам тука в района едно място, но не искам да рискувам ... все пак нека да е от проверено място.  Peace

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 21:51 от radostche_plovdiv

# 484
Либра и да имат ваксина няма как да я продадат на краен клиент, те са търговец на едро.Най-добре е да помолите от аптека да проверят наличностите да Либра, да я поръчат и да я купите от аптеката.

# 485
Момичета, дайте идея откъде мога да поръчам хубава питка със сирене ... знам тука в района едно място, но не искам да рискувам ... все пак нека да е от проверено място.  Peace

Точно в уличката на  Пловдивска обществена телевизия ( до кино "Гео Милев") от страната на плод-зеленчука има една желязна врата.Вътре ( фурна) един мой познат заедно с две жени всяка вечер пекат малки и големи питки.
От него поръчах за кръщенето на племеницата ми питка и ....беше страхотна както на вид, така и на вкус. Всички мои приятелки при него съм ги пращала и до сега са оставали доволни.Нямам телефон да ти дам, защото живея на близо и като ми се е налагало съм отскачала да поръчвам на място

# 486
Момичета, дайте идея откъде мога да поръчам хубава питка със сирене ... знам тука в района едно място, но не искам да рискувам ... все пак нека да е от проверено място.  Peace

Точно в уличката на  Пловдивска обществена телевизия ( до кино "Гео Милев") от страната на плод-зеленчука има една желязна врата.Вътре ( фурна) един мой познат заедно с две жени всяка вечер пекат малки и големи питки.
От него поръчах за кръщенето на племеницата ми питка и ....беше страхотна както на вид, така и на вкус. Всички мои приятелки при него съм ги пращала и до сега са оставали доволни.Нямам телефон да ти дам, защото живея на близо и като ми се е налагало съм отскачала да поръчвам на място

На мен ми е необходима за неделя ... мога ли в събота да поръчам или трябва да ида по-рано?

# 487
  • София
Доколкото ми е известно аптеки Pharma Expert са на Либра, би трябвало ако се внася от Либра ваксината, да я има първо при тях.

# 488
  • Пловдив
Доколкото ми е известно аптеки Pharma Expert са на Либра, би трябвало ако се внася от Либра ваксината, да я има първо при тях.
Pharma Expert не са никой склад  Joy Те са си на най-различни хора по цяла България!  Това е по една програма на Хигия,но не са собственост на скалада-просто ако сключиш договор с тях и ти дават такава табела и т.н.

# 489
Мъжът ми я намира без проблеми вече 2мес.,ще го питам откъде.

# 490
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде в Пловдив магазин за втора употреба на детски стоки, търся кошара за една мама в нужда!
Или къде се продават  евтини сгъваеми кошари, преди знаех за ТСМ, че имат  по 40лв  Laughing

# 491
Момичета, някъде назад прочетох за чаршафите с ластик, но не мога да намеря мястото, пък и може да не е актуална информацията. Откъде се снабдявате с такива? По възможност да не е от Юск, откъдето си купих 2 пъти и след първото пране станаха на нищо. Интересно, че в чужбина (Франция по-специално) не можеш да намериш чаршаф без ластик(ако търсиш случайно), а тук е точно обратното.

# 492
Момичета, има ли някъде в Пловдив магазин за втора употреба на детски стоки, търся кошара за една мама в нужда!
Или къде се продават  евтини сгъваеми кошари, преди знаех за ТСМ, че имат  по 40лв  Laughing
Нашата от МЕТРО беше около 70 лв., но с дюшечето пак идва 100 лв. Вижте в Продавалника.

# 493

На мен ми е необходима за неделя ... мога ли в събота да поръчам или трябва да ида по-рано?

Да ти кажа по-добре отиди по-раничко да попиташ, защото не съм сигурна как стоят нещата за събота и неделя.Мъжът е много отзивчив....

# 494
И още един въпрос, ако е удобно Simple Smile търся магазинче за платове за дамаски, ако може да споделите от кое сте останали доволни, ще бъде супер. Да, знам, че повтарям въпроси, но има изписани толкова много страници, че не мога да ги намеря

Общи условия

Активация на акаунт