Къде в Пловдив??? - 11

• 67 416
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
  Моите се протриха, памучни бяха.Много шаваме явно Mr. Green

ами палави сте многооооооооооооооооо

# 616
Момичета, някъде назад прочетох за чаршафите с ластик, но не мога да намеря мястото, пък и може да не е актуална информацията. Откъде се снабдявате с такива? По възможност да не е от Юск, откъдето си купих 2 пъти и след първото пране станаха на нищо. Интересно, че в чужбина (Франция по-специално) не можеш да намериш чаршаф без ластик(ако търсиш случайно), а тук е точно обратното.

Аз си вземам такива чаршафи от Вис Виталис-има от трико и от хавлия. Аз си вземам винаги трико, засега съм много доволна, не са мръднали, меки са, отговарят си на размерите,цените са идеални. Има ги на подземния етаж, ако ходиш питай момичетата там, че са на доста незабележимо място. Дано съм помогнала.

Много благодаря. А нали не става въпрос само за детски чаршафчета, че на мен ми трябват за спалня. Магазина не го знам къде е, но ще го потърся. Много благодаря за ценното инфо. Мисля си, че каквито и да са ще са по-добри от тези в Юск Wink Недопустимо е чаршаф да се завали здраво след първото пране. Никъде не пише, че е за еднократна употреба Rolling Eyes   Laughing

Не, не , става дума за чаршафи за възрастни.Аз ползвам два размера-има за всички видове легла. И да ти кажа не знам какво им се протрива на тези от Юск, ама тия са си съвсем наред след доста пранета Joy

# 617
Здравейте, от къде в Пловдив бих могла да си купя стягащ колан за след раждане?
Благодаря предварително!

Аз си бях взела от Метро спортен стягащ колан-хубавото е, че е с лепка и можеш да си го регулираш както ти е удобно. Даже след мен една приятелка го ползва и каза, че също е доволна. Май беше към 20-25 лв.На мен лично колана ми беше много полезен и при двете раждания и видимо подобри външния ми вид след ползването. Всеки си решава:)А иначе по магазините за бельо има едни ластични дълбоки гащи, които обхващат корема със същата цел-на мен ми беше купила майка ми, но това ми беше по-неудобно.

# 618
Здравейте, от къде в Пловдив бих могла да си купя стягащ колан за след раждане?
Благодаря предварително!

Аз си бях взела от Метро спортен стягащ колан-хубавото е, че е с лепка и можеш да си го регулираш както ти е удобно. Даже след мен една приятелка го ползва и каза, че също е доволна. Май беше към 20-25 лв.На мен лично колана ми беше много полезен и при двете раждания и видимо подобри външния ми вид след ползването. Всеки си решава:)А иначе по магазините за бельо има едни ластични дълбоки гащи, които обхващат корема със същата цел-на мен ми беше купила майка ми, но това ми беше по-неудобно.

Благодаря много MiaMIa, точно това търся -  колан, а не гащи. Аз също мисля, че ще ми бъде доста полезен!

# 619
 Hug Дати е жива и здрава малката бебка, а мама да стане тооолкова хубава, колкото преди:)

# 620
Преди време търсих триола. В Джъмбо видях това:

За който се интересува,около 5 лв.

# 621
мерси,разгледах с снимките,но останах с впечатлениоето,че децата са отделени от масите,так ли е?Защото нашите са много малки и...ще трябва да се търчи нон стип след тях

Joy
извинявай, не се стърпях
мисля, мисля и не мога да се сетя място където масите на родителите да са между детските съоръжения....
иначе да - разбирам ти мисълта, наистина трябва да се слизат едни стълби да се стигне до детското пространство, а горе при родителите подът е камък, наблизо има стълби
но честно, предложението е добро и това е по-малкото зло
Simple Smile ,права си,няма как да стане децата да щъкат м/у масите...ама все си мислих,че може да изкочи нещо подобно Simple Smile или поне да са по-близо,не е нужно дори да е специална пложадка,а да има място ,безопасно,подходящо за малки  деца....за улеснение на нас тичащите родители Simple Smile

# 622
  • Пловдив
Каспър, четох някъде за такъв камък в ДМ, но не знам дали в нашия има...

# 623
Няма аз съм питала
Он лайн магазин му е майката

# 624
  • Пловдив
Няма аз съм питала
Он лайн магазин му е майката

В ДМ има , аз си купих преди месец за около 4-5   лв.

# 625
И бива ли?

# 626
Миналото лято накупих на близки и роднини по интернет кристали против миризмата при потене, всички останаха доволни и още поръчахме! Даже сега с една съфорумка ще поръчваме още, ако искаш ще ти взема и на теб, 7 или 8 лева бяха, не помня точно! Моят още си стои от миналото лято, ще изкарам и това като гледам с него, няма изхабяване значи!  Mr. Green Ето от тези взехме ние http://www.deocrystal.eu/Peace

# 627
Изберете химна на Пловдив:   http://himn.plovdiv24.bg/   Wink

# 628
Изберете химна на Пловдив:   http://himn.plovdiv24.bg/   Wink
..готово Hug

# 629
А 123 и тук ли се появи  newsm78 Аз не можах да си харесам на първо четене, все намирам кусури- едни са като за Евровизия, други като за кръчма, трети като за църква... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт